Jump to content

HP ScanJet 3400c - καμένη πλακέτα

Recommended Posts

Έχω το scanner HP 3400c με καμένη πλακέτα. Ούτε κατάλαβα πότε έγινε :087:

Όποιος έχει το ίδιο θα ήθελα να μου κάνει μια χάρη.

Να το ανοίξει από κάτω (2 βίδες είναι μόνο) και να μου πει τι είναι το καμένο εξάρτημα που έχω σημειωμένο σε κόκκινο κύκλο ή να το βγάλει μια φωτογραφία.

scannerplaketajf8.th.jpg

Ευχαριστώ πολύ.

Αν κοιταξεις διπλα απο το "καμενο" (μαλλον προς την πισω μερια οπως ειναι η φωτο) θα δεις τι ειναι, αν γραφει F(κατι) ειναι ασφαλεια.

Οπως φαινεται στην φωτο 99% ειναι ασφαλεια, εκτος και αν στο κεντρο δεν εχει γυαλι οποτε μπορει να ειναι καποια αντισταση ισχυος ή καποιο πηνιο(μαλλον απιθανο).

Επισης αν ειναι ασφαλεια επανω στο μεταλλικο μερος θα εχει γραμμενα τα χαρακτηριστικα της.

• 2 weeks later...

Μόλις έπεσε χθες αυτό το σκάνερ στα χέρια μου. Πάνω στην πλακέτα λέει R101 οπότε είναι αντίσταση. καφέ μαύρο μαύρο χρυσό τα χρώμματα της. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε τι αντιστοιχούν. Ελπίζω να σε πρόλαβα!

Αρχική απάντηση από apostolis22 [Σήμερα, στις 12:07]

Μόλις έπεσε χθες αυτό το σκάνερ στα χέρια μου. Πάνω στην πλακέτα λέει R101 οπότε είναι αντίσταση. καφέ μαύρο μαύρο χρυσό τα χρώμματα της. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε τι αντιστοιχούν. Ελπίζω να σε πρόλαβα!

φίλε σε ευχαριστώ πολύ ;)

θα πάω να πάρω μια και θα την αλλάξω.

Μήπως κάποιος ηλεκτρονικός σου πει γιατί κάηκε ομως. Μπορεί να είναι αλλού το πρόβλημα μήπως? Εγω δεν γνωρίζω..

Κάτι άσχετο: Είναι Καλό σαν σκάνερ? Να το κρατήσω ή να το δώσω?

Γιατί κάηκε δεν έχω ιδέα.Δεν είμαι ηλεκτρονικός.

Θα την αλλάξω και αν παίξει έπαιξε.Αλλιώς πάει για σουτ.

Σαν scanner μπορείς να το πεις μέτριο.Τη δουλειά του την κάνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.