Tsene Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Έχω το scanner HP 3400c με καμένη πλακέτα. Ούτε κατάλαβα πότε έγινε :087: Όποιος έχει το ίδιο θα ήθελα να μου κάνει μια χάρη. Να το ανοίξει από κάτω (2 βίδες είναι μόνο) και να μου πει τι είναι το καμένο εξάρτημα που έχω σημειωμένο σε κόκκινο κύκλο ή να το βγάλει μια φωτογραφία. Ευχαριστώ πολύ.
johnysb Σεπτέμβριος 25, 2007 #3 Σεπτέμβριος 25, 2007 οντως φαινεται σαν ασφαλεια.πιστευω οτι ο hipro5 θα μπορουσε να σου πει σιγουρα.
tasosmos Σεπτέμβριος 25, 2007 #4 Σεπτέμβριος 25, 2007 Αν κοιταξεις διπλα απο το "καμενο" (μαλλον προς την πισω μερια οπως ειναι η φωτο) θα δεις τι ειναι, αν γραφει F(κατι) ειναι ασφαλεια.Οπως φαινεται στην φωτο 99% ειναι ασφαλεια, εκτος και αν στο κεντρο δεν εχει γυαλι οποτε μπορει να ειναι καποια αντισταση ισχυος ή καποιο πηνιο(μαλλον απιθανο). Επισης αν ειναι ασφαλεια επανω στο μεταλλικο μερος θα εχει γραμμενα τα χαρακτηριστικα της.
apostolis22 Οκτώβριος 4, 2007 #5 Οκτώβριος 4, 2007 Μόλις έπεσε χθες αυτό το σκάνερ στα χέρια μου. Πάνω στην πλακέτα λέει R101 οπότε είναι αντίσταση. καφέ μαύρο μαύρο χρυσό τα χρώμματα της. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε τι αντιστοιχούν. Ελπίζω να σε πρόλαβα!
Tsene Οκτώβριος 4, 2007 Author #6 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από apostolis22 [Σήμερα, στις 12:07] Μόλις έπεσε χθες αυτό το σκάνερ στα χέρια μου. Πάνω στην πλακέτα λέει R101 οπότε είναι αντίσταση. καφέ μαύρο μαύρο χρυσό τα χρώμματα της. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε τι αντιστοιχούν. Ελπίζω να σε πρόλαβα! φίλε σε ευχαριστώ πολύ θα πάω να πάρω μια και θα την αλλάξω.
apostolis22 Οκτώβριος 4, 2007 #7 Οκτώβριος 4, 2007 Μήπως κάποιος ηλεκτρονικός σου πει γιατί κάηκε ομως. Μπορεί να είναι αλλού το πρόβλημα μήπως? Εγω δεν γνωρίζω.. Κάτι άσχετο: Είναι Καλό σαν σκάνερ? Να το κρατήσω ή να το δώσω?
Tsene Οκτώβριος 4, 2007 Author #8 Οκτώβριος 4, 2007 Γιατί κάηκε δεν έχω ιδέα.Δεν είμαι ηλεκτρονικός.Θα την αλλάξω και αν παίξει έπαιξε.Αλλιώς πάει για σουτ.Σαν scanner μπορείς να το πεις μέτριο.Τη δουλειά του την κάνει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.