Heatspreader Οκτώβριος 4, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Εγώ πραγματικά νόμιζα ότι θα είναι λίγο χειρότερα από τον Ε6600. Τώρα ή έχω καλό κομμάτι Q6600 ή είχα πατάτα Ε6600. Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται.Η μητρική σου δημιουργεί μια αίσθηση ασφαλείας. Με το που κούμπωσα τον Q6600 έκανα Load το ίδιο profile που είχα με τον Ε6600 στα 3,6GHZ και μπήκα για πλάκα (First Boot OC). Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 4, 2007 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 00:56] Απίστευτα κομμάτια. Όλα ξαφνικά άλλαξαν. Μνήμες, CPU, μητρική... και ο Lafas1987? Όλα είναι διαφορετικά. Υπέροχα σκορ, στα όρια της φαντασίας. Νόμιζα ότι μόνο με πολύ δυνατή ψύξη θα μπορούσαν να γίνουν. Από phase και πάνω. No big deal 4.0GHz spi1M stable me aera kai? Otan to elega,4.0GHz with Air, kapoioi elegan pou kai pos... Apla tipota parapano... (Sorry gia ta greeklish,tha diorthothei) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Οκτώβριος 4, 2007 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Για μενα ΕΙΝΑΙ big deal , ξέρεις πολλούς Q6600 στα 4Ghz με Zalman 9700 , εστω και για Spi 1M ? Υ.Γ.> τα bold σε περιπτωση που δε τα προσεξες Υ.Γ2.> τρεμω και μονο στην ιδεα του να μαθω τι θερμοκρασια ειχε στα 4+ με 1.56 και τη Zalman Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 4, 2007 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 01:31] No big deal4.0GHz spi1M stable me aera kai?Otan to elega,4.0GHz with Air, kapoioi elegan pou kai pos...Apla tipota parapano...(Sorry gia ta greeklish,tha diorthothei) Με τετραπύρηνο δεν έχω εμπειρία, αλλά μου φάνηκε ότι δεν το έχω ξαναδεί να ανεβαίνει o Q6600 με αέρα ή με υδρόψυξη στα 4014. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Οκτώβριος 4, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Τώρα πάω για μια καλή Custom Υδρόψυξη, γύρω στα 250Ε. Τώρα τι και πως δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 4, 2007 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 01:40] Για μενα ΕΙΝΑΙ big deal , ξέρεις πολλούς Q6600 στα 4Ghz με Zalman 9700 , εστω και για Spi 1M ? Υ.Γ.> τα bold σε περιπτωση που δε τα προσεξες Υ.Γ2.> τρεμω και μονο στην ιδεα του να μαθω τι θερμοκρασια ειχε στα 4+ με 1.56 και τη Zalman Tι να το κάνουμε ρε συ φίλε το 1Μ...ενα πυρήνα ζορίζει... Τα Bold δεν χρειάζονταν...βλέπω καλα...η 9700δεν είναι και της πλάκας Prime που βγάζει με ενδιαφέρει... Wprime1024 στα 4.0GHz με νερό σου λέει κάτι;εκει να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Οκτώβριος 5, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Ο obijuan1983 έχει δίκιο και καταλαβαίνω τι λέει. Μπορεί ναι μεν να είναι εντυπωσιακό αυτό, αλλά η μαγκιά είναι να είσαι stable για κάθε μέρα. Όταν όμως λέω να είσαι stable, με τρόπο ώστε να μπορείς να το έχεις το PC στο δωμάτιο σου. ΤΙ εννοώ? Όχι με Cascade και πράγματα που κάνουν φασαρία και τα σχετικά. Με μία ωραία υδροψυξούλα με το PC να δείχνει όμορφο και να μπορείς να φτάσεις και πάνω από 4 (unstable φυσικά). Το θέμα τώρα του Stable είναι μεγάλο. ’λλον δεν τον πειράζει αν βγάζει λάθη σε στρεσοπρογράμματα από τη στιγμή που μπαίνει νετ και τα ποστάρει. Για μένα πάντως Stable είναι να δουλεύει όπως θα δούλευε και default.Σίγουρα είναι πάντως άξιο θαυμασμού το κομμάτι από ότι καταλαβαίνω και από τις αντιδράσεις σε άλλα Forums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 5, 2007 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 H 9700 με παγωμένο αέρα από air condition, ίσως να αποδίδει και καλύτερα από υδρόψυξη.Αλλά βάλε τα score στο HOT και θα δεις ότι είναι πολύ δυνατά τα αποτελέσματα.Η Striker είχε νόμιμο το 3DMark06. Έπρεπε να το ανεβάσεις στο ORB το αποτέλεσμα για να είναι δεκτό. Αλλά τo CPUz στα 4014 και το spi περνάνε. (μη με ρωτήσεις πώς τα ανεβάζεις γιατί υπάρχουν οδηγίες εδώ στο thelab). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Οκτώβριος 5, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Αυτό που βαριέμαι είναι ότι πρέπει να έχω από τη Futermark επίσημα Scores... Αλλιώς θα το έκανα... Καλά ίσως το κάνω θα δω... Είμαι ένας μοναχικός και μόνος cowboy... Edit: Αυτό με το Air-condition θα το τεστάρω. Αλλά και πάλι πόσο πολύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 5, 2007 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Με πρόλαβες.Τo έβαλα διόρθωση το 3DMark06.Αφού το έχεις νόμιμα.Ξέχασες να συνδέσεις το Internet?Ένα κλικ είναι η υπόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Οκτώβριος 5, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Από τη Striker λες? Πάντα το πειρατικό χρησιμοποιώ. ’σε που η striker είναι μαζί με το CD στο Πλαίσιο και μεταμορφώθηκε σε Q6600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 5, 2007 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 09:46] Από τη Striker λες? Πάντα το πειρατικό χρησιμοποιώ. ’σε που η striker είναι μαζί με το CD στο Πλαίσιο και μεταμορφώθηκε σε Q6600. Το έδωσες πίσω το CD αλλά τον κωδικό τόσο καιρό δεν τον χρησιμοποίησες?Καλά δεν το είδες ότι είχε το 3ΔΜαρκ06?Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 02:19] Tι να το κάνουμε ρε συ φίλε το 1Μ...ενα πυρήνα ζορίζει...Τα Bold δεν χρειάζονταν...βλέπω καλα...η 9700δεν είναι και της πλάκαςPrime που βγάζει με ενδιαφέρει...Wprime1024 στα 4.0GHz με νερό σου λέει κάτι;εκει να δούμε... Το ΗΟΤ έχει στα Benchmarks και το CPUz.Δηλαδή μετράει και η μέγιστη συχνότητα που μπαίνει ένας επεξεργαστής.Πολύ περισσότερο μετράει όταν βγάζει και SPi 1M.Από Q6600 έχεις δει κάποιον που ανέβηκε στα 4014 με θερμοκρασία δωματίου (αερόψυξη - υδρόξυξη)?’λλο αν βάλεις phase ή άλλες ψύξεις που κατεβάζουν τη θερμοκρασία πολύ κάτω από το 0.Ποια είναι η μέγιστη συχνότητα από Q6600 που έχεις δει μέχρι σήμερα με SPi 1M?Δώσε μας κάποιο Link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Οκτώβριος 5, 2007 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Παιδια, 14Κ με Quad και 8800GTX, ειναι ενα πολυ καλο σκορ.Αλλα οχι και μεγαλο πραγμα, ελεος..!!!!Τα 13.5Κ βγαινουν σχεδον τελειως αβιαστα. Στα 3.6 τα 14Κ ειναι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 5, 2007 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Λουκέτο και το Oscar πάει στον Lafas1987 για αυτή του τη δήλωση. Ραντεβού τη Δευτέρα από εμένα για τον Lafas1987 και για τους υπόλοιπους θα αποφασιστεί εντός ολίγου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 5, 2007 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Και μία προειδοποίηση, η 2η. Πατάμε το "Αναφορά στο διαχειριστή" και δεν flamάρουμε. Οι επόμενοι τακτικοί flamers θα πάρουν από μερικές μερούλες χωρίς πολλά πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 28, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 ωραία.................πήρα και εγώ την ABIT..........από FSB μέχρι τώρα δεν έχω και πολλά παράπονα.........αλλα έχω για το πως μ παίζεις τις μνήμες μ.... transcend :S ξέρεται αν το τελευταίο BIOS βελτιώνει καθόλου τα πράγματα? 1200 me 5αρια δεν μ παίζει ούτε με 2.4 δεν δεν.... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colton1416003301 Ιανουάριος 28, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Mην περιμένεις να παίξει με Transcend στα 1200...Μόνο με ADATA κατάφερα 1280 στην Abit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 28, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 αχμ.......ούτε με new βιος έτσι? τπτ ..........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 28, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 το bios που έχει η abit σε μοντέλα μετά τον αύγουστο είναι τα τελευταία. στο official site δεν υπάρχει bios update μετά τον Σεπτέμβριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 28, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 εχώ δει στο φορουμ τις κάτι 16beta..........γιαυτό ρωτάω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.