Tsakonas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα γνωμες για φτηνη ψηφιακη μεσα στο προαναφερθεν κοστος.Ειδα μια προταση της κοντακ @πλαισιο (89) και καποιες της ΗΡ...με ενδιαφερει πιο πολυ να βγαζει (στο βαθμο που μπορει) καλες φωτογραφιες χωρις tweaking...δεν θελω δηλαδη να γινω τπτ βραβευμενος φωτογραφος ,απλα δεν ξερω απο ρυθμισεις κ θα εκτιμουσα καποια αυτοματοποιηση η presets... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Χωρις να εχω κατι στο μυαλο πηγαινε σε Canon η Nikon. Εχουν τα καλυτερα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 αυτη ανεβαινει λιγο σε λεφτα..Panasonic LZ7 αλλα κουτσα στραβα αξιζει απο τα 150 αλλα 30αυτες οι δυο απλα μην τις δεις σαν φτηνιαρες..fujifilm A900fujifilm A820και μια canon Α560 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας:flower: :flower: :flower: φιλε NTG τι εννοεις οταν λες "μην τις δεις σαν φτηνιαρες"? :o :o θελω να πω η εκφραση σου ειναι λιγο διφορουμενη...δηλαδη αξιζουν πολλα παραπανω απο 100κατι ευρω (πλακα πλακα...σε αυτα τα λεφτα δεν βρηκα κατι αλλο με 8 μεγαπιξελονια) ή να μην τις δω καν σαν προταση αγορας (ειναι εντελως ακαταλληλα για μενα προιοντα κλπ) ? :) ps:Μπραβο ρε συ μανολοφ κι οτι ημουνα ετοιμος να ρωτησω ακριβως αυτο για τις νυχτερινες φωτος... :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Σεπτέμβριος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Προτείνω και εγώ την Canon A560 που ανέφερε ο NTG. Πολύ καλή για τα λεφτά της, μεγάλος φακός και με πολλές ρυθμίσεις. Μπορείς άνετα να βγάζεις βραδινές φωτογραφίες χωρίς φλας, που είναι και το πιο δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Manolof_Ps Προτείνω και εγώ την Canon A560 που ανέφερε ο NTG. Πολύ καλή για τα λεφτά της, μεγάλος φακός και με πολλές ρυθμίσεις. Μπορείς άνετα να βγάζεις βραδινές φωτογραφίες χωρίς φλας, που είναι και το πιο δύσκολο. Πώς γίνεται αυτό? μου λές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 25, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 εννουσα αυτο που καταλαβες στην αρχη... Aξιζουν κατι παραπανω απο αυτα που ζητανε.. Δεν ειναι τοσο τα 8mpx ...που απο μονα τους δεν λενε και τιποτα.. Ειναι το οτι εχουν τον κορυφαιο αισθητηρα super ccd HD 1/1,6" (Κατι σου ειπα τωρα εε??) Δειγμα του μπορεις να δεις εδω και εδω για την καθαροτητα του (σε σχεση με ολες) . (δεν ειναι κατι πολυπλοκο να διαβασεις το review..θα το καταλαβεις Μην νομισεις οτι πρεπει να εισαι φωτογραφος για να καταλαβεις τι λεει) Για αυτο που την θες σε καλυπτει και με το παραπανω..και ειναι παμφτηνες. (παιζει και η canon A570is sta 190 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 25, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 O αδερφος μου πηρε μια BenQ απο εκει. Αν θυμαμι κανα 140αρι εδωκε. Ωραιες φωτο για τα λεφτα της. Ψαχουλεψε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 26, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από VIL Πώς γίνεται αυτό? μου λές Θα μου πείς πως γίνεται να τραβάς βραδινές φωτογραφίες χωρίς φλας? σενιόρ Manolof_Ps Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Night Vision βρε ! Λιγακι πρασινωπες μονο θα ειναι Eπισης θα σου χρησιμευσει αν εισαι κατασκοπος/μυστικος πρακτορας/τρομοκρατης κλτπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Σεπτέμβριος 26, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Ανεβάζεις την ευαισθησία. Ανάλογα με τη μηχανή προκύπτει και ο θόρυβος.Με μια EOS ας πούμε κάνεις ότι θέλεις, γιατί πολύ απλά έχει ελάχιστο θόρυβο.Οι Fuji μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Κοίτα και canon αλλά ο αισθητήρας δυστυχώς για τους άλλους κάνει διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 26, 2007 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Night Vision βρε ! Λιγακι πρασινωπες μονο θα ειναι Eπισης θα σου χρησιμευσει αν εισαι κατασκοπος/μυστικος πρακτορας/τρομοκρατης κλτπ Α τώρα μάλιστα κατάλαβα μιλάμε για βραδυνές πρασινωπές φωτογραφίες ωραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 26, 2007 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Angel Ανεβάζεις την ευαισθησία. Ανάλογα με τη μηχανή προκύπτει και ο θόρυβος. Με μια EOS ας πούμε κάνεις ότι θέλεις, γιατί πολύ απλά έχει ελάχιστο θόρυβο. Οι Fuji μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Κοίτα και canon αλλά ο αισθητήρας δυστυχώς για τους άλλους κάνει διαφορά. Βεβαίως ο αισθητήρας μόνος του δεν κάνει την διαφορά αλλά άν δεν έχεις και αισθητήρα τότε θα βγάζεις και πολύ ωραίες νυκτερινές πρασινωπές φωτογραφίες και όχι μόνο :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 2, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 τι εγινε?Πηρες/δοκιμασες καμμια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 2, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:06] τι εγινε? Πηρες/δοκιμασες καμμια? λογω ελλειψης χρονου δεν εχω προλαβει να κατεβω στα μαγαζια ακομη :( ...αλλα σκεφτομαι πιο πολυ την fujifilm A900 παραθετω τεχνικα Ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά Μέγεθος αισθητήρα : 1/1.6 ISO rating : Auto, 100, 200, 400, 800 Βιντεοκλίπ : Yes, 320 x 240, 30 fps Min shutter : 4 sec Max shutter : 1/1200 sec Lcd οθόνη : 2.5 USB : Yes, 2.0 Storage types : xD Picture Card, SD card + Internal Βάρος : 205 g Διαστάσεις : 98 x 62 x 32 mm βγαινει οπου ναναι και η 920 αλλα δεν φανταζομαι σε τι μπορει να μου χρησιμευσει η "αναγνωριση προσωπων":D και η συμβατοτητα με μνημες cf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 2, 2007 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Η αναλυση video ειναι ψιλοαπαραδεκτη παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.