unknown Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 λοιπον επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με αυτο το θεμα σας ρωτω..ειχα τραβηξει μερικα βιντεο με μια βιντεοκαμερα που τα εγραφε σε δισκακια..γνωριζει κανεις με πιο προγραμμα μπορω να μετατρεψω τα βιντεο αυτα σε avi η κατι τετοιο για να τα βλεπω με τον player μου?
ShadowRunner Σεπτέμβριος 25, 2007 #3 Σεπτέμβριος 25, 2007 Τώρα σε ποια κατάληξη είναι; Τι δισκάκια εννοείς; Dvd ?Μπορείς να κάνεις μετατροπή και με virtual dub αλλά και με ποιο επαγγελματικά προγράμματα, όπως Premiere κ.λπ
inertiacreep Σεπτέμβριος 25, 2007 #5 Σεπτέμβριος 25, 2007 Kάνει, αρκεί να έχει το recode που λεει κι ο tassoss. Τσεκαρε το και δε θα χάσεις
unknown Σεπτέμβριος 26, 2007 Author #6 Σεπτέμβριος 26, 2007 το super και το roxio δεν αναγνωριζουν το αρχειο... .VRO ειναι...ποιο δουλευει στα σιγουρα?
ShadowRunner Σεπτέμβριος 26, 2007 #7 Σεπτέμβριος 26, 2007 Για δες εδώ :http://www.fileinfo.net/extension/vro και αυτό για author http://www.virtualdub.org/index.html
Louris7 Σεπτέμβριος 26, 2007 #8 Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από unknown [Χθες, στις 10:52] λοιπον επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με αυτο το θεμα σας ρωτω..ειχα τραβηξει μερικα βιντεο με μια βιντεοκαμερα που τα εγραφε σε δισκακια..γνωριζει κανεις με πιο προγραμμα μπορω να μετατρεψω τα βιντεο αυτα σε avi η κατι τετοιο για να τα βλεπω με τον player μου? Τι καμερα ειναι και τι αρχεια ειναι αυτα μεσα στο DVD της καμερας σου?....
ShadowRunner Σεπτέμβριος 26, 2007 #9 Σεπτέμβριος 26, 2007 VRO είναι τα αρχεία που φτιάχνει η κάμερα του παιδιού.... Συνδέονται με τα .ifo που διαβάζει ο player και βρίσκει το αρχείο.
Louris7 Σεπτέμβριος 26, 2007 #10 Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ShadowRunner [Σήμερα, στις 16:14] VRO είναι τα αρχεία που φτιάχνει η κάμερα του παιδιού.... Συνδέονται με τα .ifo που διαβάζει ο player και βρίσκει το αρχείο. H καμερα ποια ειναι?...
ShadowRunner Σεπτέμβριος 26, 2007 #12 Σεπτέμβριος 26, 2007 Καλά βρε unknown δεν ξέρεις ποια κάμερα έχεις ;;;Νομίζω πάντως πως το virtualdub θα σου κάνει την δουλειά σου, είναι πολύ ισχυρό πρόγραμμα.Το Premiere πάντως που έχω και είναι επαγγελματικό πρόγραμμα δεν υποστηρίζει τέτοιου είδους αρχεία.
inertiacreep Σεπτέμβριος 26, 2007 #13 Σεπτέμβριος 26, 2007 Κάνε ενα rename σε .vob και αν παίζουν με εναν player (π.χ. media player classic), βαλε το Power Director. ’λλο προγραμμα που να μπορείς να εισάγεις .vob δεν ξέρω...
ShadowRunner Σεπτέμβριος 26, 2007 #14 Σεπτέμβριος 26, 2007 Σου έδωσα πριν κάποια links, από εκεί το καλύτερο πρόγραμμα για να μετατρέπεις τα αρχεία σου είναι το AuthoringWare DVD Integrator αυτό κατέβασε το από εδώ www.authoringware.com/Integrator-Demo.zipΜε αυτό θα κάνεις τα VRO σε VOB αρχεία... VOB αρχεία είναι τα κανονικά αρχεία dvd, σαν αυτά που έχουν οι ταινίες που νοικιάζουμε... Αυτά τα αρχεία μπορείς να τα κάψεις κατευθείαν με το Nero DVD και να τα βλέπεις στον επιτραπέζιο player σου. Φυσικά εννοείται πως μπορείς να τα βλέπεις και στο pc σου, με το Power DVD ή εφάμιλλο. ’ν θέλεις τώρα να κάνεις τα VOB αρχεία AVI κατέβασε το VirtualDub (Kilobytes είναι) και μετέτρεψε τα.Οδηγούς για το how to μπορείς να βρεις από εδώ, επειδή δεν ασχολήθηκα με vob σε avi ψάξε λίγο εδώ ->http://www.doom9.org/
Louris7 Σεπτέμβριος 26, 2007 #15 Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 18:35] Κάνε ενα rename σε .vob και αν παίζουν με εναν player (π.χ. media player classic), βαλε το Power Director. ’λλο προγραμμα που να μπορείς να εισάγεις .vob δεν ξέρω... Με rename δεν νομιζω να κανει κατι....Το recode του nero ιιιιισως κανει κατι...
unknown Σεπτέμβριος 26, 2007 Author #16 Σεπτέμβριος 26, 2007 ρε..... ΔΕΝ ειναι δικια μου η βιντεοκαμερα... επεσε στα χερια μου αυτο το γ@μημενο κ@λοδισκακι και με παιδευει....ο VLC player εκανε παλι το θαυμα του και το παιζει.....ευχαριστω για τις απαντησεις αν δεν τα καταφερω μετα απο τοσες προτασεις θα το τζασω...
ShadowRunner Σεπτέμβριος 26, 2007 #17 Σεπτέμβριος 26, 2007 Βρε unkown αυτά που σου είπα ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ σίγουρα βρέ. Στο πρώτο link που σου έδωσα, μέσα λέει και ποια προγράμματα απλά τα παίζουν. Εγω σου είπα και ποιά τα κάνουν VOB για DVD δλδ και ποιό μάλλον το κάνει AVI Τα δοκίμασες ;;;
unknown Σεπτέμβριος 26, 2007 Author #18 Σεπτέμβριος 26, 2007 δεν ειπα οτι ΔΕΝ παιζουν ειπα οτι ΘΑ τα κοιταξω! τοσο πολυ βιαζεσαι? περιμενε!
ShadowRunner Σεπτέμβριος 26, 2007 #19 Σεπτέμβριος 26, 2007 :whistling είμαι λίγο ανυπόμονος ο άτιμος :happy2:
unknown Σεπτέμβριος 26, 2007 Author #20 Σεπτέμβριος 26, 2007 εχασα.... εχει limit 100mb για την μετατροπη και εγω εχω ενα των 300 και ενα των 600
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.