Jump to content

επιλογή κουτιού

AGRIMI

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θέλω να μου πείτε ένα κουτί από 120 ευρώ και κάτω (η ποιότητα δεν με ενδιαφέρει και τόσο) που μπορώ να αγοράσω από Θεσσαλονίκη και να χωράει 8800gtx και να είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Όση αναφερθήτε στο Πλαίσιο αναφερθήτε κι εσένα του e-shop.

αφού δέν σε ενδιαφέρει κ πολύ η ποιότηα διάλε3ε απλά ένα full tower ,για να έχεις την άπλα σου, που να αρέσει σε ΕΣΕΝΑ... εμείς τί να σου πούμε?

Σωστά. Full tower ό,τι και να είναι θα χωράει την γραφικών που θες. Στα λεφτά που δίνεις θα βρεις πάρα πολλές επιλογές.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Γιατί στην πλάτη το έχεις???? :boxed::p

Δεν είναι και το ευκολοτερο πράγμα στον κόσμο, κάθε φορά που θες να αλλάξεις κάτι στο κουτί σου να σηκώνεις 20+ κιλά, και να τα πηγαίνεις και πέρα δώθε...

Και εγώ υπέρ των αλουμινένιων ειμαί αφού πρώτα μου βγήκε το λάδι με το κλασσικό παλιό chieftc των 17κιλών +όλο το hardware με τις χάλκινες ψύχτρες που είχε μέσα...

ναί ρε παιδί μου δέν λέω ότι άμα έπαιρνα κ εγώ τώρα κουτι θα απέκλεια το αλουμίνιο αλλα σιγά τώρα πόσες φορές πια το πηγαίνεις βόλτα το κουτί και για τί απόσταση? από το ένα δωμάτιο στο άλλο? big deal!

K εγώ έχω ένα armor ασήκωτο αλλα δέν το βγάζω βόλτα...

τώρα άν μου πείς οτι θές alu για θέματα ψύξης, ποιότητας και καλαισθησίας αλλο αυτό... εκεί κ εγώ μαζί σου... :flower:

Γιατί να πάρει το σκέτο...

Αυτό είναι πιο ωραίο, στα ίδια λεφτά. Και είναι και full, άσχετα τι λέει το πλαίσιο στην περιγραφή του. Απλά κοίτα διαστάσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.