Jump to content

Καποιες ερωτησεις για domain

fuz10n

Recommended Posts

Ας πουμε οτι υπαρχει ηδη καταχωρημενο ενα domain name, πως ακριβως γινεται μετα? που ανεβαζεις τη σελιδα, ποιον πληρωνεις για το domain και για το χωρο της σελιδας κλπ?

πρεπει να αναλαβω μια δουλεια για μια θεια μου που ειναι ψιλοαπογοητευμενη με τον ηδη υπαρχων webmaster και εχω λιγο μεσανυχτα στα διαδικαστικα.

Αρχική απάντηση από fuz10n

Ας πουμε οτι υπαρχει ηδη καταχωρημενο ενα domain name, πως ακριβως γινεται μετα? που ανεβαζεις τη σελιδα, ποιον πληρωνεις για το domain και για το χωρο της σελιδας κλπ?

πρεπει να αναλαβω μια δουλεια για μια θεια μου που ειναι ψιλοαπογοητευμενη με τον ηδη υπαρχων webmaster και εχω λιγο μεσανυχτα στα διαδικαστικα.

Sorry κιόλας, αλλά αφού είναι ήδη απογοητευμένη, γιατί δεν παίρνει ένα σωστό επαγγελματία; Αφού κι εσύ δεν είσαι στα νερά σου, πάλι κάπου δεν θα μπορέσεις να την καλύψεις.

Anyway, αν είναι να ασχοληθείς το domain αν είναι πιασμένο ξεχάστε το και βρείτε ένα άλλο. Εκτός αν μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτόν που το έχει και να του το αγοράσετε.

Όταν αγοράζεις ένα domain λες σε αυτόν που σου έκανε την καταχώρηση σε ποια ip θα "βλέπει" το όνομα που αγόρασες.

Από κει και πέρα στο μηχάνημα μπορείς να στήσεις τη σελίδα σου, το mail server ή κάποια άλλη υπηρεσία που θέλεις.

Συνήθως σου δίνουν ένα ftp account για να ανεβάσεις τη σελίδα που έφτιαξες. Από τον προηγούμενο δε νομίζω να χρειάζεσαι κάτι από τη στιγμή που δε μείνατε ικανοποιημένοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.