christosjr1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Καλησπερα παιδια!Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως μπορω να χρησιμοποιησω το awardflash για να πεπαρω νεο bios στην μητρικη μου?Να σας πω οτι το προγραμμα της Asus δεν μου δουλευει πια και οτι εχω περασει το 1604 πριν καιρο.....Το θεμα ειναι οτι προσπαθωντας να κανω ενα σιντι εκκινησης με το award δεν δουλευει το σιντι.....Βοηθεια σας παρακαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις. Το 1604 είναι το τελευταίο update. Θες να φτιάξεις cd εκκίνησης για να κάνεις bios upgrade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Θελω να φτιαξω ενα CD εκκινησης αλλα δεν μου δουλευει......Πως να το κανω?Καποια ρυθμιση στο Νερο???????Η αληθεια ειναι ειναι πως θα περασω το βιος απο την Premium για να εχω περισσοτερες επιλογες στις τασεις... Tο εφτιαξα τελικα!!!!Κοιταξτεεεεεε!!!!!! http://www.kazaimages.com/download.php?file=df92c50fc1a76726e5bc4680f568e52b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.