AN7 OverClocker Ιούλιος 17, 2008 #1621 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 να σας δειξω το δικο μου range? βρε αδερφέ εχω μια απορία. Πήρες το range rover για να έχεις ένα tzip. την ζάντα των 80" τι την θές?:hm: Ας έπαιρνες κανένα S3/S5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 17, 2008 #1622 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 και το αμάξι από διαμάντια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2008 #1623 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 βρε αδερφέ εχω μια απορία.Πήρες το range rover για να έχεις ένα tzip. την ζάντα των 80" τι την θές?:hm: Ας έπαιρνες κανένα S3/S5 τις ειχε πανω απο τη MEKO που το πηραμε, εχουμε παραγγειλει αλλες μικροτερες......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2008 #1624 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 ... ενοειτε λες να εχω καμια 120 χιλιαρικακια στην ακρη εεεεεεεε lol:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 17, 2008 #1625 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 ΠΟΣΑ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2008 #1626 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 γιατι δεν γνωριζεις ποσο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 17, 2008 #1627 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Παντος αμα ειχα 120 χιλιαρικα ποτε μα ποτε δεν θα επαιρνα 4Χ4Κανα 350z ισως και θα εχωνα επανω 2*28αρες τουρμπινες..θα περναγα και ενα bodykit απο veilside με lambo-doors και θα ειμουν αρχοντας...Πισωκουνα και καμμενα λαστιχα..teloC Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2008 #1628 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 και που θα εβαζες 2 παιδια και μια γυναικα, στα οπισθια σου εεεεεεεε λολ:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 17, 2008 #1629 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Δε θα δινες και τίποτα για το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2008 #1630 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 αμα τα ειχα φυσικα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 17, 2008 #1631 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 και που θα εβαζες 2 παιδια και μια γυναικα, στα οπισθια σου εεεεεεεε λολ:tongue: Μη σε απογοητεύσω όμως που το πατάει ακόμα κι ένα γκολφάκι τζι-τι-άι... Και μη μου πεις ότι το συγκεκριμένο Range Rover μπορεί να βγει και εκτός δρόμου με τις ζάντες που έχει πάνω / btw this means off-road: (Μετά φταίω που τσαντίζομαι με τη νοοτροπία του Έλληνα σήμερα που γουστάρει τα τζιπ για να βλέπει τους άλλους "αφ' υψηλού") Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Ιούλιος 17, 2008 #1632 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Παντος αμα ειχα 120 χιλιαρικα ποτε μα ποτε δεν θα επαιρνα 4Χ4Κανα 350z ισως και θα εχωνα επανω 2*28αρες τουρμπινες..θα περναγα και ενα bodykit απο veilside με lambo-doors και θα ειμουν αρχοντας...Πισωκουνα και καμμενα λαστιχα..teloCΚαι θα ειχες αμαξι?Οσο για το μολυβι που εχει πανω η ζαντα, μιλαμε αυτη η ζαντα πρεπει να ειναι τελειως εκτος απο ζυγισμα. Δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχει πολλα μολυβια επανω. Αν δεν εχει και κανενα ειναι το καλυτερο, γιατι σημαινει οτι το ζαντολαστιχο εχει το τελειο ζυγισμα σε όλη τη διαμετρο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2008 #1633 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Μη σε απογοητεύσω όμως που το πατάει ακόμα κι ένα γκολφάκι τζι-τι-άι...Και μη μου πεις ότι το συγκεκριμένο Range Rover μπορεί να βγει και εκτός δρόμου με τις ζάντες που έχει πάνω / btw this means off-road: (Μετά φταίω που τσαντίζομαι με τη νοοτροπία του Έλληνα σήμερα που γουστάρει τα τζιπ για να βλέπει τους άλλους "αφ' υψηλού") καγκουριαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 17, 2008 #1634 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Ο ήχος ενος υπερσυμπιεσμένου αμερικάνικου V8 είναι κάθε άλλο παρά καγκούρικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2008 #1635 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 πιανου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 17, 2008 #1636 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Ο ηχος στον βιντεοκλη απο πάνω μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 17, 2008 #1637 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 και που θα εβαζες 2 παιδια και μια γυναικα, στα οπισθια σου εεεεεεεε λολ:tongue: Ποιος σου ειπε οτι θα εβαζα γυναικα και παιδια μεσα ? Αντε τον γιο μου για καμια βολτα...να κλασει πανω του Με το 350z που σου ειπα παραπανω θα μου εβγαινε κοντα στα 80-85 χιλιαρικα...τα υπολοιπα τα επερνα ενα 4πορτο αμαξακι για την γυναικα...και θα ειχα το κεφαλι μου ισυχο.. Κανονας: ΠΟΤΕ μην εμπιστευεσαι το αμαξι σου σε γυναικα... Και θα ειχες αμαξι?Οσο για το μολυβι που εχει πανω η ζαντα, μιλαμε αυτη η ζαντα πρεπει να ειναι τελειως εκτος απο ζυγισμα. Δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχει πολλα μολυβια επανω. Αν δεν εχει και κανενα ειναι το καλυτερο, γιατι σημαινει οτι το ζαντολαστιχο εχει το τελειο ζυγισμα σε όλη τη διαμετρο του. Φιλε μου τι λες εδω ? δεν εκανες μαλλον σωστο quote Ο ήχος ενος υπερσυμπιεσμένου αμερικάνικου V8 είναι κάθε άλλο παρά καγκούρικος... LevelOne +1...σκεψου πως ακουγοταν η Mustang GT500(aka Eleanor σε πολους) στο Gone in 60 seconds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 17, 2008 #1638 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Καγκουριά το Scout SSII? Έχει ένας φίλος και το κυκλοφοράει εδώ στην Αθήνα (ένα από τα περίπου 20 που κυκλοφορούν, απ' ό,τι ξέρω). Πήγε να πατήσει μια γιαγιούλα μια φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Ιούλιος 17, 2008 #1639 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Μια χαρα quote εκανα. Στο 350Ζ με το Veilside αναφερομουν. Εννοω οτι θα εριχνες ενα καραβι λεφτα και σωστο αυτοκινητο δεν θα ειχες (κατα τη γνωμη μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 17, 2008 #1640 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Μια χαρα quote εκανα. Στο 350Ζ με το Veilside αναφερομουν. Εννοω οτι θα εριχνες ενα καραβι λεφτα και σωστο αυτοκινητο δεν θα ειχες (κατα τη γνωμη μου) Ωπα βρε φιλε...και τι δηλαδη προτεινεις εσυ για αυτοκινητο μεχρι 120 Χιλιαρικα...? Εγω παιρνω 2 αυτοκινητα...μπορει και παραπανω..(αν παρω τον ερωτα silvia s15 :drool:) Φυσικα εχουμε (λογικα) μεγαλη διαφορα ηλικιας...και διαφορετικο τροπο σκεψης στην επιλογη ενος αυτοκινητου..αλλα ομολογω πως θελω να ακουσω την γνωμη σου... Το εχεις 120χιλιαρικα να παρεις αμαξι/α...τι θα επερνες ? και μην σκευτεις οικογενεια κτλπ..σκεψου καθαρα την παρτι σου.. Υ.Γ: Θα αλλαζα ολο το αμαξι...την ζαντα θα αφηνα μαμα ? Δεν σου αρεσει τωρα αυτο το αμαξι ? http://www.veilside.com/veilsideusa/aero/nissan/350Zv3.htm με αλλη ζαντα και αλλο χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts