unknown Απρίλιος 18, 2008 #901 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 With the John Cooper Works Tuning Kit for the MINI Cooper S, the output of the 1.6 litre twin scroll turbo engine is increased to an impressive 141 kW/192 bhp, with maximum torque up to 250 Newton metres in the engine speed range between 1,750 and 5,000 rpm. With the overboost function, the torque level can even be increased temporarily to 270 Nm for powerful acceleration in the engine speed range from 1,750 to 4,500 rpm. αν και το προηγουμενο ηταν πολυ πιο ωραιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 18, 2008 #902 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Πηγα 500μ απο το σπιτι,μεχρι το Π και πετυχα ενα τετοιοhttp://www.porschetuningmag.com/wp-content/uploads/TechArt-Magnum-de-Sede-1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 18, 2008 #903 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς...εγώ εχθές είδα την καινούργια 911GT3 να ανοίγει στην ευθεία της βάρκιζας και εμεινα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 18, 2008 #904 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς...εγώ εχθές είδα την καινούργια 911GT3 να ανοίγει στην ευθεία της βάρκιζας και εμεινα.... Δεν ειπαμε να μην το πεις παραεξω???? :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 18, 2008 Author #905 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 το RS ηταν παλικαρια μου?....για δωστε ινφο πετατε κατι και τελος...ακη πρεπει να βγαλε τρελο ηχο ε?...μηχανη πιστας ενα πραμα ε..αυτα ειναι θα κανω ληστεια..τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 18, 2008 #906 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Αν ήταν RS θα έλεγα GT3 RS... Δεν ήταν πολύ δυνατός ο ήχος..αλλά είχε μια απίστευτη χρειά...νταξ..ακουγώταν στο yabanaki μπροστά ενώ ήταν στην στροφή μετά την ευθεία. Το πιο τρελό που έχω ακούσει...Μ3 να ακούγεται στις αλκυονίδες(εκει στην καφετέρια κοντά) ενώ έχει φτάσει Αγία Μαρίνα..δλδ απέναντι ...μιλάμε έναν ήχο...τρέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 18, 2008 Author #907 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Δεν ήταν πολύ δυνατός ο ήχος..αλλά είχε μια απίστευτη χρειά...νταξ..ακουγώταν στο yabanaki μπροστά ενώ ήταν στην στροφή μετά την ευθεία. πλακα με κανεις ρει..εχεις αναλογιστει ποσο ειναι αυτη η ευθεια... τεσπα αυτα ειναι εργαλεια...δεν το συνεχιζω αλλο γιατι θα πεσω σε καταθλιψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 18, 2008 #908 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 αν και το προηγουμενο ηταν πολυ πιο ωραιο... Πηγα 500μ απο το σπιτι,μεχρι το Π και πετυχα ενα τετοιο ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα μου την πεσουν αλλα αδιαφορω παντελως και τα δυο ειναι απο τα ασχημοτερα δημιουργηματα που κυλισαν σε τεσσερεις τροχους την τελευταια δεκαετια ειδικα το works το εκαναν τσιρκο τελειως το χαζευα στο δρομο και αναρωτιωμουν τι μπορει να σκεφτονταν ο σχεδιαστης/ βελτιωτης αλλο χρωμα τα αμαξι αλλο οι καθρεπτες αλλο η οροφη ανακλαστικα σειριτια autoplus στα φρυδακια τετρακτινη διχρωμη ζαντα αλλο χρωμα τα παραθυρα (μεγιστη μ@λακια in general αυτο με τα πισω φυμε imho) καρακιτσαριο λεμε τι να πω... αλλο το πραγμα "κακο"- αλητικο ασχημο..... περι ορεξεως βεβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 18, 2008 #909 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 GOLF RGTI,2λιτρος turbo FSI μοτερ 360 αλογα!!! Προσεξες πιστευω ποιος εχει κανει upload το βιντεο στο youtube ε;;;;:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 19, 2008 #910 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 πλακα με κανεις ρει..εχεις αναλογιστει ποσο ειναι αυτη η ευθεια...τεσπα αυτα ειναι εργαλεια...δεν το συνεχιζω αλλο γιατι θα πεσω σε καταθλιψη... Ξέρω ακριβώς πόσο είναι...έχω εξοχικό στην βάρκιζα εδώ και 20 χρόνια ...kai μόλις 200m απ την ευθεία Αν θυμάμαι καλά τότε που την είχα μετρήσει με το ποδήλατο ήταν 1,25km πρπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 19, 2008 #911 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα μου την πεσουναλλα αδιαφορω παντελωςκαι τα δυο ειναι απο τα ασχημοτερα δημιουργηματα που κυλισαν σε τεσσερεις τροχους την τελευταια δεκαετιαειδικα το worksτο εκαναν τσιρκο τελειωςτο χαζευα στο δρομο και αναρωτιωμουν τι μπορει να σκεφτονταν ο σχεδιαστης/ βελτιωτηςαλλο χρωμα τα αμαξιαλλο οι καθρεπτεςαλλο η οροφηανακλαστικα σειριτια autoplus στα φρυδακιατετρακτινη διχρωμη ζαντααλλο χρωμα τα παραθυρα (μεγιστη μ@λακια in general αυτο με τα πισω φυμε imho)καρακιτσαριο λεμετι να πω...αλλο το πραγμα "κακο"- αλητικο ασχημο.....περι ορεξεως βεβαια...Το περί ορέξεως κοπρίτη έπρεπε να το βάλεις στην αρχή Το δεύτερο πράγματι είναι άσχημο αυτοκίνητο , και το works κάπως υπερβολικό.Το cooper όμως είναι ένα πανέμορφο όχημα βασισμένο σε ένα διαχρονικό σχέδιο.Σε έναν κόσμο γεμάτο αιχμές αυτό είναι όλο καμπύλες .Μέσα είναι λίγο τσίρκο από λαμπάκια , αλλά δεν βαριέσαι τπτ δεν είναι τέλειο : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 19, 2008 #912 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 εμενα μ'αρεσουν και τα 2.. και απο αυτα του κοπριτη κανενα... αντε το τελευταιο.ειμαι καλα?(και ειδικα η εκδοση works πιο πολυ απο την απλη ):giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Απρίλιος 19, 2008 #913 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Προσεξες πιστευω ποιος εχει κανει upload το βιντεο στο youtube ε;;;;:cool: Εισαι και ο προτος!!!!!:banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 19, 2008 #914 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Μα δεν ειπα οτι μου αρεσει το Cayenne,απλα το εβαλα επειδη το ειδα.Υποθετικα μιλωντας,δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να το επαιρνα(υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες σε αυτη την κατηγορια τιμης) και να εδινα κι ενα σωρο λεφτα απο πανω για τη μετατροπη.No way BTW η φιλοσοφια "γρηγορο τζιποειδες/SUV για το Κολωνακι" ειναι για γελια imoΘες ταχυτητα?Παρε coupe,gt,roadster...Θες ανεση και χωρους?Παρε ενα SUV με καμμια 200αρια αλογα για να ειναι σβελτοΘες offroad?Παρε κατι που οντως κανει για offroad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Απρίλιος 19, 2008 #915 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Είδα ενα R8 χτες στο Κεφαλάρι....μαύρο....Πόπω μου έφυγε η μαγκιά.....πανέμορφο παιδιά....απλά πανέμορφο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 19, 2008 #916 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Καλα καλα... παρτε εσεις τους καγιανάδες και τα πορσικα και τα NSU, και εγω θα πάρω το GT-R... Ακους gbako... Πελάτη θα σε κάνω... και θα είναι μεγάλη η λίστα... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 21, 2008 #917 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 ρομπα το fiat :drool::drool::drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 22, 2008 #918 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Ποιο fiat? εγω μια μπέμπα βλέπω και μια φεραρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 22, 2008 #919 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Η Ferrari ανήκει στη Fiat, αν κάτι τέτοιο εννοεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 22, 2008 #920 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 ουτε καν fiat κουκλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts