Jump to content

Supercars & Dreamcars Thread

gbak

Recommended Posts

απο τη στιγμη που ποσταρε (ο αδμιν) κατι μου ελεγε μεσα οτι το επομενο ποστ 8α ηταν δικο σου:p

To συγκεκριμενο civic ειναι καμμια ειδικη εκδοση ..η ολα γερνουν τοσο λιγο?

(oλιγον noob η ερωτηση ..σ'χωρατε με αλλα οντως μου εκανε εντυπωση)

δλδ δλδ ? :p [ type -r & 1000rr σε ενα ποστ ηταν μεγάλη πρόκληση . ]

Λοιπον, μολις γυρισα απο ενα απίστευτο (αλλα δυστυχως συντομο, πανω στο καλυτερο τελειωσε γμτ μου) βραδυνο test drive εδω διπλα στο ΣΕΦ του Audi Q7 /4.2lt TDI quattro με τα 326 αλογα... :drool::drool::drool:

Νταξ μιλάμε για πολυ κτηνος το εργαλειο... οτι και να πω ειναι λιγο... σουπερ το εσωτερικο, τρελοί αυτοματισμοι και φοβερο addon η πισω καμερα μαζι με ολα γραφηματα βοηθειας για το παρκαρισμα....

Τωρα οσον αφορα απο επιδόσεις... εμεινα λακαμας....το πατας και απογειωνεται λεμε...οσο για τον ηχο...αντε γεια....

Να ναι καλα ο φιλος μου ο Κωνσταντίνος απο την πρωην δουλεια μου που μου το εδωσε..... (και βέβαια το νυν αφεντικό του!!!)

gbak, κάτι ακούγεται για 370Ζ (περίπου 330PS) και για TTRS με πεντακύλινδρο 2.5, δύο turbo και πάνω από 350PS. Πούλα το RX και άρχισε να μαζεύεις:p

κατσε και ρχεται το 350z..κατι ετοιμαζω

Απλα respect το νεο gtr! Ειναι απλα καλυτερο απο ποτε! Ειναι πιο γρηγορο στην πιστα απο πολυ πιο ακριβα αυτοκινητα μεγαλων εταιριων (βλεπε porsche) και με εμφανιση που σκοτωνει.

Μπραβο ρε Datsun! :D