Jump to content

Supercars & Dreamcars Thread

Recommended Posts

Πω πω πω.. Οι χρόνοι στο 'Ring έχουν πέσει τραγικά πολύ!! Εδώ το leon cupra estate περικαλω :hehe:έπεσε κάτω από τα 8 λεπτά! Χρόνος που πριν μερικά χρόνια ήταν στόχος για υπεραυτοκινητα..

• Like 1

Μπορεί να είναι πιο βαρύ απο τον ανταγωνισμό και κατα

περιπτώσεις πιο soft, παραμένει όμως ένα καλό αμαξάκι.

Photos απο SpeedHunters, οδήγηση απο έναν άμπαλο ντριφτ κινγκ 

και καλά.

RCF-Dream-Drive-6456-800x533.jpg

RCF-Dream-Drive-6717-800x533.jpg

RCF-Dream-Drive-00709-800x533.jpg

(οι άνθρωποι έχουν κάνει την φωτογραφηση αυτοκινήτου -και όχι μόνο - επιστήμη με Ε κεφαλαίο)

http://www.speedhunters.com/2015/05/life-goals-a-lexus-rc-f/

και ο ...άμπαλος

ναι και ? τι εγινε ? κάτσε δες που φτιάχνετε το ένα και που το άλλο (πόσα άτομα δουλεύουν πάνω σε ένα supercar και πόσες ώρες). δεν συγκρίνονται τα αυτοκίνητα απλά .

επίσης δες πόσο κοστίζει ενα used gtr και πόσο ένα ( οποιοδήποτε) supercar .

δεν λέω μόνο για aventador

λέμε καλό αμάξι για τα λεφτά του το gtr αλλά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα . και δεν είναι τυχαίο οτι γεμίσαμε μεταχειρισμένα gtr στην Ελλάδα έχουν γίνει σαν τα evo και τα impreza .

Το ότι το βάζουν δίπλα σε αυτοκίνητα που κοστίζουν τα τριπλάσια έως και δεκαπλάσια, προσωπικά μου λέει πολλά...

κακός τα βάζουν δίπλα δίπλα . σαν να μου λες να συγκρίνουμε την laferrari με την 458 supercars και τα δυο αλλά δεν συγκρίνονται .

κακός τα βάζουν δίπλα δίπλα . σαν να μου λες να συγκρίνουμε την laferrari με την 458 supercars και τα δυο αλλά δεν συγκρίνονται .

Μπορεί να μην φτάνει τα άλλα supercars αλλά στα χρήματα που παίζει, το θεωρώ άπαιχτο ;)

από τις σημερινές f1 ακόμα και παπί με εξάτμιση πιο πολύ ακούγετε :hehe:

λιγάκι άσχημη την κάνανε αλλά ο αυτός ο ήχος ...

• Like 1

Όλα χρυσά και άγια, την αγοράζω αύριο , με σταματά αυτό :

2.6l = 206
2.4l = 246
2.0l = 208
2.8l = 288 GTO
3.0l = 308
3.2l = 328
3.4l = 348
3.5l = 355
3.6l = 360
4.3l = 430
4.5l = 458
3.9l = 48.....8?

Γιατί μας το μπέρδεψες το όνομα κυρα Σκουντερία ? Τι θα πω εγώ στους φίλους μου? 

http://jalopnik.com/2016-ferrari-488-gtb-this-is-it-1683354918