Jump to content

Supercars & Dreamcars Thread

Recommended Posts

Wikipedia

Ναι, απ'οτι διαβαζω εκει το πρωτο αυτοκινητο που εβγαλε ηταν ο σκαραβαιος.... ο οποιος βγηκε το 38. Τη χρονια που αναφερεις εσυ μονο prototypes ειχαν.

Ρε σεις μην τσακώνεστε!

λες και θα πάρετε την F70 και την 918 και θα κόβετε βόλτες!

Εμένα μου αρέσει και το Χαϊούρα!

Ότι είναι πάνω απο κάποια άλογα, πχ 500, είνια εξωπραγματικό.. και ωραίο.

BTW ναι ο ήχος παίζει ρόλο. Μεγάλο...σε ένα hypercar/supercar

Είναι ακόμα δοκιμές νομίζω.

Δοκιμάζουν το μοτέρ για τη μαζεράτι και μετά το 2013 μάλλον θα το περάσουν και στη νέα Καλιφόρνια!

Mε τα άλογα που παίζουμε ποια το ατμοσφαιρικό δύσκολα θα επιβιώσει δυστυχώς.

Η νέα Ενζο θα έχει και υβριδικό μοτέρ για 900 άλογα λένε. Καλά πάμε.

Γιατί στο κάτω κάτω που πας με <700 άλογα.

έεεε..είπαμε απάντηση στην 918 :p

Σοβαρά τώρα...Hypercar είναι.

Αν βρουν τρόπο να πατάνε, why not?Να μαντέψω ρεκόρ πίστας στο TOP GEAR 1:12.5

1:10.7 είχε κάνει το fxx ε?

Δεν νομίζω πως έχει στροφές που μπορούν να δουλέψουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα τόσο καλά οπότε παίζει να μην έριχνε ΤΟΣΟ πολύ τον χρόνο.

Ασε που η πίστα δεν ειναι φλατ, και ειδικά hammerhead θα χωροπηδούσε σαν κατσίκι.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RCeh1IjHT8s&feature=g-all-u]Ferrari F12 Berlinetta DRIFT and Accelerations! - YouTube[/ame]

Η porsche φτιάχνει καλύτερα αυτοκίνητα...:hehe:

ok προσθέτω στη λίστα των αγαπημένων μου ferrari f40,458 italia & f12 berlineta...!!!

έδωσαν σε ένα άχαρο normal αμάξι για ferrari(599) χαρακτήρα και ότι καλύτερο αεροδυναμικά κυκλοφορεί.

+60% grip από 599.δε θέλω να το φανταστώ με bi turbo από την UR.

Οχι βρε παιδια bi turbo και βλακεις! καταληξαμε να βαλουμε τα supercars στο τρυπακι του Punto GT με τουρμπινες κτλπ επειδη καποιοι Ρωσοι και αλλα φτωχα παιδια δεν εχουν τι να κανουν και κατασρεφουν τετοια στολιδια!! Κανεις να μην αγγιζει Carrera GT,Enzo ,F40 κτλπ

Οχι βρε παιδια bi turbo και βλακεις! καταληξαμε να βαλουμε τα supercars στο τρυπακι του Punto GT με τουρμπινες κτλπ επειδη καποιοι Ρωσοι και αλλα φτωχα παιδια δεν εχουν τι να κανουν και κατασρεφουν τετοια στολιδια!! Κανεις να μην αγγιζει Carrera GT,Enzo ,F40 κτλπ

συμφωνοι, αλλα παντα θα με τρωει η περιεργεια για το πως θα πηγαινει...

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το αυτοκίνητο μου αρέσει..

Eγω σαν Καναδεζα το ξερω αυτο!:rofl: