Jump to content



Supercars & Dreamcars Thread


gbak

Recommended Posts

παντως παιδια, το ματι του φαναρτζη δεν το ξεγελασε κανεις...ακομα και ενας μη καλος τεχνιτης μπορει και εχει το ματι που κοβει..λιγο οι κολλες, λιγο τα κεφαλια στις βιδες που δεν εχουν χρωμα, το παχυμετρο ή οι νυχιες απτην καλιμπρα στο πατωμα.. το βλεπεις το ψαρι που βρομαει..αν δε, το σηκωσεις σε μπαρα βλεπεις τα παντα. Προσωπικα δεν με χαλαει αν ενα αμαξι εχει αλλαξει τα περιφερειακα, αν το πισω φτερο ειναι γερα χτυπημενο και οχι απλο βαθουλωμα, σιγουρα εχει παρει και η κολονα, οποτε κοιτας αυτη.. καλο να ειναι καινουργι το μεταχειρισμενο, αλλα ειναι δυσκολο οταν ζεις σε μια πολη με χιλιαδες καθημερινες απειλες. πχ2. οταν βλεπεις βαμμενο φτερο, προφυλακτηρα ΚΑΙ καπο, τοτε συνηθως εχει παρει και μασκα απου βλεπεις αλλαγμενες βιδες και μετα το ψαχνεις. Νταξει αν δεις βαμμενο ουρανο τοτε συνηθως το αμαξι ειναι μαπα, οχι παντα αλλα 9/10..παντως γενικα αν το αμαξι δεν εχει παρει σασι, ολα τα υπολοιπα ειναι τριχες, εχοντας σαν μονο μειονεκτημα την μειωμενη μεταπωληση μιας και ο υποψηφιος αγοραστης θα εχει καποιες αμφιβολιες.

Dark, εγω θα εψαχνα καπως ετσι, αλλα αυτο ειναι στην δικη σου αρεσκεια..

€17,950

no-image-large.gif

€14,950

no-image-large.gif

€13,995

no-image-large.gif

€15,995

no-image-large.gif

και εννοειται το τρελο SLC που εδειξε ο κοπριτης. εδιτ>γενικα ολα αυτα που εδειξε ειναι τοπ αυτοκινητα, αν κοιτας retro κατηγορια, σε αυτα τα χιλιομετρα ειναι πολυ καλες ευκαιριες.

Έγινε επεξεργασία από fotme
Link to comment
Share on other sites

Μπήκα σε ένα S5 και λάλησα.. τι αμαξάρα είναι αυτή.. Τρομερό εσωτερικό, τρομερή θέση οδήγησης, τρομερή ποιότητα.. Κρίμα που δεν πήγα βόλτα, ελπίζω να το βάλει για test drive κάποια μέρα.. :haha:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.