Jump to content

Supercars & Dreamcars Thread

gbak

Recommended Posts

lol

ΑΥΤΟ είναι αμάξι (δεν ξέρω αν έχει μπεί)

pagani-zonda-f.jpg

Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βγεί κάτι καλύτερο από αυτό...

Όταν οδήγησες το Koenigsegg CCXR δεν σου άρεσε όσο το pagani zonda ε? :getlost:

Όχι δε μ'αρεσε :hehe:

Τι λέτε ρε παιδιά ?!

Δε σας αρέσει το Zonda ?, ΗΜΑΡΤΟΝ θα πέσει φωτιά να μας κάψει ραα σεις!!!!! :wall:

Edit: Το post έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήταν στην αρχική του μορφή (και όποιος μπορεί ας πει το αντίθετο μετά χαράς) γιατί εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα και από κανέναν, Αν κάποιος νομίζει πως τον προσβάλλω και έχει παρεξηγήθει ή και μελλοντικά όταν το δει προσβληθεί ας μου το πει εμένα κι εγώ θα του ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη και το ποστ θα διαγραφεί πάραυτα...

Έγινε επεξεργασία από ManosRK

όχι,δεν μου αρέσει,είναι κακάσχημο.

Επίσης δεν με νοιάζει και τόσο πολύ μιας και δεν πρόκειται ποτέ να οδηγήσω κάτι τέτοιο οπότε δεν με νοιάζει τι είναι καλύτερο.

Επίσης το ότι δεν αρέσει σε μένα και αρέσει σε εσένα δεν νομίζω να είναι κάτι που να μπορούμε να λέμε ήμαρτον,έλεος,αποκλείεται,να μας κάψει φωτιά και ότι μλκια μπορείς να σκεφτείς.

Μπάστα λιγάκι dude.

Προσωπικά το CCXR μου αρέσει περισσότερο.

Το thread ανοίγει ξανά με έναν όρο, όποιος το ξανακάνει καφενείο με οποιοδήποτε τρόπο, θα έχει την ευκαιρία να μην ξαναpostάρει :D

Postάρετε cars και αφήστε όλα τα άλλα για το καφενείο.