Hohenstaufen Φεβρουάριος 27, 2008 #681 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 14:08] καλό το ... R8 e? thefonia edition loooooooool Έμα τα βάζετε στο ποθ φάτσα φόρα πρωινιάτικα και αναστατώθηκα ο καψερός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 27, 2008 #682 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 13:25] ΓιαγκΤΠρωτον, μάλλον δεν παρατήρησες πως είχα βγάλει την γλώσσα μου έξω, και χασκογελούσα με το ενα δόντι που διαθέτω. Και αυτιά με μάτια να έβαζες δεν αλλάζει κάτι, αφού έχεις κάνει ηλίου φαεινότερες τις απόψεις σου : PΑρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 13:25] Εγώ όμως σαν αγοραστής Εδώ γράφεις τη μαγική κουβέντα. Γιατί κάποιος άλλος για λόγους που δεν φανταζόμαστε θα έπαιρνε το Opel . Αλλιώς δεν θα πούλαγαν κανένα Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 13:25] Και για να μην τα ισοπεδώσουμε όλα, το Opel GT είναι πανέμορφο, επιβλητικότατο απο κοντά, και στα λεφτά που κοστίζει ειναι μιση κατηγορία μόνο του. Αλλα δεν είναι για εμένα... Δεν μου αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 27, 2008 Author #683 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 14:16] Δεν μου αρέσει τι ειπες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 27, 2008 #684 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Μου τι σπάνε οι αιχμές στα φτερά, και τα τριγωνικά φωτιστικά. Αν έκανε καμπύλη με οβάλ προβολείς θα ήτανε όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 27, 2008 Author #685 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΔεν μου αρέσει για πες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 27, 2008 #686 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Η χαρά του βελτιωτή... χαχαΛοιπόν και ενα fact τωρα που γυρίζει: 1ο στάδιο πρόγραμμα το Opel GT στα 310 άλογα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 27, 2008 Author #687 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOneΚαι για να μην τα ισοπεδώσουμε όλα, το Opel GT είναι πανέμορφο, επιβλητικότατο απο κοντά, και στα λεφτά που κοστίζει ειναι μιση κατηγορία μόνο του. ετσι ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 27, 2008 #688 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 14:33] Μου τι σπάνε οι αιχμές στα φτερά, και τα τριγωνικά φωτιστικά. Αν έκανε καμπύλη με οβάλ προβολείς θα ήτανε όμορφο. +1.... δεν ξέρω γενικα οι ογκοι του, οι γραμμες του ειναι λιγο περιεργες, προτιμω τα πιο smooth....και απο κοντα που το ειδα παλι τα ιδια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 27, 2008 #689 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Τι λες για τα αδερφάκια του? Pontiac Solstice Saturn Sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 27, 2008 #690 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Να... αυτο το σημειο δεν μου αρέσει... πιστευω χανει κάπου το aggressiveness που δινει στο αυτοκινητο και το πισω μέρος... με ισια γραμμη, λιγο πιο χαμηλα και ψηλα οι ακρες των φωτιστικών σχημάτων, και με τον "αερα" που δινει η διαφορα στο υψος του των πισω ογκων, θα ηταν πολυ καλυτερο (οχι πως ειναι και χαλια βέβαια).... Πιο μικρος πάντως που σχεδιάζα ερασιτεχνικα αυτοκινητα με μολυβια, αυτο το μοτιβο με εφτιαχνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 27, 2008 #691 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 παντως απτην ασχολια μας φαινεται οτι ολοι το γουσταρουμε ειναι οπλο τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 27, 2008 #692 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Στην πίστα όμως οριακά περνάει το MX-5 με τα 160PS.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 27, 2008 Author #693 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 ελα ρε? καλα τωρα και 260 αλογα με μπλοκε ειναι καπως...το συγκεκριμενο δεν το χω για πισταδικο με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 27, 2008 #694 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 ναι δεν ειναι για πιστα, το αμαξι ειναι για φαρδιες πορτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 27, 2008 #695 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 το s2000 ειναι ανωτερο αλλα αυτο συνδιαζει την εναλλακτικοτητα με τον πειρασμο του 2λιτρου τουρμπο με ταπαντα πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2008 Author #696 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 αν και τελικα δεν το απεκτησα.. γιατι κατεληξα σε αλλο..εξακολουθει και μου αρεσει...εχει κατι δεν ξερω.. MINI JCWorks Cooper S Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 28, 2008 #697 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Καρτ με 4 θέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2008 Author #698 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 ετσι καλα το πες...εχει τρομερο πατημα αυτο το αμαξι το χα οδηγησει ενα φεγγαρι και επαθα πλακα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 28, 2008 #699 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 στα πρωτα revision με τα 163 αλογα δεν μου αρεσαν τα φρενα του...οχι οτι ηταν κακα αλλα αποσταθεροποιοταν ευκολα.. πολλα λεφτα ομως ο κοοπερας ρε παιδια, γιαυτο το μηκος.. Το ειχε παρει ενας φιλος μου και του ειπαν στο νταγκουνακη οταν του το παραδιδανε "αδελφε αν ειναι να το χτυπησεις , γυρνα το και ριξτο με το πλαϊ" :D ολα κολλημενα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2008 Author #700 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 ειναι ακριβο..ειναι αρκετα ποιοτικο ομως και τα υλικα του εσωτερικα ειναι πολυ προσεγμενα..οπως και το φινιρισμα του εξωτερικα ειναι πολυ καλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts