gbak Φεβρουάριος 21, 2008 Author #541 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Πές μας τώρα ότι οι Ιταλοί ανακάλυψαν τον ηλεκτρισμό @Daidalos μαμαει η εκδοση που ανεβασες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 21, 2008 #542 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Grand Cherokee SRT8.Το πήρε ένας φίλος. Δεν τρελαίνει η εμφάνιση, αλλά έχει εκπληκτική επιτάχυνση. 6,1 liter, 415hp και γνήσιο HEMI V8 μοτέρ... Καμιά φορά η υπερβολή των αμερικανών τους έχεις βγει σε πολύ καλο... Σούπερ το τζιπάκι....Απο Ελληνική αντιπροσωπεία το πήρε; Κυκλοφορεί κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 21, 2008 #543 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Και μιας και το γυρίσαμε στα αμερικάνικα...Dodge Challenger SRT -- ΦρέσκοΙδια μοτερούκλα με το Cherokee, μου έκανε εντύπωση οτι διατηρεί άριστα τις Muscle car γραμμές του... Πανέμορφο ε;Ειμαι φάν των muscle cars... και κάποια στιγμή θα πάρω ενα... ειμαι σίγουρος...Ζαχάρωνα ενα Trans-Am αλλα δεν έκατσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 21, 2008 #544 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Ωραιο ειναι οντως . Κατι σε muscle με 1.8τ για την Ελληνικη φορολογια δεν βγαινει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 21, 2008 Author #545 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 ειναι τελειως drug dealer φαση το αμαξι λεμε..ωραιο..θες και μια κοντοκανη μετα να δεσει το σκηνικο...χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 21, 2008 #546 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 και γω φαν των muscle ειμαι... δεν θα με χαλουσε ενα τετοιο. η ενα camaro ss.εχει σειρα στο discovery που παιρνουν παλια muscle cars και τα ξαναφτιαχνουν. εχω πολλα επεισοδια και τα σπανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 21, 2008 Author #547 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 21, 2008 #548 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Καθόλου άσχημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 21, 2008 #549 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Δεν ξέρω τον λόγο αλλά αυτό το αυτοκίνητο(Veyron) μόνο brutal δεν μου κάνει...κατι σε bodybiulder που έχει βγεί 1ος σε διαγωνισμό κρεατίνης, αλλα τον παίρνει και λιγάκι(if you know what i mean ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 21, 2008 Author #550 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 κοιτα σε μαυρο ολο που το ποσταρα πιο πανω εγω ειναι πολυ δυνατο..αλλα στα νορμαλ χρωματα που το χω δει και απο κοντα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει...αλλα το μαυρακι με ενθουσιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 22, 2008 #551 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 01:29] Δεν ξέρω τον λόγο αλλά αυτό το αυτοκίνητο(Veyron) μόνο brutal δεν μου κάνει...κατι σε bodybiulder που έχει βγεί 1ος σε διαγωνισμό κρεατίνης, αλλα τον παίρνει και λιγάκι(if you know what i mean ) λολολ οντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 22, 2008 #552 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Σε 20 μέρες ξεκινά η F1.. Μήπως να φτιάχναμε ένα F1 Official Thread ? Το ξέρω ότι είναι τελείως :OT:, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το γράψω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 22, 2008 Author #553 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 αφου δεν προκειται ποτε να αποκτησω μια enzo λεω να τσιμπησω ενα τετοιο απο 730$ ξεκιναει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 22, 2008 #554 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Ωραίο ρε μάν... αεριζόμενα μπρος-πισω; Βλέπω οτι παίρνει και λίγο ελάφρωμα... Αυτό εδω γιατί εχει ξεχαστεί;; [img ]http://sapioi.files.wordpress.com/2007/03/ferrari_f40_hr_manu-04.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 22, 2008 #555 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Απο εδω ξεκινησε επισημα για μενα η εννοια της αυτοκινησης.@level: το μεσαιο μπουρι ηταν για wastegate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 22, 2008 #556 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Με την εκθεση της Γενευης θα μας τρελανουν τους Porsche-fans... 630 αλογα και 345km/h τελικη... @LevelOne: Η F40 ειναι απλα θρυλος. H Φερραρι ειχε δωσει τεραστια εμφαση στην μειωση του βαρους. Μαλιστα το χρωμα ειναι τοσο λεπτο που μπορεις να νιωσεις το ανθρακονημα απο κατω σε μερικα σημεια (Jeremy Clarkson)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2008 #557 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Σας έχει πιάσει να μου το ξεχειλώνετε σήμερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 22, 2008 Author #558 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 φακ μαν ειναι πολυ ομορφο λεμε το πορσικο και γαματο χρωμα...μου πεσανε τα σαγονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 22, 2008 #559 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 To ιδιο χρωμα σχεδον εχω στο focus μου αλλα απο εκει και περα το χαος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 23, 2008 #560 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από fotme Απο εδω ξεκινησε επισημα για μενα η εννοια της αυτοκινησης. @level: το μεσαιο μπουρι ηταν για wastegate? Το μεσαίο είναι όντως το external wastegate... Πολύ σπάνιο, ΑΝ εχει ξαναμπεί ποτε σε αυτοκίνητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts