nickstamat Φεβρουάριος 3, 2008 #261 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Είδα μία λευκή M3 E92 χτες στη Βουλιαγμένης, καθώς περίμενα το λεωφορείο. Πολύ όμορφη! Επίσης, είδα χτες στη Γλυφάδα: ένα S2000 τούμπανο, ένα Α8 W12, μια Corvette C5, μια M3 E46, μια Lotus Esprit, άπειρες Porsche εδώ κι εκεί και άλλα διάφορα "αυτοκινητάκια"... Φτώχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 3, 2008 #262 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Δύο τέτοιες έχω δεί στη ζωή μου,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 3, 2008 #263 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 02:49] Cafe Mint, απέναντι από το Φλοίσβο Ωραίο καφέ, ωραία διακόσμηση, δυνατή μουσική όμως.... Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 04:41] Καλά αστα να πάνε... έχουν φάει (μονοι τους δηλαδή φαγώθηκαν) πολύ κόσμο δαύτα... Αλλα ξέρεις τι λένε, οποιος δεν έχει μυαλό εχει ποδάρια. Ειχα χειρότερη σκοτώστρα απο Rallye, ενα CRX VTEC (δεν θέλω σχόλια, το rallye τουλάχιστον στρίβει. Το CRX ουτε κατα διάνοια) και έυτυχώς πρόλαβα και το έδωσα... Α ρε CRX.... πολυ μουράτο αυτοκίνητο.... μια μικρή διαδρομη ειχα κάνει καλοκαίρ στην Λευκάδα με δαύτο και επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 3, 2008 #264 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 10:34] Είδα μία λευκή M3 E92 χτες στη Βουλιαγμένης, καθώς περίμενα το λεωφορείο. Πολύ όμορφη! Επίσης, είδα χτες στη Γλυφάδα: ένα S2000 τούμπανο, ένα Α8 W12, μια Corvette C5, μια M3 E46, μια Lotus Esprit, άπειρες Porsche εδώ κι εκεί και άλλα διάφορα "αυτοκινητάκια"... Φτώχεια... ρε πειναει ο κοσμος!!!! που ειναι ο αυτιας?? ΟΕΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 3, 2008 #265 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Καλα οι γνωστοι ποδοσφαιριστες / τραγουδιστες ειναι αυτοι που λιώνουν στα καφε τις Γλυφάδας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 3, 2008 #266 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από perp [Χθες, στις 23:11] Καλα που τα πετυχαίνετε τοσο συχνά....στον ΑΒ της Εκάλης? Αυτα που εχω βαρεθει να βλεπω ειναι Lambo,Lotus και Masserati(παρκαρισμενα ομως) Πολυ ανεβασμενη ειναι και η Bentley Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 3, 2008 #267 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Τρείς Rolls στη σειρά. Πώς σου φαίνονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 3, 2008 Author #268 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 παρτε και μια απο μενα πιο αλητικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 3, 2008 #269 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 τι πινακιδα ειναι αυτη???Του ea6gka ειναι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 3, 2008 #270 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 12:17] Τρείς Rolls στη σειρά. Πώς σου φαίνονται? τσίρκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 3, 2008 #271 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 3, 2008 #272 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Δηλαδή θα σε χάλαγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 3, 2008 #273 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αν μου χαριζαν μια RR θα την πουλαγα την ιδια μερα και θα επαιρνα κατι που ταιριαζει περισσοτερο στο στυλ οδηγησης μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 3, 2008 #274 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από racer Δηλαδή θα σε χάλαγε? Ναι ρε γμτ... Γιατί εξωτερικά είναι σαν κουτιά εντελώς... Πολύ κλασσικό σχέδιο... Από άποψη πολυτέλειας τώρα, τι παραπάνω θα μπορούσε να έχει από π.χ. μια Mercedes S600, πού είναι σαφώς πιο δυναμική; Γενικά, είμαι της άποψης ότι η πολυτέλεια πρέπει να συνδυάζεται και με τη σπορ εμφάνιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 4, 2008 #275 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από nickstamat Είδα μία λευκή M3 E92 χτες στη Βουλιαγμένης, καθώς περίμενα το λεωφορείο. Πολύ όμορφη! Πρίν κανα 2μηνο είχα δεί στην εθνική Οδό καθώς γύριζα από άγιο στέφανο..Εκεί που πήγαινα με 180 και ανέβαινα σταθερά με άδεια την εθνική και μεσαία λωρίδα....Ξαφνικά βλέπω στον καθρέφτη μου να έρχεται κάτι πολύυυυ γρήγορα...Απ όσο πρόλαβα να δώ...ήταν ή μπλέ σκούρα αν θυμάμαι καλά και πρέπει να είχε κοντά στα 260+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 4, 2008 #276 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Επίσης Στη Πολιτεία. Porsche Carrera GT παρκαρισμένη μπροστά από ένα σπίτι με κουκούλα..και τον σεκουριτά να την προσέχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Φεβρουάριος 4, 2008 #277 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Link συνοδεία από τα ηχεία James Brown "Living in America" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 4, 2008 #278 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Mercedes C63 AMG τι BMW κ ιστορίες....... http://automoto.pathfinder.gr/autos/market/prices/586736.html http://www.mercedes-amg.com/C63/ http://youtube.com/watch?v=CCg5iMKAc0Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 4, 2008 #279 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Όμορφο μενΓρήγορο όχιΗ Μ3 το ξεφτυλλίζει.Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Πρίν κανα 2μηνο είχα δεί στην εθνική Οδό καθώς γύριζα από άγιο στέφανο..Εκεί που πήγαινα με 180 και ανέβαινα σταθερά με άδεια την εθνική και μεσαία λωρίδα....Ξαφνικά βλέπω στον καθρέφτη μου να έρχεται κάτι πολύυυυ γρήγορα...Απ όσο πρόλαβα να δώ...ήταν ή μπλέ σκούρα αν θυμάμαι καλά και πρέπει να είχε κοντά στα 260+ Με Ibiza του '91 και κανα 150-160άρι στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου, από αριστερή σε μεσαία λωρίδα σε χρόνο d-t γιατί μια lambo diablo θα περνούσε από πάνω μας.Μόνο από τα πίσω φώτα την αναγνώρισα και είχε ά-νε-τα τα 260+++Ήταν και η μόνη φορά που είδα κάποιο τέτοιο αμάξι (Porsche, Lambo, Ferrari, etc) να τρέχει πραγματικά. Περισσότερους έχω δει με BMW Μ3 να τρέχουν παρά όλους τους υπόλοιπους μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 4, 2008 #280 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Ομορφο μεν.ΠΟΛΥ δύναμη μεν.Γρηγορο μεν.Δε στρίβει δε.Οπότε το ξεφτυλίζει η Μ3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts