LevelOne Φεβρουάριος 2, 2008 #241 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Στην κάτω αριστερή φωτο μου θυμίζει TVR... Αλλα σε πολυ πιο elegant... Σχεδόν ιταλικές γραμμές, δεν θυμίζει σε τίποτα Ιαπωνικό αυτοκίνητο...Φτου φτου, πανεμορφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 2, 2008 #242 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne...Σχεδόν ιταλικές γραμμές... There is no such thing κυριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 2, 2008 #243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Και μιας που πιασαμε τα open cars.... με το νεό S2000 (S3000) εχουμε κάνα νεότερο? θα το βγάλει ποτέ η Honda ή μπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 2, 2008 #244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 ^ μπρικια εδιτ ελλαδα το εχει πετυχει κανεις? γιατι γερμανια ΝΑΙ :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2008 #245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από unknownεδιτ ελλαδα το εχει πετυχει κανεις? γιατι γερμανια ΝΑΙ :banging: Πολλά ζητάς. Μόνο 335 κυκλοφορούν Α, και μια Μ6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 2, 2008 #246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 μολις ειδα αυτο και εχει πολυ φαση νταξ λιγο off αλλα σχετικο με το ποστ μου ΛΟΛ εδιτ και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 2, 2008 #247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από unknownελλαδα το εχει πετυχει κανεις? γιατι γερμανια ΝΑΙ :banging: Yup. 2 έχω δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 2, 2008 #248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Καλα οποιος έχει λεφτα για οποιοδήποτε αυτοκινητο εχει ανέβει σε αυτο το thread....ας μου δώσει εμένα το S3000 και κρατήσει το oποιο supercar για την πάρτυ του...δεν παρεξηγώ... Ωραία φάση τα supercars dudes αλλα "αυτοκινητα των ονείρων" ειναι και τιποτα περισσότερο, σαν τις κάρτες σούπερ ατου ενα πράγμα.... κοιτας, μαθαίνεις, συγκρίνεις αλλα ποτε δεν τα οδηγάς PS: Οποιος αποτελεί εξαίρεση να μου στειλει PM να το οδηγήσω και εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 2, 2008 Author #249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 πωρε η μπεμπα ειναι μουρλια λεμε ε!!..εντωμεταξυ το μπροστα καπο τι ειναι αυτη η κλιση? η σχεδιαση? η κανας αεραγωγος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 2, 2008 #250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Η σχεδίαση ειναι και ειναι κ@υλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 2, 2008 #251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 1.Εχω δει 2 νεες M3 στο δρομο(η μια μαλιστα λευκη) και μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο τις φωτο.Επισης την εχω δει σε εκθεσηΤο "καρουμπαλο" στο καπω ειναι γιατι δεν χωραγε ο V8(ταδε εφη 4Τ ή Car&Driver,δε θυμαμαι ποιο απο τα 2)2.Επισης συχνα πετυχαινω μια M6 CSL Schnitzer(μαυρη).Την ειχα ακριβως μπροστα μου για αρκετη ωρα και λυπηθηκα λιγο τους επιβαινοντες.Σαν τραπεζι με ροδες την εχει κανει ο τυπος3.Σημερα πετυχα μια CL 63 AMGΕιναι πολυ πιο ομορφη live και φαινεται αρκετα μαζεμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2008 #252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Η καινούρια CL είναι πολύ ωραία.. Εγώ έχω δεί όμως τις μικρούλες, μια CL500 και μια 600άρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 2, 2008 #253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Καλα που τα πετυχαίνετε τοσο συχνά....στον ΑΒ της Εκάλης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 2, 2008 #254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 το εχουν οι μπεμπες αυτο... το πως δειχνουν στη φωτο απο το να τις δεις απο κοντα ειναι αντε γεια.... ποιος ασυδωτος mod/admin πειραξε το ποστ μουυυυυυυυυυυυυ????:tongue: μισο να το σενιαρω να φαινεται το μπεμπενι να ομορφαινει το λαμπη... στη κεντρικη πρεπει να μπει ΡΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2008 #255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από perp Καλα που τα πετυχαίνετε τοσο συχνά....στον ΑΒ της Εκάλης? Η μια στο Saint Tropez και η άλλη κάτω από το σπίτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 2, 2008 #256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 εγω Γενεύη, Μιλάνο εχω δει τα απιστευτα.... και αρκετα στο Λονδίνο....αλλα ας γυρίσουμε στην ελληνική πραγματικότητα τωρα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2008 #257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Καλυτερη επαναφορά στα ελληνικά δεδομένα δεν παίζει, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 3, 2008 #258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 ωρε τι γινοτανε και με δαυτο μια εποχη.... ( για τα ατυχήματα ας μην το πιάσουμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2008 #259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από unknownελλαδα το εχει πετυχει κανεις? γιατι γερμανια ΝΑΙ :banging: Cafe Mint, απέναντι από το Φλοίσβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2008 #260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από perp ωρε τι γινοτανε και με δαυτο μια εποχη.... ( για τα ατυχήματα ας μην το πιάσουμε) Καλά αστα να πάνε... έχουν φάει (μονοι τους δηλαδή φαγώθηκαν) πολύ κόσμο δαύτα... Αλλα ξέρεις τι λένε, οποιος δεν έχει μυαλό εχει ποδάρια. Ειχα χειρότερη σκοτώστρα απο Rallye, ενα CRX VTEC (δεν θέλω σχόλια, το rallye τουλάχιστον στρίβει. Το CRX ουτε κατα διάνοια) και έυτυχώς πρόλαβα και το έδωσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts