Jump to content

Supercars & Dreamcars Thread

gbak

Recommended Posts

Σε πίστα λέμε ή σε straight line? 

Σε πίστα μπορώ να το δω, αν και προσωπικά απο όσο έχω δει στο νετ, δεν μου αρέσει το balance της, παρά είναι ουδέτερο...

Γενικά είναι κούκλα, και έχει και άρρωστο ήχο, απο τα πιο ωραία αυτοκίνητα που βλέπω τα πρωινά μου,

σε πίστα.. θυμάμαι σίγουρα στο top gear track αλλά και σε μια άλλη, από review περιοδικών.. 

εμένα το πίσω δε μου αρέσει μόνο.. κι επίσης είναι λίγο πρωτότυπη αυτή η ανεπαίσθητη καμπύλη που βλέπεις όταν την κοιτάς από το πλάι.. 

Απο τις λίγες φορές που γίνεται ένα τεστάκι,υπάρχει καλή

διάθεση και για το οποιοδήποτε απρόοπτο

και οι μεν και οι δε ψάχνουν αιτίες με καλή προαίρεση.

Τα αυτοκίνητα είναι εκπληκτικά και τα 2 όπως και να χει.

Noted, για άλλη μια φορά η βλακώδης αντιμετώπιση της Ferrari

που αδικεί κατάφωρα τους ικανότατους μηχανικούς της

http://www.motortrend.com/roadtests/exotic/1503_2015_mclaren_p1_vs_2015_porsche_918_spyder/track_performance.html

• Like 3

Πολύ cool τύποι πρέπει να είναι τελικά εκεί στην Porsche και απλά να παρέχουν μόνο το αμάξι χωρίς άλλες απαιτήσεις ( ή προφανώς ξέρουν τι έχουν φτιάξει :p ). Επίσης κλασσικοί κολλημένοι της Ferrari, μην χαλάσει το image... :TD:

McLaren sent tech support, Porsche a 918, but Ferrari refused to grant permission for hot laps and data acquisition to the LaFerrari owner we had lined up.

• Like 2

ενδιαφέρον μεν αλλά ειδικά τα φανάρια και το εσωτερικό μου βγάζουν ένα cartooney feel (ίσως φταίει και το χρώμα)

τώρα σχετικά ελαφρύ είναι μακάρι να έφτιαξαν λίγο και το κράτημα γιατί η porsche τους έχει ξεφτυλίσει σε όλα σχεδόν τα επίπεδα του "στρίβειν" (αλλά η mclaren είναι λίγο εδάφους-εδάφους πύραυλοι σε ευθείες)

• Like 1

Η κατηγορία της 911 έχει πάρει φωτιά , με 488 , AMG GT-S και τώρα με την 570.

Η Audi έτσι και βγάλει το R8 με μικρότερο κινητήρα, μπαίνει αυτόματα

οπότε  τύφλα να χει το Εμιράτο :p

Νομίζω οτι η McLaren μπορεί πολύ καλύτερα στο θέμα μοτέρ

απο το ήδη υπάρχον , εκεί είναι οι απώλειες της ,

παρά το στήσιμο,βάρος και ηλεκτρονικά όπου ισοφαρίζει αντιπάλους

και χάνει καθαρά στο φρενάρισμα με ABS που χρήζει βελτίωσης.

Απο χρόνους δεν θα πάει άσχημα, οι Αγγλάρες στο Anglesey ισόπαλα ανέδειξαν

918-P1.

Για την είδηση του Πέτρου, μας δουλεύει η Toyota ! Για του χρόνου , αξιώνει οι μισές πωλήσεις

στην Ιαπωνία να είναι υβριδικών και απο την άλλη μας φέρνει νέα Supra, σπορ εκδόσεις Yaris 

λόγω εμπλοκής στο WRC ενώ το GT86 μάλλον θα τσιμπήσει πιο ισχυρή έκδοση απο τα τόσα

πρωτότυπα που βολτάρουν στο 'Ring.

Επειδή δεν θα έρθει , το βάζω στα dreamcars :(

Κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το S660 , με 3cyl turbo 66 hp , 800+ kg , χειροκίνητο, midship RWD

858889.jpg

2013-Honda-S660-Concept-2.jpg

honda-s660-japan-spec-interior-cockpit.j

Επειδή δεν θα έρθει , το βάζω στα dreamcars :(

Κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το S660 , με 3cyl turbo 66 hp , 800+ kg , χειροκίνητο, midship RWD

Λέγεται για s660 ( 1000cc Turbo κ.τ.λ :p ) για εκτός Japan.

Έγινε επεξεργασία από Nickzzz