Jump to content



Supercars & Dreamcars Thread


gbak

Recommended Posts

Και εγω θα συμφωνησω....

Σε εναν ασχετο ολες οι Porche απλα θα του φαινονται ιδιες,οπως και να το κανουμε.εμφανισιακα μενα παντως δεν μου αρεσουν καθολου.

και του Λακη ,οχι αυτου με τα ψηλα ρεβερ ουτε του plexilaki, του αλλου του ευλυγιστου με τα πολλα τα χρεη...

10 πανεμορφες γυναικες μπορει να μην τον συγκινουν και να του μοιαζουν απλα κρεμαστρες για τα ρουχα του

εξαρταται υπο ποια οπτικη το εξεταζεις το θεμα...

Link to comment
Share on other sites

Και εγω θα συμφωνησω....

Σε εναν ασχετο ολες οι Porche απλα θα του φαινονται ιδιες,οπως και να το κανουμε.εμφανισιακα μενα παντως δεν μου αρεσουν καθολου.

Πρόσεχε τι γράφεις. Βλέπεις πως σε κοιτάει;

porsche-carrera-gt.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πρόσεχε τι γράφεις. Βλέπεις πως σε κοιτάει;

porsche-carrera-gt.jpg

Εντάξει, αυτή είναι η GT που πλέον δεν παράγεται κιόλας.

Αλλά δεν βλέπω να έχει επηρεάσει τη σχεδίαση της 911 τα τελευταία χρόνια.

Η δική μου γνώμη είναι ότι, μηχανολογικά, είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα.

Εξωτερικά θα ήθελα ένα πιο φρέσκο σχήμα όμως. Κάτι που να θύμιζε, για παράδειγμα, την 918 ή την GT.

Link to comment
Share on other sites

AMDnord αλλο το χρωμα και αλλο το σχεδιο......Το σηματακι της Porsche και οι ονομασιες (911 πχ) αρκουν για να ειναι σημα κατατεθεν, ολα τα αλλα ειναι και θεμα του οτι δεν τους νοιαζει και τοσο να αλλαξουν σχεδιο αφου οσοι αγοραζουν το κανουν λογο ονοματος αλλα σιγουρα και θεμα κοστους. Και η Ferrari μαζι με την Lamborghini ακολουθουν παρομοιες γραμμες στα μοντελα τους αλλα δεν τα λες ιδια. Στην Porsche αν δεις 3 μοντελα boxter πχ (η carrera γενικα) που βγηκαν απο το 2005 μεχρι το 2011 θα πρεπει να εισαι ειδικος ωστε να εντοπισεις τις μικροδιαφορες ωστε να πεις ποιο ειναι του ποτε......

Costantine δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλα αυτοκινητα, απλα αφενος ειναι υπερτιμημενα (εκτος ισως του Cayman) και αφετερου ειναι ολα ιδια αφου ολα εχουν την ιδια μουρη, ακομα και το Cayenne που ειναι πολυμορφικο-τζιπ....Παντως τωρα ειναι ευκαιρια για οποιον θα ηθελε Porsche....Με 19.000ε Boxter/Cayenne και με 29.000ε Carrera S του 2006 (ποιο πριν τα δινουν σχεδον τσαμπα) δεν μου κανει εντυπωση που βλεπω ολο και περισσοτερες στον δρομο.

Αφενός θα συμφωνήσω 1000% με τον Κοπρίτη πιο πάνω, αφετέρου λυπάμαι αλλά δεν είσαι και πολύ σωστός σε αυτά που λες.

Επειδή οι απόψεις ειναι σαν τις κώλ*** και όλοι έχουμε απο μια, σαφώς και δικαίωμα σου να μου πεις πως ΔΕΝ σου αρέσουν γιατι δεν έχουν αλλάξει στυλ εδώ και 40 χρόνια ουσιαστικά, αλλά απο εκεί και πέρα ξεκινάει ο ρεαλισμός, και σε συνέχεια ειδικά το σχόλιο σου όσον αφορά το υπερτιμημένο...

Αφήνω στην άκρη την GT που είναι το top selling super car of all time, και πάω στα πιο ανθρώπινα μοντέλα.

Βρές μου εσύ 1 αυτοκίνητο που έχει 50,000 ευρώ ( Cayman S / Γερμανία ), και έχει αυτό το στήσιμο και εγώ θα κάτσω να με γαζώσει ΟΛΟ το φόρουμ.

Δεν ειναι τυχαίο που η Porsche εχει τα περισσότερα κύπελα σε αγώνες, και που ακόμα και το μικρο της μοντέλο, προσπαθεί ΟΛΟΣ ο ανταγωνισμός να το ΦΤΑΣΕΙ (γελάω στο notion να το ξεπεράσει) και δεν φτάνει κανεις κοντα... Ζ4? SLK (LOLOLOL)? πάρε ΟΤΙ θες.

Καλό θα ήταν να οδηγούμε και κάτι πριν παραθετουμε αν είναι υπερτιμημένο ή όχι, ή γενικά πριν το κράξουμε.

Ναι το σταιλινγ φυσικά και δεν είναι everybodys cup of tea, αλλά περνάει μια γραμμή, και ΞΕΡΕΙΣ τι είναι. απο εκεί και πέρα ο κόσμος που αγοράζει αυτά τα αυτοκίνητα ΔΕΝ τα αγοραζει για να ειναι μονο αισθητικά στο μάτι, τα αγοράζει και για αυτο που δυνητικά προσφέρουν. και καλώς ή κακώς τα Porsche το προσφέρουν εν αφθονία.

Και δεν έπιασα ουτε το 911 στο στόμα μου, που στα λεφτά του γυρίζει 9/10 πίστες πιο γρήγορα απο τον ανταγωνισμό που στοιχίζει 2χ αλλά αλλάζει λουκ σε κάθε μετενσάρκωση :)

Φιλικά πάντα.

Link to comment
Share on other sites

οι κοντρες μεταξυ τετοιων αυτοκινητων ειναι ανουσιες ιμο. Οι διαφορες σε ταχυτητα ειναι οριακες τουλαχιστον και σε χερια που οχι απλα γνωριζουν, αλλα βαρανε καρτα στο τιμονι τους. Ολο το ζουμι ειναι να ειναι διαφορετικα σε πολλους τομεις ωστε να εχουμε πολλα διαφορετικα ονειρα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.