Dant3 Δεκέμβριος 6, 2011 #3161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Και εγω θα συμφωνησω....Σε εναν ασχετο ολες οι Porche απλα θα του φαινονται ιδιες,οπως και να το κανουμε.εμφανισιακα μενα παντως δεν μου αρεσουν καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 6, 2011 #3162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Και εγω θα συμφωνησω....Σε εναν ασχετο ολες οι Porche απλα θα του φαινονται ιδιες,οπως και να το κανουμε.εμφανισιακα μενα παντως δεν μου αρεσουν καθολου.και του Λακη ,οχι αυτου με τα ψηλα ρεβερ ουτε του plexilaki, του αλλου του ευλυγιστου με τα πολλα τα χρεη...10 πανεμορφες γυναικες μπορει να μην τον συγκινουν και να του μοιαζουν απλα κρεμαστρες για τα ρουχα τουεξαρταται υπο ποια οπτικη το εξεταζεις το θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 6, 2011 #3163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Και εγω θα συμφωνησω....Σε εναν ασχετο ολες οι Porche απλα θα του φαινονται ιδιες,οπως και να το κανουμε.εμφανισιακα μενα παντως δεν μου αρεσουν καθολου. Πρόσεχε τι γράφεις. Βλέπεις πως σε κοιτάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Δεκέμβριος 6, 2011 #3164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Δλδ τι να πουν αυτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 6, 2011 #3165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Πρόσεχε τι γράφεις. Βλέπεις πως σε κοιτάει; Εντάξει, αυτή είναι η GT που πλέον δεν παράγεται κιόλας. Αλλά δεν βλέπω να έχει επηρεάσει τη σχεδίαση της 911 τα τελευταία χρόνια. Η δική μου γνώμη είναι ότι, μηχανολογικά, είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα. Εξωτερικά θα ήθελα ένα πιο φρέσκο σχήμα όμως. Κάτι που να θύμιζε, για παράδειγμα, την 918 ή την GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 7, 2011 #3166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 [MENTION=2160]nickstamat[/MENTION] Η 911 ήταν, είναι και θα είναι έτσι. Δεν αλλάζει αυτό το πράγμα.[MENTION=21733]Servo1980[/MENTION] Αν εξαιρέσεις την Lambo όλα τα άλλα είναι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Δεκέμβριος 7, 2011 #3167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Δεν ξερω για σενα Winters αλλα τα Viper GTS θα ειναι παντα απο τα αγαπημενα μου, ειδικα οι εκδοσεις που προοριζονται και για αγωνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 8, 2011 #3168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Απο τα λίγα Αμερικάνικα muscle που μου αρέσουν H Viper ειναι πολυ καπως δεν ξερω την εχουν φουσκώσει υπερβολικά . Προσωπικα δεν μου αρεσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 8, 2011 #3169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Γουσταρω corvette τρελλα!Ειδικα αυτος ο ξηρος ηχος του μοτερ δεν παιζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 14, 2011 #3170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 vzingggggggggggggg[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Le6aCV_CRvQ]Replay XD1080 - 462 in the Speed Demon - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 14, 2011 #3171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 AMDnord αλλο το χρωμα και αλλο το σχεδιο......Το σηματακι της Porsche και οι ονομασιες (911 πχ) αρκουν για να ειναι σημα κατατεθεν, ολα τα αλλα ειναι και θεμα του οτι δεν τους νοιαζει και τοσο να αλλαξουν σχεδιο αφου οσοι αγοραζουν το κανουν λογο ονοματος αλλα σιγουρα και θεμα κοστους. Και η Ferrari μαζι με την Lamborghini ακολουθουν παρομοιες γραμμες στα μοντελα τους αλλα δεν τα λες ιδια. Στην Porsche αν δεις 3 μοντελα boxter πχ (η carrera γενικα) που βγηκαν απο το 2005 μεχρι το 2011 θα πρεπει να εισαι ειδικος ωστε να εντοπισεις τις μικροδιαφορες ωστε να πεις ποιο ειναι του ποτε......Costantine δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλα αυτοκινητα, απλα αφενος ειναι υπερτιμημενα (εκτος ισως του Cayman) και αφετερου ειναι ολα ιδια αφου ολα εχουν την ιδια μουρη, ακομα και το Cayenne που ειναι πολυμορφικο-τζιπ....Παντως τωρα ειναι ευκαιρια για οποιον θα ηθελε Porsche....Με 19.000ε Boxter/Cayenne και με 29.000ε Carrera S του 2006 (ποιο πριν τα δινουν σχεδον τσαμπα) δεν μου κανει εντυπωση που βλεπω ολο και περισσοτερες στον δρομο. Αφενός θα συμφωνήσω 1000% με τον Κοπρίτη πιο πάνω, αφετέρου λυπάμαι αλλά δεν είσαι και πολύ σωστός σε αυτά που λες. Επειδή οι απόψεις ειναι σαν τις κώλ*** και όλοι έχουμε απο μια, σαφώς και δικαίωμα σου να μου πεις πως ΔΕΝ σου αρέσουν γιατι δεν έχουν αλλάξει στυλ εδώ και 40 χρόνια ουσιαστικά, αλλά απο εκεί και πέρα ξεκινάει ο ρεαλισμός, και σε συνέχεια ειδικά το σχόλιο σου όσον αφορά το υπερτιμημένο... Αφήνω στην άκρη την GT που είναι το top selling super car of all time, και πάω στα πιο ανθρώπινα μοντέλα. Βρές μου εσύ 1 αυτοκίνητο που έχει 50,000 ευρώ ( Cayman S / Γερμανία ), και έχει αυτό το στήσιμο και εγώ θα κάτσω να με γαζώσει ΟΛΟ το φόρουμ. Δεν ειναι τυχαίο που η Porsche εχει τα περισσότερα κύπελα σε αγώνες, και που ακόμα και το μικρο της μοντέλο, προσπαθεί ΟΛΟΣ ο ανταγωνισμός να το ΦΤΑΣΕΙ (γελάω στο notion να το ξεπεράσει) και δεν φτάνει κανεις κοντα... Ζ4? SLK (LOLOLOL)? πάρε ΟΤΙ θες. Καλό θα ήταν να οδηγούμε και κάτι πριν παραθετουμε αν είναι υπερτιμημένο ή όχι, ή γενικά πριν το κράξουμε. Ναι το σταιλινγ φυσικά και δεν είναι everybodys cup of tea, αλλά περνάει μια γραμμή, και ΞΕΡΕΙΣ τι είναι. απο εκεί και πέρα ο κόσμος που αγοράζει αυτά τα αυτοκίνητα ΔΕΝ τα αγοραζει για να ειναι μονο αισθητικά στο μάτι, τα αγοράζει και για αυτο που δυνητικά προσφέρουν. και καλώς ή κακώς τα Porsche το προσφέρουν εν αφθονία. Και δεν έπιασα ουτε το 911 στο στόμα μου, που στα λεφτά του γυρίζει 9/10 πίστες πιο γρήγορα απο τον ανταγωνισμό που στοιχίζει 2χ αλλά αλλάζει λουκ σε κάθε μετενσάρκωση Φιλικά πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δεκέμβριος 14, 2011 #3172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Συμφωνω με Dolly και μακαρι να βρεθω σε ενα τετοιο...Φρεσκο πραμα!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=m_qdHieuKGw]Porsche 911 (991) Top Speed: 300 km/h - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Δεκέμβριος 14, 2011 #3173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 πολύ μου άρεσε το μύνημα για την βενζίνη που τελειώνει:p:p αλλά τι έκανε η Porshe??? G meter στην 911; έλεος, τι την πέρασε; Nissan; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 15, 2011 #3174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Ναι, γιατι είναι κατ' εξοχήν track-day cars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 15, 2011 #3175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 GT-R 2012 FTW ρε ( η Ferrari του "φτωχού" ). Μάστορα, πιάσε μου ένα GT-R και μια 458 πακέτο για το σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 15, 2011 #3176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 οι κοντρες μεταξυ τετοιων αυτοκινητων ειναι ανουσιες ιμο. Οι διαφορες σε ταχυτητα ειναι οριακες τουλαχιστον και σε χερια που οχι απλα γνωριζουν, αλλα βαρανε καρτα στο τιμονι τους. Ολο το ζουμι ειναι να ειναι διαφορετικα σε πολλους τομεις ωστε να εχουμε πολλα διαφορετικα ονειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 18, 2011 #3177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OrpkE7l5sMI&feature=g-all-u&context=G2c1659cFAAAAAAAAAAA]Nissan GT-R 0-300 km/h (0-186 mph) Autobahn at night by GTBOARD.com and Gustav - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 18, 2011 #3178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LXjVFjdDVwg&feature=related]Ferrari F430 Spider drifting + donuts - Ken Block - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 19, 2011 #3179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Ο τυπάς στην Ferrari = facepalm. Αφού δεν κοπάνησε πουθενά καλά την έβγαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 19, 2011 #3180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Την ειδε Ken Block...την δινει ωραια παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts