Jump to content

Επιλογη μονοχρωμου laser

Recommended Posts

Θα ηθελα τη γνωμη σας για μονοχρωμο laser. Σε λεφτα 250 - 300 . Ενδεικτικα εχω βρει τον HP P2015

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=45&product=889539

Ευχαριστω

Ότι και να πάρεις φρόντισε το τύμπανο να είναι ξεχωριστό από το τόνερ. Πολλές εταιρίες πχ lexmark το έχουν μαζί και σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι όταν πας να πάρεις καινούργιο... στην αγορά σου λοιπόν όποια και να είναι κοίταξε και πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά τόνερ για το κάθε μοντέλου. Έχω μια κλήση πάντα προς HP αλλά δεν τα έχω δουλέψει τα καινούργια μοντέλα καθόλου.

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 22:41]

Ότι και να πάρεις φρόντισε το τύμπανο να είναι ξεχωριστό από το τόνερ. Πολλές εταιρίες πχ lexmark το έχουν μαζί και σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι όταν πας να πάρεις καινούργιο...

Μάλλον τα μπέρδεψες λίγο.

Θα πληρώνει περισσότερα όταν το τύμπανο έιναι ξεχωριστό...

Οι περισσότεροι το έχουν ξεχωριστό όπως και η Lexmark ενω η HP το έχει ενσωματωμένο στα

τονερ.

Και κοίτα για ποσα αντίτυπα είναι το τόνερ, γιατί εγώ την πάτησα με έναν hp, και δεν προλαβαίνω να αγοράζω τόνερ. Πάντως πολλά μου φαίνονται τα λ7 που δίνεις. Για τι ποσότητα μιλάμε το μήνα?

Το θεμα δεν ειναι τοσο η ποσοτητα οσο η ποιοτητα εκτυπωσης. Τα φτηνα μοντελα εχουν μικροτερη αναλυση και η καλη εκτυπωση στην ουσια ειναι το ζητουμενο.

Εχω εναν inkjet για εγχρωμες εκτυπωσεις οποτε αυτον τον παιρνω για τη βρωμοδουλεια και για καποια ενημερωτικα φυλλαδια που θα χρειαστουν σε διαφορες εκθεσεις κλπ.

Έκτος του ότι τα 600dpi είναι αρκετά καλά, και το βασικό ρόλο τον παίζει το χαρτί, αν έχεις αμφιβολίες, είναι αρκετοί αυτοί που έχουν 1200, και είσαι μια χαρά.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 13:12]

Έκτος του ότι τα 600dpi είναι αρκετά καλά, και το βασικό ρόλο τον παίζει το χαρτί, αν έχεις αμφιβολίες, είναι αρκετοί αυτοί που έχουν 1200, και είσαι μια χαρά.

Για αυτο επελεξα τον 2015 επειδη εχει αναλυση 1200dpi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.