lefteriz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Καλησπέρα σ ολους. εχω το εξης πρόβλημα στα Vista. Ποτέ μα ποτέ δε μου έχει δουλέψει σωστά η αναμονή. στο BIOS εχει 3 επιλογές, S1 S3 k auto. στο S1 αν το βάλω που ειναι το πιο παλιο δουλεύει η αναμονή αλλά οπως ειναι λογικό δε κλείνουν οι ανεμιστήρες. βάζω S3.. το σύστημα παει να μπει σε αναμονή , τα κλεινει όλα και ξανανανοίγει. τελευταίο BIOS (έχει και κάτι άλλες επιλογές στο power management, κάτι ACPI 2.0, τα χω δοκιμάσει κ αυτά αλλά κανένα αποτέλεσμα) καμιά ιδέα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Βάλε το auto.Αν ανοίγει άμεσα το S3, ή έχεις κάποια συσκευή που το ενεργοποιεί ή κάποιο ασύμβατο οδηγό.Συχνές αιτίες είναι η Xfi, οι οδηγοί της κάρτας γραφικών και το ποντίκι ή άλλες USB συσκευές.Ορισμένες φορές, φταίει το ACPI του BIOS και ίσως λύνεται με αναβάθμιση.Μπορείς να δηλώσεις να μην ξυπνάει ο υπολογιστής από αυτές τις συσκευές, οπότε τον ξυπνάς ή με πληκτρολόγιο ή με power button. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Σεπτέμβριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Για να δουλεύει σωστά το S3 πρέπει να κάνεις φορμάτ ενώ έχεις ήδη επιλέξει το S3 στο BIOS. Δεν είναι ο κανόνας, αλλά το έχω συναντήσει ουκ ολίγες φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.