greekfragma Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 μιας και εχουν μπει εδω και λιγο καιρο στα pda...... οσοι τα εχετε βαλει μπορειτε να γραψετε οτι νομιζετε αξιο αναφορας?προβληματα......κολληματα......διευκολυνσεις...... γενικα εαν αξιζει η μεταβαση απο windows mobile 5 σε 6....... ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Σεπτέμβριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Τα έβαλα στο fujitsu Ν560 και δουλεύουν όλα καλά.Πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Τα εβαλα και γω μια χακερεμενη ROM στο 8310 και φαινεται να ειναι πιο γρηγορο και με καλυτερη διαχειριση μνημης....αλλα σαν να πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Σεπτέμβριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Τι pda έχεις? Εγώ το πέρασα και είδα αρκετά μεγάλη διαφορά, αλλά αφού το έβγαλα για να δοκιμάσω το 5. Το ppc μου ήρθε με 6, έβαλα 5 και ξαναγύρισα στο 6, αλλά θα πάω σε custom version γιατί από χώρο δεν έχουμε πολύ. HTC touch, με το 6 έχω ελεύθερα 3mb εσωτερική μνήμη, και με την custom 50!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.