Vadergr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=964484Σκεφτομαι την αγορα μιας οικονομικης ψυκτρας για τον επεξεργαστη μου (Ε6600) αφου η μαμισια δεν μου αρεσει και πολυ.Η συγκεκριμενη ψυκτρα θα κανει την διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 Eχεις προβλημα χωρου??Πως και δε πας σε παραδοσιακες λυσεις??(οπως infinity..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Σεπτέμβριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 Εχω την εντύπωση οτι οταν τοποθετηθεί κανονικά κάθετα η ψυκτρα... ο ανεμιστήρας θα διωχνει την ζέστη προς την mobo και σιγουρα πρεπει να χάνει αρκετα απο efficiency λογω του ότι υπάρχει αρκετή απόσταση μεταξύ ψυκτρας και ανεμιστήρα... O σχεδιασμός της μου φαίνεται κάπως... Ασε που θα μαμαει και το airflow του κουτιού... Κατι αλλο ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 Πάντος αν θέλεις κάτι σε πιο μεγάλω από scythe (όπως ψάχνω και εγώ παρεπιπτώντος) δεν υπάρχει σε πλαίσιο ούτ στο e-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 Προτεινετε ελευθερα.Δεν θα ηθελα να ξεπερασω ομως τα 30-35ε μαζι με το ανεμιστηρακι.Θελω απλα κατι να κατεβαζει την θερμοκρασια τουλαχιστον 6-7 βαθμους σε σχεση με την μαμισια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.