Γιάννης Ν Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Λοιπόν θέλω να μεταφέρω το σήμα απο την τηλεόρασηαπευθείας στο μόνιτορ.(Η crt είναι μεγαλύτερη απο την τηλεόραση μου).Μπορώ μέσω του scart να τις συνδέσω?Δηλαδή απο το scart στο D-Sub βύσμα της οθόνης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 Θέλεις Video In για να τραβήξεις την εικόνα της τηλεόρασης στο PC σου, τι κάρτα γραφικών έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Σεπτέμβριος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 Ελεγα να μην μπλέξω καθόλου το PC.Δεν γίνεται αλλιώς?Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό που λές μιας και έχω tv tuner.Η οθόνη δεν προβάλει οποιοδήποτε σήμα αν της δώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Γιάννης Ν Ελεγα να μην μπλέξω καθόλου το PC. Δεν γίνεται αλλιώς? Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό που λές μιας και έχω tv tuner. Η οθόνη δεν προβάλει οποιοδήποτε σήμα αν της δώσεις? Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η TV σου να έχει video out και να έχεις και ένα καλώδιο να μετατρέπει το S-Video ή RCA σε D-Sub. Έχω την εντύπωση ότι όλες αυτές οι απαιτήσεις μαζί δεν συγκλίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 αν η οθόνη αξίζει πάρε κάνα box tuner από αυτά που παίζουν χωρίς ανοιχτό υπολογιστή θα σου λύσει τα χέρια και θα προσθέσει και αρκετά video in out και στο pc σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.