Warlord Σεπτέμβριος 26, 2007 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 με το συστημα της υπογραφης σχεδον παντα 60fps εκτος αποταν μαζευονται πολλα ατομα σε κανα κορνερ η καμια φαση μπροστα στο τερμα που πεφτει στα ~55.. κ δε το φχαριστιεσαι.. στα cutscenes πεφτει μερικες φορες ακομα κ στα 30fps επισης παρολο πουχω 19αρα στις επιλογεσ αναλυσης μου βγαζει max 1024x768..οποτε φανταστειτε ποσο ακομα θα πεσουν τα fps αν βαλω στο κανονικο game(οταν βγει) 1280χ1024.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 26, 2007 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Παρατηρήσεις και από εμένα ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ 1) Πολλή καλή φωτοσκίαση 2) Το χορτάρι πιο ρεαλιστικό 3) Καλύτερος ήχος 4)Επιτέλους και παλάμες με δάκτυλα πιο καλες ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ 1) Οι φίλαθλοι σε περισσότερες περιπτώσεις είναι ακόμα δισδιάστατοι 2) Αυτή η μπάλα εκτός από μπλε γίνετε άλλο χρώμα ? 3) 'Οτι και εάν έκανα στην κάρτα γραφικών δέν αλλάζει οπτικά το αντιαηλάσινγκ 4) Το γκαίημ πλαιινγκ πάρα πολύ γρήγορο. 5) Η παρακολούθηση του παιχνιδιού δεν ξέρω εάν μπορεί να ζουμάρει (από πολύ μακρια ρε παιδί μου μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση γιαυτό? 6) Oι παίκτες τρέχουν καμπουριαστά (λές και έχουν οσφιοκαμσία). Αυτά σαν πρώτη φάση υπ όψιν το συγκρίνω με το 6. Τώρα εάν μπορεί κάπιος να μου πεί πώς βελτιώνονται τα παραπάνω αρνητικά?ι. Αυτά :worship: :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 26, 2007 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Φιλε Warlord κ γω 19αρα εχω αλλα 1280χ1024 την εχει κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 26, 2007 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Warlord [Σήμερα, στις 07:49] με το συστημα της υπογραφης σχεδον παντα 60fps εκτος αποταν μαζευονται πολλα ατομα σε κανα κορνερ η καμια φαση μπροστα στο τερμα που πεφτει στα ~55.. κ δε το φχαριστιεσαι.. στα cutscenes πεφτει μερικες φορες ακομα κ στα 30fps επισης παρολο πουχω 19αρα στις επιλογεσ αναλυσης μου βγαζει max 1024x768..οποτε φανταστειτε ποσο ακομα θα πεσουν τα fps αν βαλω στο κανονικο game(οταν βγει) 1280χ1024.. Περιεργο εχεις αισθητα καλυτερο συστημα απο μενα, και δεν βρισκω λογο στα settings να μην σου επιτρεπει να βαλεις 1280*1024, μαλλον κατι δεν παει καλα με το μηχανημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Σεπτέμβριος 26, 2007 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Παιδια εγω το επαιξα λιγο και μπορω να πω οτι απογοητευτικα....Δεν ξερω μακαρι να φταιει το DEMO που για πρωτη φορα κατεβαζω DEMO για παιχνιδι, μιας και δεν το συνηθιζω.Το επαιξα ομως 5 λεπτα γιατι εγραφα!!!, οποτε το απογευμα θα το ξανα δοκιμασω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 26, 2007 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Τελικα ακυρο, και το 7 εχει προβληματα με το clipping <john2> http://rapidshare.com/files/58352368/No_Penalty.avi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Σεπτέμβριος 26, 2007 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 14:54] Τελικα ακυρο, και το 7 εχει προβληματα με το clipping <john2> http://rapidshare.com/files/58352368/No_Penalty.avi.html Φιλε τι εννοεις?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Σεπτέμβριος 26, 2007 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 1-Δινει και καρτα για θέατρο.......!!!!!!!?2-Ψιλο ακουγοντε οι φωνες των παικτων...3-Η καρτα που δειχνει ο διαιτητης ειναι στη ροη του παιχνιδιου και οχι οπως παλια σε ξεχωριστο video.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 26, 2007 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 1-Δινει και καρτα για θέατρο.......!!!!!!!?2-Ψιλο ακουγοντε οι φωνες των παικτων...3-Η καρτα που διχνει ο διαιτητης ειναι στη ροη του παιχνιδιου και οχι οπως παλια σε ξεχωριστο video.... Παρατήρησες ότι είναι πράσινη η κάρτα όταν δείχνει κίτρινη ο διαιτητής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 26, 2007 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 14:55] Φιλε τι εννοεις?.. Τα ποδια να περνανε το ενα μεσα απτο αλλο δεν τα βλεπεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 27, 2007 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR Τα ποδια να περνανε το ενα μεσα απτο αλλο δεν τα βλεπεις ? +1Πρόβλημα από τα παλιά άλυτο ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Σεπτέμβριος 27, 2007 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από VIL [Χθες, στις 20:01] Παρατήρησες ότι είναι πράσινη η κάρτα όταν δείχνει κίτρινη ο διαιτητής? Σχεδον...Ειναι ο χρωματισμος που παιρνει αλλα κιτρινι ειναι οταν γυρναει...Επισης οταν δειχνει καποιο παιχτη σε replay απο κοντα, και φαινεται και το γρασιδι, το γρασινι ειναι λιγο εως πολυ θολό....Δεν ξερω, δεν εντυπωσιαστηκα παντως,,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 27, 2007 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 Δέν θα το (αλλάξουμε) τώρα όταν όλοι ξέρουμε ότι η κίτρινη κάρτα μπρος πίσω είναι κίτρινη την κόκκινη γιατί την δείχνει κανονικά. Για το γρασίδι έχεις δίκιο. Δέν μου λέται η ταχύτητα του παιχνιδιού σας φαίνεται φυσιολογική ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Σεπτέμβριος 27, 2007 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 13:41] Δέν μου λέτε η ταχύτητα του παιχνιδιού σας φαίνεται φυσιολογική ? Οχι . Παει καπως ... σπαστικα. Ο ρυθμός ειναι λιγο νευρικός και η μπαλα φταινει λες και η βαρυτητα την "τραβαει" πιο αποτωμα πιο γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 27, 2007 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 10:49] Επισης οταν δειχνει καποιο παιχτη σε replay απο κοντα, και φαινεται και το γρασιδι, το γρασινι ειναι λιγο εως πολυ θολό.... Κανε enforce απτο control panel των forceware 8x anisotropic filtering, λογικα θα σου φτιαξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.