Jump to content

To SLI Or Not?

yannismak

Recommended Posts

αν πάιζεις η θα πάιξεις συστηματικά ,παιχνίδια, τα οπόια οι κατασκευάστριες δηλώνουν ρητά οτι θα υποστηρίζονται από sli ίσως να άξιζε τον κόπο.σε κάθε άλλη περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο,γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στο mini poll που έχω ανοίξει για τις κάρτες που χρησιμοπόιουν οι αναγνώστες εδώ στο φόρουμ.

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 15:23]

Την καλύτερη VGA να πάρεις σε ένα χρονο απο τώρα σε 2 χρονια θα βγει ένα παιχνιδι

που δεν θα το παιζει με τις συνθηκες που λες, αυτο είναι γνωστό.

Τωρα για τα λευτα που λες αυτή είναι άλλη ιστορία ο καθενας σκεφτεται διαφορετικά.

(καταναλωτική μανια, χομπι, άγνοια,)

Ας πουμε εγώ έχω GTX αλλά απο τότε που την πήρα έχω τερματισει 2 games,

δεν μ αρεσουν και πολυ πλεον.

Όταν μου άρεσαν είχα mx440 και celeron, μετά πήρα 6600 πάλι δεν έπαιζαν, και μέτα

πήρα 8800GTX, τώρα παιζουν όλα αλλά δεν τα παίζω εγώ :p

(Για μένα δλδ ήταν απωθημένο, είχα σκασει παλιοτερα :tomato: )

Κάπως έτσι μου βγαίνει και μένα DEM.... μια χαρά ειμαστε... αλήθεια... :p;):D

Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 12:29]

Φιλε Hipro εγω δηλαδη που εχω striker i680 με 8800gtx να μην σκεφτομαι για δευτερη καρτα?...

Εννοείται ότι αν τα έχεις αυτά, τότε σκέψου και για δεύτερη κάρτα..... :)

Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 15:56]

Αυτά που περιγράφεις και στης 4 παραγράφους σου είναι γνωστά και κατανοητά το παιχνίδι των εταιριών( σοφτγουερ και χαρντγουερ) δέν μου το προσεγγίζεις....... :cool:

Παρεμπιπτόντως το DX 10 έχει κυκλοφορήσει επίσημα?

Ναι VIL το DX10 κυκλοφορεί κανονικά...Όσοι έχουν Vista το update και η εγκατάσταση του γίνεται αυτόματα εφόσον υποστηρίζεται από την κάρτα σου.

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 18:55]

Εννοείται ότι αν τα έχεις αυτά, τότε σκέψου και για δεύτερη κάρτα..... :)

Αυτή τη στιγμή δεύτερη 8800GTX ή πιο γρήγορη κάρτα δεν έχει νόημα.

Όταν εμφανιστούν οι 10.1 κάρτες και τα DX10 παιχνίδια, τότε βλέπουμε αν αξίζει να τα σκάσουμε ή να πάρουμε ευκαιρία καμιά παλιά 8800gtx για SLI.

Εξαρτάται πόσο πιο γρήγορες θα είναι και πόσο θα κοστίζουν.

Αλλά μάλλον κατά την άνοιξη με βλέπω με δεύτερη 8800gtx.

Να εκμεταλλευτούμε και τις δυνατότητες του DX10 για υποστήριξη πολλών GPU.

Αρχική απάντηση από Louris7 [Χθες, στις 12:29]

Φιλε Hipro εγω δηλαδη που εχω striker i680 με 8800gtx να μην σκεφτομαι για δευτερη καρτα?...

Εσύ λογικά είσαι ήδη σε μπελάδες με το OC. :)

Ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι SLI καθώς η κάρτα είναι ήδη πανίσχυρη.

Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 09:57]

NOT to SLI για τώρα..........Μια χαρά είσαι μη σε τρώει ο ποπός σου να "μπλέξεις" με μητρική με i680 chipset, γιατί μετά δε θα παίζεις παιχνίδια, αλλά θα παίζεις κάθε μέρα να φέρεις τη μητρική...... ;):D

Όπως εγώ τώρα! :(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα παιχνίδια DX10 θα τρέχουν λένε πιο γρήγορα σε DX10 μέχρι και 8 φορές. Δεν ξέρω κάτι τέτοιο αν θα ισχύει, αλλά το να τρέχουν πιο γρήγορα νομίζω πως είναι κάτι που το περιμένουμε.

Επίσης καλό θα ήταν να σταματήσει αυτή η καραμέλα με το DX10.1 . Ας παίξουμε DX10 και μετά ας μιλήσουμε για DX10.1! Θα έχουμε αλλάξει μέχρι τότε τουλάχιστον 2 κάρτες! Εδώ φέτος είδαμε τι μπορεί να κάνει το DX9 και μάλιστα καθαρόαιμα dX9 games (Dirt για παράδειγμα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.