Jump to content

To SLI Or Not?

yannismak

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος μίας Point of View 8800 GTX 768 Mb την οποία έχω στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Βλέποντας τα νέα παιχνίδια που έρχονται στην αγορά ( Crysis κτλ ) αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να ακολουθήσω και εγώ τον (μονο)δρόμο του SLI. Οι αναλύση που χρησιμοποιώ είναι μόνο 1280x1024 σε 19" LG οθόνη.

Υ.Γ Οι θερμοκρασία της κάρτας μου με auto fan είναι 60 βαθμοί...Είναι καλή;

Mε την κάρτα σου μια χαρά είσαι σε αυτήν την ανάλυση για games... Τωρα για το crysis ολοι στην αναμονή είμαστε.... :p SLI για μένα απο 1920X1200 και πάνω και μονο αν έχεις υψηλές απαιτήσεις σε FPS...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :T:

Ελπίζω το Crysis να παίξει σε Max settings! Αντε ρε γαμώτο και αργεί η 25 μέρα του Σεπτεμβρίου!!! :p

για max δεν μας κοβω...για high καπου κει θα παιξουμε..τουλαχιστον εγω με την 20αρα"

Εντάξει και high μια χαρά ειναι για 8800GTX/ULTRA.... Εξάλλου πως θα πουλήσεi και η NV τις επόμενες κάρτες.... Κλέφτες θα γίνουν?:D;)

Βλέποντας τα νέα παιχνίδια που έρχονται στην αγορά ( Crysis κτλ ) αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να ακολουθήσω και εγώ τον (μονο)δρόμο του SLI

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει το ποσο καλη καρτα εχεις. Κατ αρχας το sli το χρειαζεσαι για κανα 24+ μονιτορ....

Οσο για τα σχολια να παιζει το crysis και τις χαζες θεωριες. Παιδια καθιστε να βγει το κανονικο παιχνιδι - οχι το demo - και θα το δουμε αυτο. Αν δεν το παιζει η GTX μαλλον το παιχνιδι θα ειναι κακοπρογραματισμενο και οχι η ελλειψη ισχυος της καρτας

NOT to SLI για τώρα..........Μια χαρά είσαι μη σε τρώει ο ποπός σου να "μπλέξεις" με μητρική με i680 chipset, γιατί μετά δε θα παίζεις παιχνίδια, αλλά θα παίζεις κάθε μέρα να φέρεις τη μητρική...... ;):D

Αρχική απάντηση από iced

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει το ποσο καλη καρτα εχεις. Κατ αρχας το sli το χρειαζεσαι για κανα 24+ μονιτορ....

Οσο για τα σχολια να παιζει το crysis και τις χαζες θεωριες. Παιδια καθιστε να βγει το κανονικο παιχνιδι - οχι το demo - και θα το δουμε αυτο. Αν δεν το παιζει η GTX μαλλον το παιχνιδι θα ειναι κακοπρογραματισμενο και οχι η ελλειψη ισχυος της καρτας

Kαι για το νταιρεκτ Χ 10.1 τι θα πεις ?:cool: :magic:

Αρχική απάντηση από VIL

Kαι για το νταιρεκτ Χ 10.1 τι θα πεις ?:cool: :magic:

Μαλλον ειναι μπαρούφες...:D

Βασικα δεν υπαρχει καρτα που να υποστηριζει DX10.1 αρα το παιχνίδι θα ειναι dx 10 σκέτο ;)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 08:57]

NOT to SLI για τώρα..........Μια χαρά είσαι μη σε τρώει ο ποπός σου να "μπλέξεις" με μητρική με i680 chipset, γιατί μετά δε θα παίζεις παιχνίδια, αλλά θα παίζεις κάθε μέρα να φέρεις τη μητρική...... ;):D

Φιλε Hipro εγω δηλαδη που εχω striker i680 με 8800gtx να μην σκεφτομαι για δευτερη καρτα?...

παιζει ρολο και το παιχνιδι οχι μονο η αναλυση, πχ στο titan quest απο 1024-768 μεχρι 1680-1050 τα frames ειναι πανω κατω τα ιδια όπως και στο world in conflict απο 1280χ1024 δεν υπαρχει διαφορα σε frames μεχρι τα 1680χ1050 στην 8800gtx (http://www.guru3d.com/article/Videocards/459/4/). Με την δυμαμη που εχει η 8800gtx και την μνημη της, τις παιζει στα δαχτυλα τις αναλυσεις μεχρι 1680χ1050.

Αρχική απάντηση από SirDiman

Μαλλον ειναι μπαρούφες...:D

Βασικα δεν υπαρχει καρτα που να υποστηριζει DX10.1 αρα το παιχνίδι θα ειναι dx 10 σκέτο ;)

Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά δέν νομίζω :hehe: hipro5 τί λές? να δούμε τότε τι θα κάνετε της GTX,XTX κλπ :p :P :p

Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 13:45]

Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά δέν νομίζω :hehe: hipro5 τί λές? να δούμε τότε τι θα κάνετε της GTX,XTX κλπ :p :P :p

κανονικα θα παιζει man.

απλά καποια στοιχεια όπως FSA θα ειναι υποχρεωτικά στο dx10.1

(αυτό μπορει και να μην είναι και καλο)

και γενικά μπορει να βοηθησει και το software σε dx10 επίπεδο να τα πηγαινει

καλυτερα να στο πω χοντρα χοντρα, αλλά στις 8Χ00 και 2Χ00 θα υπάρχει

συμβατοτητα.

edit:

Btw λεω και εγώ not στο sli.

Οταν λέμε μίο κάρτα παίζει το τάδε παιχνίδι πως το ενοείς εσύ? εγω το καταλαβαίνω 'ολα στο φούλ και δέν θα καταλαβαίνει τίποτα τώρα εάν αρχίσουμε να λέμε να κάποια στοχεία όπως FSA κλπ φίλε Dem τότε αρχίζουμε της παραχώρησης και κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας . Να μήν ξεχνάμε και τα χρήματα που έχουν δώσει πολλοί για να αποκτήσουν μία καρτα GTX,XTX κλπ ( που πίστευαν οτι θα καταφέρνει να πάιζει το Κρήσης π.χ και τελικά ναι μεν αλλά κόψε λίγο από εκεί άντε κόψε λίγο από εδώ με περιορισμούς) είναι αρκετά (πιθανόν μηνιάτικο για τους περισσότερους) , τότε την κρίση την αφήνω σε όλους μας. :nothing: :magic:

Την καλύτερη VGA να πάρεις σε ένα χρονο απο τώρα σε 2 χρονια θα βγει ένα παιχνιδι

που δεν θα το παιζει με τις συνθηκες που λες, αυτο είναι γνωστό.

Τωρα για τα λευτα που λες αυτή είναι άλλη ιστορία ο καθενας σκεφτεται διαφορετικά.

(καταναλωτική μανια, χομπι, άγνοια,)

Ας πουμε εγώ έχω GTX αλλά απο τότε που την πήρα έχω τερματισει 2 games,

δεν μ αρεσουν και πολυ πλεον.

Όταν μου άρεσαν είχα mx440 και celeron, μετά πήρα 6600 πάλι δεν έπαιζαν, και μέτα

πήρα 8800GTX, τώρα παιζουν όλα αλλά δεν τα παίζω εγώ :p

(Για μένα δλδ ήταν απωθημένο, είχα σκασει παλιοτερα :tomato: )

Σαν pc gamers δεν πρέπει να θυσιάζουμε κανένα οπτικό μέρος του εκάστοτε παιχνιδιού γιατί χάνουμε όλο το ζουμί του. Ας μην ξεχνάμε ότι το Crysis για παράδειγμα, χωρίς DX10 δεν δείχνει next gen (δείτε σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο) ή ότι χωρίς τις νέες οπτικές τεχνολογίες που ενσωματώνει είναι κατα 80% ίδιο με το FarCry ( το άλλο 20% πάει στα νέα μοντέλα φυσικής).

Αν συνεχιστεί έτσι το βιολί με την τεχνολογική ανάπτυξη των παιχνιδιών μάλλον με κόβω να παίρνω κανένα PS3, αν δεν έχει βγει κάτι καινούργιο μέχρι τότε...

Αρχική απάντηση από Dem

Την καλύτερη VGA να πάρεις σε ένα χρονο απο τώρα σε 2 χρονια θα βγει ένα παιχνιδι

που δεν θα το παιζει με τις συνθηκες που λες, αυτο είναι γνωστό.

Τωρα για τα λευτα που λες αυτή είναι άλλη ιστορία ο καθενας σκεφτεται διαφορετικά.

(καταναλωτική μανια, χομπι, άγνοια,)

Ας πουμε εγώ έχω GTX αλλά απο τότε που την πήρα έχω τερματισει 2 games,

δεν μ αρεσουν και πολυ πλεον.

Όταν μου άρεσαν είχα mx440 και celeron, μετά πήρα 6600 πάλι δεν έπαιζαν, και μέτα

πήρα 8800GTX, τώρα παιζουν όλα αλλά δεν τα παίζω εγώ :p

(Για μένα δλδ ήταν απωθημένο, είχα σκασει παλιοτερα :tomato: )

Αυτά που περιγράφεις και στης 4 παραγράφους σου είναι γνωστά και κατανοητά το παιχνίδι των εταιριών( σοφτγουερ και χαρντγουερ) δέν μου το προσεγγίζεις....... :cool:

Παρεμπιπτόντως το DX 10 έχει κυκλοφορήσει επίσημα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.