Jump to content

Ανάκτηση "Χαμένων Αρχείων" απο το Emule

oekab1992

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους σας.

Έχω μια μικρή απορία. Καμιά φορά ειδικά άμα κοπεί το ρεύμα και κάνει restart ένα παλιό pc που έχω για μουλαρομηχάνημα, μπορεί να συμβεί ενώ έχω ένα download στο 50% ας πούμε, αυτό να χαθεί από την λίστα των μεταφερόμενων αρχείων λες και το έσβησα, όμως μέσα στον φάκελό temp του emule υπάρχει, αλλά το μουλάρι δεν το βλέπει. Οτι και να κάνω, δεν μπορώ να το δω μέσα στη ενότητα μεταφοράς ώστε να συνεχιστεί.

Για να δώσω και ένα παράδειγμα, ας πούμε οτι κατέβαζα το αρχείο test.iso μεγέθους 4.5 GB. Κατεβαίνει κανονικά και ειναι στο 70%. Ξαφνικά το pc κάνει επανεκίννηση λόγω διακοπής ρεύματος, και με το που το ανοίγω ξανά, ειναι εξαφανισμένο το αρχείο στο download list του emule. To αρχείο υπάρχει όμως στο φάκελο temp του emule με όνομα 024.part και μέγεθος 4.5 gb, και μαζί του υπάρχουν και 2 μικρά αρχεία, το 024.part.met & 024.part.met.bak. Πως θα επαναφέρω το χαμένο αυτό στο downlist ώστε να μην το χάσω και να αρχίσει πάλι απο εκει που σταμάτησε?

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 03:11]

Tools, Import Downloads.

Το κάνω, όμως ενώ όλα τα άλλα είδη αρχείων part τα αναγνωρίζει με το όνομα τους κανονικότατα, το συγκεκριμένο αρχείο που σου ανέφερα οτι έχει βαρέσει, το βλέπει και πάλι σαν 024.part.met και το αποκαλεί μη έγκυρο η χαλασμένο τύπο αρχείου. Προφανώς το αρχείο απέτυχε κατα την εγγραφή και πιστοποίηση λόγω της διακοπής ρεύματος. Υπάρχει τρόπος να επιδιορθωθεί για να επαναφερθεί?

Αρχική απάντηση από wrong method [Χθες, στις 08:57]

Διέγραψε το 024.part.met και στη θέση του βάλε το 024.part.met.BAK (σβήσε την κατάληξη bak)

Λογικά μετά το hashing θα υπάρχει ξανά στη list.

Ασε τα δοκίμασα όλα, δεν γίνεται τίποτα, μέχρι και ειδικά προγράμματα για regeneration met αρχείων καθώς και donkey doctor. Καταστράφηκε ολοσχερώς το συγκεκριμένο αρχείο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.