pcfreak Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Στο λινκ μπορειτε να δειτε τις πολυ ομορφες ψυκτρες για μνημες που εφτιαξε ο κος Nanok http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=159549 στο ποστ #19 αναφερει οτι δεν ενδιαφερεται να πουλησει... και το ερωτημα : Μπορει καποιος καλος κυριος να τις φτιαξει και ποσο περιπου θα κοστισουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Ωραιες ειναι δεν λεω ... Αλλα μου φαινεται οτι θα ειναι πολυ ευκολο να της φτιαξεις Θα μιλησω αυριο με εναν φιλο οποιος εχει τορνο ... Να δουμε ποσο μπορει να κοστισει Πιο πολυ ειμαι περιεργος τι θα λενε απο αποδοση .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Ναι, απο αποψη κατασκευης δε δειχνουν να παρουσιαζουν καποια δυσκολια για καποιον που εχει τα απαραιτητα εργαλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Σεπτέμβριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 καλά γ@μώ. και 40 ευρώ δίνω για το ζευγάρι. Πολύ όμορφες και οι ξανθιές αλλά και οι γαζέλες δεν πάνε πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Όμορφες είναι δεν λέω, αλλά θα κάνουν δουλειά η μόνο μούρη είναι?...κάτι θα ξέρει ο μάγκσς που δεν τις πουλάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 εεε? κανουν τουλαχιστον τη δουλεια που κανουν ολες...τουλαχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Σεπτέμβριος 26, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 κανεις?eleven? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 26, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Για να πω και εγώ την γνώμη μου και επειδή απο αγγλικά έχω πρόβλημα θα μου πέι κάποιο ς από τι υλικό είναι φτιαγμένες? 800-900 γραμ.:snap: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.