Jump to content

προβλημα με ψηφιακη βιντεοκαμερα

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια χαρα σε ολους και ολες!Εχω μια ψηφιακη sony DCR-SR32E την οποια οταν παω να εγκαταστησω,μπαινουν οι drivers κανονικα,στον υπολογιστη μου βρισκει νεο υλικο sony αλλα δεν ανοιγει με τπτ..παω να μπω και κολλαει το pc με τη μια.Μηπως εχει να κανει σχεση με το οτι εχω καρτα τηλεορασης που στο msn αλλα και στο windows movie maker την αναγνωριζει ως μοναδικη καμερα του συστηματος?αν υπαρχει καμια ιδεα για το αν μπορω να εχω και καρτα τηλεορασης και την καμερα συνδεδεμενες την ιδια ωρα.....

ευχαριστω

εγω εχω τιβι τιουνερ και το μσν τοχει παρει σαν video capture device...αν παω να το ενεργοποιησω απτο μσν (ετσι για πλακα) βαραει επανεκκινηση...για δοκιμασε να "ξεδηλωσεις" το τιβι τιουνερ απτο μσν σε πρωτη φαση

το εχω βγαλει απο το msn..κ καποιες φορες οταν μιλαω με αλλους που εχουν webcam ακουγεται η δικια μ η τιβι χωρις να φιανεται εικονα...αλλα δεν ειναι το msn το προβλημα..με την αλλη την καμερα μπορω να κανω τπτ?

δοκιμασε να πειραματιστεις απτο βιος με τις επιλογες που σχετιζονται με usb....δεν μ κατεβαινει κτ αλλο στο μυαλο γμτ....

(εννοειται πως εχεις περασμενο service pack 1 minimum εε?)

ναι service pack2 εχω...τερματιζω απο το bios τις λειτουργειεσ usb κ μετα ξαναεγκαθιστω τα drivers της καμερας?αυτο?οκ..το δοκιμαζω κ ενημερωνω...ευχαριστω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.