hipro5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Όπως λέει κι ο τίτλος........ Έχουμε την ξαδέλφη μου στην αντικαρκινική μονάδα και είναι άκρως επείγον να βρεθούν κάποιοι καλοί άνθρωποι ανάμεσά μας και να πάνε να δώσουν αιμοπετάλια.... Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή που δίνεις αίμα, μόνο που το αίμα σου το περνάνε από κάποια φίλτρα για να του πάρουν τα αιμοπετάλια.........Οι γιατροί του φόρουμ ας δώσουν τα φώτα τους σε αυτό το θέμα γιατί εγώ δεν ξέρω πως να το εκφράσω....... Πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο: ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ στα ΜΕΛΙΣΣΙΑ 25ης Μαρτίου 14 ΤΗΛΕΦΩΝΟ Νοσοκομείου: 210-8038444 - 210-8030303 για λεπτομέρειες Όποιος πάει θα πρέπει να πεί ότι είναι για τη ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΒΑΣΣΙΛΙΚΟΥ που βρίσκεται στο: ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Καλυφτάκη 145 Νέα Κηφισιά 14564 τηλ. 210-2388790-2, 210-2388788-9 Περισσότερες λεπτομέρειες: πάρτε με στο 6972-466829 Γιώργος - ΕΠΕΙΓΟΝ........Ευχαριστώ παιδιά....
YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2007 #2 Σεπτέμβριος 21, 2007 Μακαρι να μπορουσα. Εκανα εγχειρηση πριν 1μιση μηνα κ δεν μπορω κ μου ειπε ο γιατρος να δινω αιμα για 3 μηνες ακομα (ειμαι αιμοδοτης...)Παντως ευχομαι περαστικα κ γρηγορα σιδερενια !
geogeoland Σεπτέμβριος 21, 2007 #4 Σεπτέμβριος 21, 2007 16 ετών και απο Θεσσαλονίκη, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ γμτ, αλλά μια διευκρινιστική ερώτησημ που μάλλον θα ενδιαφέρει κι άλλους: Η ομάδα αίματος δεν έχει καμια σημασία έτσι? Γιώργη τι ατυχία είναι αυτή? Μακάρι να λήξουν όλα καλά και σύντομα.
oxide Σεπτέμβριος 21, 2007 #5 Σεπτέμβριος 21, 2007 απο θε/νικη δεν γινεται να δοσουμε?οπως και να χει περαστικα!
hipro5 Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #6 Σεπτέμβριος 21, 2007 Ευχαριστούμε παιδιά.........Θα ρωτήσω άν μπορεί να δώσει κάποιος από άλλη πόλη και θα σας πω......
jpcupra Σεπτέμβριος 22, 2007 #7 Σεπτέμβριος 22, 2007 Γιωργη πες μου και μενα να ξερω... ειμαι χιο φανταρος, αν μπορω να δωσω στο τοπικο εδω και να στειλουν...
hipro5 Σεπτέμβριος 22, 2007 Author #8 Σεπτέμβριος 22, 2007 Σ'ευχαριστώ παλικάρι.....Θα ρωτήσω και θα σ'ενημερώσω....
hot_sauce Σεπτέμβριος 22, 2007 #9 Σεπτέμβριος 22, 2007 παιδια νομιζω πωσ μπορεις να δωσεις απο οποιαδηποτε πολη...πρεπει να χρειαζεται να καταγραφει μια δωρεα οπουδηποτε και τοτε δινει το νοσοκομειο απο το δικο του αποθεμα...ο διαχωρισμος των αιμοπεταλιων απο το αιμα γινεται με φυγοκεντρηση και το λεω απλα επειδη το ανεφερες...hipro5 θα δω μηπως μπορεσω να παω σημερα...περαστικα στο κοριτσι....
hot_sauce Σεπτέμβριος 22, 2007 #10 Σεπτέμβριος 22, 2007 hipro5 πηγα στο νοσοκ αλλα δυστυχως δεν πληρουσα τις συνθηκες για να δωσω αιμοπεταλια....
Tsakonas Σεπτέμβριος 22, 2007 #11 Σεπτέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από hot_sauce [Σήμερα, στις 13:48] hipro5 πηγα στο νοσοκ αλλα δυστυχως δεν πληρουσα τις συνθηκες για να δωσω αιμοπεταλια.... πες τις συνθηκες βρε να ξερουμε
hot_sauce Σεπτέμβριος 22, 2007 #12 Σεπτέμβριος 22, 2007 δεν τις ξερω ολεσ... ελεγξε τις φλεβες μου και μου ειπε πως δν ειμαι καταλληλος για να δωσω αιμοπεταλια....σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα τεστ αλλα δν προλαβα να τα μαθω....
hipro5 Σεπτέμβριος 23, 2007 Author #13 Σεπτέμβριος 23, 2007 Σας ευχαριστώ παιδιά.... Ναι.....Θα πρέπει να έχεις "καλές" φλέβες απ'ότι μου είπαν.........Τώρα το "καλές" πως το εννοούν οι γιατροί δεν ξέρω.... .....και επίσης θα πρέπει να έχει ξαναδώσει αίμα σε κάποια φάση της ζωής του και να μην έχει λιποθημήσει.... .....και από επαρχία μπορεί να γίνει το εξής: Να πάει κάποιος εκεί που βρίσκεται και να δώσει δείγμα αίματος - λίγο - για να το εξετάσουν... Θα πρέπει να τους πει ότι πρόκειται για εξέταση για αιμοπετάλια.....ΚΑΙ θέλει ΟΡΟΛΟΓΙΚΟ έλεγχο, ΓΕΝΙΚΗ αίματος και ΜΟΡΙΑΚΟ έλεγχο....... ΑΝ δεν μπορούν στο εκεί νοσοκομείο να κάνουν το ΜΟΡΙΑΚΟ έλεγχο, δεν πειράζει γιατί γίνεται και επί τόπου στο εδώ νοσοκομείο...... Το παραπάνω κείμενο ισχύει για όσα παιδιά θα κατέβουν Αθήνα για να δώσουν αιμοπετάλια και θα πρέπει να έχουν αυτές τις εξετάσεις μαζί τους.... ΑΛΛΟ Τα παιδιά που είναι επαρχία και ΔΕΝ μπορούν να κατέβουν Αθήνα για τη διαδικασία, τότε ας το ξεχάσουν...... ΓΙΝΕΤΑΙ να δώσουν εκεί αίμα/αιμοπετάλια (σε κάποια μονάδα που το υποστοιρίζει αυτό) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ξέρουμε ΑΝ το νοσοκομείο που βρίσκεται η κοπέλα θα δεχτεί να ΠΛΗΡΩΣΕΙ τη μεταφορά από κει προς τα 'δώ.......Μαμακίες δηλαδή....
oxide Σεπτέμβριος 23, 2007 #14 Σεπτέμβριος 23, 2007 κριμα παντως να υπαρχουν τοσα εμποδια στο να δοσει κανεις αιμα. και παλι περαστικα
def Σεπτέμβριος 25, 2007 #15 Σεπτέμβριος 25, 2007 πηγα και γω Γιωργο,αλλα επειδη παιρνω φαρμακα δεν με αφησαν,ευχομαι το γρηγοροτερο δυνατον να βρεθουν αιμοπεταλια,και γρηγορη αναρωση:flower:
hipro5 Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #16 Σεπτέμβριος 25, 2007 Σας ευχαριστώ παιδιά για την προσπάθεια και τη σκέψη......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.