alexis2044 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Τα ανεμιστηράκια αυτα είναι κάπως ακριβούτσικα... Είναι πραγμάτικά τόσο αθόρυβα όσο ισχυρίζονται;Αξίζουν τα 20 Ευρω τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 κανε μια αναζητηση και θα δεις δεν αξιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Θα έλεγα όχι... Είχα πάρει 2 για το ψυγείο της υδρόψυξης και έκαναν θόρυβο. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν από τους υπόλοιπους του κουτιού. Όταν όμως άλλαξα στήσιμο στην υδρόψυξη κι έβγαλα τους 2 SilenX, χρησιμοποιώντας άλλους δύο από τους υπάρχοντες στο κουτί (που δούλευαν και πριν αλλά όχι πάνω στο ψυγείο) τότε ξαφνικά έφυγε ο θόρυβος.Είναι χαμηλού θορύβου, αλλά βρίσκεις και πιό ήσυχους με λιγότερα χρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Θέλω τον λιγότερο δυνατό θόρυβο στα 120mm. Έχει κανείς καμια πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=3341605&sortby=lastpost&sortorder=descending Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Είναι πολύ καλά απλά είναι τα ποιο αθόρυβα στα 72cfm δύναμη αέρα που βγάζουν για αυτό είναι ακριβά. Μην μπερδεύεσται λοιπόν μόνο με το πόσο ήχο βγάζουν. Τώρα βρείτε 72cfm και ποιο αθόρυβα από αυτά και πάω πάσο. Το αν αξίζουν τα 20 δεν το νομίζω... καλύτερα όσοι θέλουν κάτι τελείως αθόρυβο να πάρουν κάτι άλλο με μικρότερη δύναμη αέρα τα οποία θα είναι και ποιο αθόρυβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris Είναι πολύ καλά απλά είναι τα ποιο αθόρυβα στα 72cfm δύναμη αέρα που βγάζουν για αυτό είναι ακριβά. Μην μπερδεύεσται λοιπόν μόνο με το πόσο ήχο βγάζουν. Τώρα βρείτε 72cfm και ποιο αθόρυβα από αυτά και πάω πάσο. Το αν αξίζουν τα 20 δεν το νομίζω... καλύτερα όσοι θέλουν κάτι τελείως αθόρυβο να πάρουν κάτι άλλο με μικρότερη δύναμη αέρα τα οποία θα είναι και ποιο αθόρυβα. Σωστα... Οι SilenX εχουν το καλυτερο δεικτη cfm/db....Σιγουρα δεν ειναι 14db..... Υπαρχουν και πιο αθορυβα αλλα εχουν τη μιση σχεδον ροη....Παντως 20ε ειναι πολλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Σεπτέμβριος 21, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Και εγώ θα συμφωνήσω στο οτι είναι πιο ακριβά απ οσο αξίζουν.Πείρα δύο 92mm κάνουν ίδιο θόρυβο με αυτά που είχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiK Σεπτέμβριος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 η απαντηση ειναι σαφής..ΟΧΙ.. κανουν περισσοτερο θορυβο απο οσο λενε και αν σε ενδιαφερει αρκετα η ησυχια δν προκειται να εισαι ικανοποιημενος..επισης απο οτι φαινεται δν ειναι ποιοτηκα..εχω διαβασει για πολλα π σταματησανε..για σιλικονοβιδες να εχουν ξεραθει...κτλ..εγω πηρα ενα κ καθολου happy..αντι να παρεις 2 silenX μπορεις να παρεις 5-6 αλλες μαρκες κ να κανεις ενα mini συγκριτικο μονος σου...(εννοειται να εχεις ριξει κ μια ματια σε αλλα που υπαρχουν online..)και στο τελος οπως και να το κανεις σ μενουν 5-6 fans...και οχι μονο 2 με ημερομηνια ληξης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topdim2 Απρίλιος 10, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Παιδιά και εγώ πήρα σήμερα 3 SilenX Ixtream Pro 120mm 14db (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977831&product=922099)και μόνο αθόρυβα δεν θα τα έλεγα, τι *****, 14db δεν είναι με τίποτα, αν το ήξερα ότι κάνουν τόσο θόρυβο θα τα επέστεφα, που και μάλλον θα το κάνω αν μπορέσω.Προτείνετε κάποια αθόρυβα με μπλε φωτισμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 10, 2008 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Coolermaster blue, 7 παρά κάτι ευρά. Δεν κάνουν κιχ, αλλά είναι και σχετικά ψόφια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 10, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 εγω την εχω "καταβρει" με τους scythe.φθηνοι ,αθορυβοι και αποδοτικοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 και γω προτείνω scythe.έχω στις 1600 στροφές τον sflex αν θυμάμαι καλά, και ακούγεται μόνο η ροή του αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 11, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2008 Coolermaster στις 1200, Scythe στις ιδιες (δεν θυμαμαι ποιο ειναι το γραμμα το αντιστοιχο στον κωδικό)...και Yate Loon...έχουν έρθει σε κατάστημα...μία βόλτα από silentpcreview και θα δείτε ότι είναι από τους καλύτερους (οι Νexus είναι Yate rebranded) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 11, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2008 εγώ και coolermaster έχω και αυτοί αθόρυβοι είναι.Αλλά οι scythe μετράνε πάρα πολυ που είναι αθόρυβοι -όπως έιπα ακούγεται μόνο ο αέρας- στις 1600. 11-12 ευρώ είχαν τότε,μια χαρά αγορά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 11, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2008 yate loon καλά cfm και αρκετά αθόρυβοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Απρίλιος 11, 2008 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2008 συμφωνω..εβαλα 2 12αρηδες στο κουτι και δεν ακουγονται καθολου..στις 1250 σαλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 11, 2008 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2008 Εγώ είμαι με τους coolermaster led ~7€ και τους βρίσκω αρκετά ύσηχους. (Αυτό που μου την δίνει είναι οτι όταν χαμηλώνω τις στροφές απο ένα fan controller που έχω αρχίζουν και σφυράνε αλλα το κάνουν ολοι όχι μόνο οι cm ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 11, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2008 yate loon καλά cfm και αρκετά αθόρυβοιΜολις πηγα και πηρα εναν να δοκιμασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topdim2 Απρίλιος 11, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2008 Για τους Noctua NF-S12 τι λέτε, θα κάνουν δουλεία ή και αυτοί πεταμένα λεφτά? Το λέω γιατί κάνουν γύρω στα 17€ και παίζουν από 17 εως 6 Db, τουλάχιστον έτσι λέει στο site τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.