Astakos Σεπτέμβριος 20, 2007 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR εγω εχω μπουταρει με 520χ7 χωρις κανενα προβλημα...Αυτο που με σταματαει ειναι η ram.επισης bootara και 500χ8 παλι χωρις κανενα προβλημα..Απο ταση εχω 1,48 σε MCH ολα τα αλλα απο ενα κλικ πανω Την ιδια cpu εχετε?και μενα ο πρωτος μου 6300 πηγαινε 570...Οι ide hd βαζουν θορυβο στα pci.Ειναι κλασικο προβλημα αυτο που αναφερεις.Εκανες mute καναλι καναλι?Οταν τρεχεις snm κολλαει ο ηχος στα mp3 σε οτι pc ειχα...Εγω παλι λεω οτι δεν φταει η μητρικη αλλα ξερω οτι θα την πας πισω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 EMI? εχω modular psu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Σεπτέμβριος 20, 2007 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas ρε συ μπορει να πεταξω κοτσανα...απλα κανω μια εικασια...μπας κι εχεις τιποτα EMI μεσα στο κουτι?η χυμα καλωδια? Κοτσανα +1 (no offend ελπιζω)http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_interference Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 ρε συ αστακος αν οντως οπως λες δεν εχει προβλημα γιατι να κανω κοπο να την παω πισω?θα μου πουν μια χαρα ειναι...πως κανω mute τα καναλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Σεπτέμβριος 20, 2007 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Φυσικα και σου πουν οτι ειναι ok.Θα σου πουν οτι φταιει ο hd σου η κατι αλλο.Με αλλη αιτιολογια θα ζητησεις αντικατασταση..Κατω δεξια στο taskbar δεν εχει ενα στρογγυλο ηχειακι? Διπλο κλικ και επιλεγεις απο properties να σου βγαλει ολα τα καναλια αν δεν το εχει απο μονο του...Καναλια εννοω τα line in,microphone κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 20, 2007 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Astakos [Σήμερα, στις 17:17] Κοτσανα +1 (no offend ελπιζω) http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_interference οχι βρε συ ...τι οφφεντ κ τετοια? απλα ειχα διαβασει καπου εναν τροπο για να "μονωσεις" την καρτα ηχου και θεωρησα πως παιζουνε τετοια φαινομενα στην μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 cd audiomidimicrofoneline inspdifauxiliaryOΛΑ mute μονο το volume και το wave εχω αφησειαλλα αυτα τη σχεση εχουν με τον δισκο?επειδη θα αγορασω αυριο-μεθαυριο εναν σατα2 λεω να περιμενω μπας και στρωσειδισκος και dvd rom ειναι στο ιδιο καλωδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Σεπτέμβριος 20, 2007 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Οι ide συσκευες οπως και οι καρτες ηχου (ειτε onboard ειτε οχι) δουλευουν σαν pci συσκευες με irq,io και χιλια δυο αλλα που δεν ξερω καλα και πολλες φορες για καποιο λογο βαζουν θορυβο..Εγω εχω προβλημα με το τv tuner.Αν δεν κανω mute τo auxiliary βαζει ενα υποβαθρο θορυβου... Τι να επιστρεψω, το tuner η την Abit?Aυτο που σου συμβαινει το ειχω συναντησει παλιοτερα και παλι ειχε λυθει ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 ναι αλλα σε μενα δεν λυθηκε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Σεπτέμβριος 20, 2007 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas οχι βρε συ ...τι οφφεντ κ τετοια? απλα ειχα διαβασει καπου εναν τροπο για να "μονωσεις" την καρτα ηχου και θεωρησα πως παιζουνε τετοια φαινομενα στην μητρικη Ε,οσο να πεις,ημουν λιγο ακομψος.. Σε αυτες τις συχνοτητες που δουλευουν πλεον οι μητρικες υπαρχουν τετοια φαινομενα αλλα δεν τα ακους ετσι στα ηχεια.. Γι αυτο και στον χωρο ερευνας εχει γινει top σε ζητηση ο RF μηχανικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 με σατα δηλαδη δεν θα εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 20, 2007 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από unknownupdate bios δεν εγινε.... το utility της asus λεει unable to find asus motherboard η κατι παρομοιο... Για bios update υπαρχει και το flashmenu στο cd της μητρικης σου και μια πιο φρεσκια εκδοση στο site της abit. Κανει flash απο windows (ακομα και vista) και σε εμενα τουλαχιστον εχει δουλεψει αψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 20, 2007 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Εγω πριν πολυ καιρο που ειχα μια ΑΒ9 με sata δισκους θηριο κανενα προβλημα οποτε δοκιμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmk_3 Σεπτέμβριος 20, 2007 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Γεια σας... επειδη δουλευω σε μαγαζι κ προσφατα ειχα το ιδιο προβλημα με υπολογιστη ενος πελατη, δεν φταιει ουτε η μητρικη ουτε οι μνημες ουτε ο cpu.... το προβλημα ληθηκε με την εγκατασταση καινουργιων win σε s-ata σκληρο... δεν ξερω γιατι αλλα ο controller καποιων μητρικων p35 παρουσιαζει προβληματα με δισκους IDE. Η συγκεκριμενη μητρικη ηταν ασους p35, αλλα δε θυμαμαι το μοντελο ακριβως. δε ξερω σιγουρα αν ειναι το ιδιο προβλημα με εσενα αλλα θα σου προτεινα να παρεις κ να δοκιμασεις εναν s-ata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 φιλε pmk_3 ευχαριστω για την απαντηση σου.. ησυχασα.. ο σατα θα αγοραστει αυριο.. αντε να τελειωνω με αυτην την ιστορια και να χαρω το pc μου..ελπιζω μαζι με τα παρασιτα να φυγει και το κολλημα του ποντικιου εγινε και bios update.. να ρωτησω.. επειδη βαριεμαι να ξαναεγκαθιστω προγραμματα κλπ μπορω να αντιγραψω το partition του ide στον σατα2 που θα αγορασω? αν ναι πως? με νορτον γκοστ? ποια εκδοση σας ευχαριστω μεχρι τωρα που ανταποκρινεστε στο προβλημα μου το οποιο δειχνει ΄΄ασυμβατοτητα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmk_3 Σεπτέμβριος 20, 2007 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Εγω συνηθως χρησιμοποιω το ghost-2003 η το ghost-9... απλα το 2003 τα κανει ολα ενω με το 9 μπορεις να περασεις ghost αλλα δεν μπορεις να παρεις ghost image... αλλα καλυτερα εχω να κανεις καινουργια εγκατασταση, για να χεις το κεφαλι σου ησυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Σεπτέμβριος 20, 2007 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 εγώ έχω πρόβλημα με τα ηχεία όταν συνδέω της εξωτερικές θύρες του κουτιού στην μητρική. δοκίμασε να βγάλεις τα καλώδια αν τα έχεις συνδεδεμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 απο τα πρωτα που εκανα ειναι αυτο που λες...σε 1-2 μερες θα ξερουμε τι παιζει οταν πρηζωσω τον σατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 27, 2007 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 λοιπον τελικα ο βρωμο-ide εφταιγε και πηρε ποδι(κουτουπιε παρακαλω)τωρα εχω αλλα ζορια.... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=42346 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.