Jump to content

IDE απορία

AGRIMI

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω την εξής απορία:

σε καινούργια μητρική με μία ide υποδοχή αν συνδέσω στην ίδια καλωδιοταινία ένα atari dvd-rw κι έναν σκληρό 120gb atari θα τρέχει ο σκληρός σε χαμηλότερες ταχύτητες δηλαδή οι ταχύτητες μεταφοράς θα πέσουν ή όλα θα είναι εντάζει. ρωτάω για τον γαμπρό μου για να μην χρειαστεί να προβεί σε επιπλέον αγορά σκληρού προς το παρών.

Αρχική απάντηση από AGRIMI [Σήμερα, στις 14:44]

έχω την εξής απορία:

σε καινούργια μητρική με μία ide υποδοχή αν συνδέσω στην ίδια καλωδιοταινία ένα atari dvd-rw κι έναν σκληρό 120gb atari θα τρέχει ο σκληρός σε χαμηλότερες ταχύτητες δηλαδή οι ταχύτητες μεταφοράς θα πέσουν ή όλα θα είναι εντάζει. ρωτάω για τον γαμπρό μου για να μην χρειαστεί να προβεί σε επιπλέον αγορά σκληρού προς το παρών.

Από όσο ξέρω, όσο δεν θα δουλέβει το δβδ ο δίσκος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα....

Από την άλλη αν δουλεύει και το δβδ (δηλαδή βλέπεις ταινία και κάνει μια δουλεία ο δίσκος) τοτε θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση διότι αφενώς ούτε το δβδ είναι η πιο γρήγορη συσκευή ούτε ο IDE controller είναι απο τους πιο γρήγορους.....

Υπαρχει και η λυση του ανταπτορα αλλα δεν νομιζω να αξιζει το κοστος εκτος αν βρεις κατι φτηνο.Παντως η καθηστερηση που αν υπαρχει θα ειναι οταν δουλευουν και τα δυο οπως ειπε και ο Hohenstaufen παραπανω δεν θα ειναι προβλημα αφου μπορει να μην γινει καν αντιληπτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.