Jump to content

25 SEPT. AMDs DARK SIDE show up

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

’ντε για να γουστάρει και λίγο ο Δαγκαλίδης, να παραθέσω μερικά νέα υπό NDA, γιατί εμείς δεν είμαστε κότες και δε μασάμε να τα λέμε όλα ανοικτά :D

Σε περίπου 3 μήνες, κυκλοφορεί ο πρώτος AMD blade server μεγάλης εταιρίας ΟΕΜ υπολογιστών (γκούχου-γκούχου).

Θα χωράει ή 8 blades full-height με 4 sockets έκαστη, ή 16 blades half-height με 2 sockets έκαστη. Και θα μου πεις τώρα, ποιο είναι το νέο;

Το νέο είναι ότι η πλατφόρμα αυτή θα υποστήριζει 100% τους καινούριους επεξεργαστές Μόντρεαλ της AMD, που θα έχουν 8 πυρήνες και 95W κατανάλωση (στα μικρά μοντέλα, 1.6GHz). Μάζευε λεφτά για τον Μάιο, Ντάγκα :D

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 18:11]

’ντε για να γουστάρει και λίγο ο Δαγκαλίδης, να παραθέσω μερικά νέα υπό NDA, γιατί εμείς δεν είμαστε κότες και δε μασάμε να τα λέμε όλα ανοικτά :D

Σε περίπου 3 μήνες, κυκλοφορεί ο πρώτος AMD blade server μεγάλης εταιρίας ΟΕΜ υπολογιστών (γκούχου-γκούχου).

Θα χωράει ή 8 blades full-height με 4 sockets έκαστη, ή 16 blades half-height με 2 sockets έκαστη. Και θα μου πεις τώρα, ποιο είναι το νέο;

Το νέο είναι ότι η πλατφόρμα αυτή θα υποστήριζει 100% τους καινούριους επεξεργαστές Μόντρεαλ της AMD, που θα έχουν 8 πυρήνες και 95W κατανάλωση (στα μικρά μοντέλα, 1.6GHz). Μάζευε λεφτά για τον Μάιο, Ντάγκα :D

εδώ που τα λέμε ένας blade με ένα μεγάλο καταπράσινο AMD αυτοκόλλητο στο πλάι θα ταίριαζε απόλυτα στο σαλόνι του dag δίπλα στη βιτρίνα με τα ασημικά.

και μην ξεχάσει το σεμεδάκι με την ταντέλα

Οι περισσότεροι στας εξωτερικάς της Ελλάδος αναφέρονται σε ανακοίνωση της 2900pro black edition.

Παρόλα αυτά όμως η όλη κατασταση είπε κάποιος σε ενα φόρουμ μοιάζει με κάτι τέτοιο.....

http://www.local6.com/news/14139408/detail.html :blink:

Τόσο καιρό παρακολουθώ αλλά πρώτη φορά γράφω παιδιά... χαίρομαι που σας γνωρίζω κιόλας...

Αλήθεια σήμερα δεν είναι 25 Σεπτεμβρίου;;;; ;)

και μετα απο αυτο το φιασκο σας εχω ενα αποκλειστικο..!!!

ο Dag τα μαζεψε και αποχωρει με αγνωστο προορισμο...

φημες λενε οτι οδευει προς dark side ...

:p

skarab2bi5.th.jpg

Αυτό ήταν το τρομερό και φοβερό φίδι που δε θα τολμούσαμε να ακουμπήσουμε ή δε ξέρω και γω τι;.....................................

AMD Marketing 1 - 0 World

You mean: AMD marketing 1 - ...and the world couldn't care less

quote από xs, νομίζω τα λέει όλα.

Πωπωωω ξενερωσα απιστευτα... :(

Οχι οτι περιμενα κατι το φοβερο αλλα οχι και τοσο ξεφτιλα....:TD:

Αρχική απάντηση από hipro5

......ε ακόμα δεν ξέρουμε τι γίνεται παρά ΜΟΝΟ αν το ανακοινώσει η AMD (τόνωση ηθικού AMD-άδων)..... :)

Δηλαδη υπαρχει μια μικρη ελπιδα ακομα?

Για να δουμε γιατι αν καναν τοσο χαμο για αυτη την χαζομαρα, φαντασου τι θα γινει με τους Phenom.

:p :P Θα κανει το διαφημιστικο τους campaign ο Darth Vader... :p :P

η ΙΝΤΕΛ στην προσπαθεια της να φτασει την AMD και να απαντησει στον ανταγωνισμο ετοιμαζει αυτο:

bluesnakesz8.th.jpg

προκειται για το νεο "blue snake" στα 16nm ,περισσοτερα χαρακτηριστικα δεν ανακοινωνονται ( NDA...)

*ειλικρινα περιμενα κατι σημαντικο και ξενερωσα ..κριμα για την amd...ισως μεχρι το βραδυ,να γινει κανα ..θαυμα.

μεχρι τοτε ας το ριξουμε στην πλακα..

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ -ΙΜΟ- ολος αυτος ο ντορος να γινεται για τον 5000+ BE ,δε κολλαει με την καμία.Οταν κυκλοφορησε ο 6400+ ΒΕ στα 3.2 η αφροκρεμα των 90nm ,βγηκε τελειως στα μουλοχτα ,ουτε Ηype ουτε τπτ , ουτε καν review samples (εκτος απο το amdzone ή καπως ετσι...) τελείως "silent install" , δε μπορω να πστεψω οτι μου ανοιγει σαμπανιες παρουσιαζοντας τον 5000+ "Brisbane" που ειναι και αργοτερος clock/clock.Αν στην τελικη αποδειχτει οτι περι αυτου ηταν αυτο το Hype τι να πω...:TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.