Jump to content

25 SEPT. AMDs DARK SIDE show up

Dagalidis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Inlovem

6fuetuh.jpg

ισως η αμδ να εχει καλυτερη απαντηση!

Οο είναι λίγο χάλια οι επιδόσεις ή μου φαίνεται;

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

και εγω αυτο προσεξα, δεν ειδα τοσο μεγαλη διαφορα. για αραγε ? 45 nm και 12 mb l2c:blink: 4700 cpu παιρνω εγω στο 3dmark 06 με q6600 στα 3 ghz, στα xp ομως

βαλε και οτι το συστημα της φωτο ειναι με Χ38 (εστω και preproduction..) , που θα πρεπε να πηγαινει καλυτερα... .Το μονο ++ για μενα του "βελτιωμενου" c2d ειναι οι SSE4 , οπου ηδη σε καποιες εφαρμογες τα "σπανε" π.χ. divx encoding οπου δινει +100%... (και το οποιο δεν ωφειλεται στο αυξημενο IPC του penryn που ισως νομιζουν μερικοι intel-boys :p) , κατα τ΄'αλλα δε περιμενω καμια τρελη βελτιωση περαν αυτης που ωφειλεται στην αυξηση της L2..

Αρχική απάντηση από MADKiller7 [Σήμερα, στις 10:13]

Ζαβολια στο 3D Mark,το system A εχει SLi ενω το System B οχι.

Nαι...το ότι έχει 8 πυρηνακια δεν σε πειραξε :p

Τωρα που αλλαξε η ημερομηνια του crysis , αναβαλεται και η παρουσιαση της amd ? :hehe:

εγω βλεπω οτι ο dag παλι εριξε ενα ποστ που θα παρει φωτια:rolleyes:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 09:52]

εγω βλεπω οτι ο dag παλι εριξε ενα ποστ που θα παρει φωτια:rolleyes:

Eγώ πάλι βλέπω ότι άνοιξα πληγή στα οικονομικά σου.... :p:hehe:

Aντε να δούμε τι θα μας δώσει αυτός ο PYTHON.... :D

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Aντε να δούμε τι θα μας δώσει αυτός ο PYTHON.... :D

Πέρα από 1-2 ονειρώξεις, μην περιμένεις και τίποτα περισσότερο.

Δες όμως την καλή πλευρά...σε περιμένει όλο το φόρουμ να σε κάνει defrag.... :hehe:

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 20:43]

Δες όμως την καλή πλευρά...σε περιμένει όλο το φόρουμ να σε κάνει defrag.... :hehe:

Dont worry Dag...here is frag:D

θα σε σωσω απο τους παλιο-ιντελαδες (ασχετα εαν τσιμπισα λουκουμακι Q6600 που παει 3600 rockstable με default ρευμα)

:p

Θα καταγγείλω το FORUM στον οργανισμό ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ για τις απειλές που δέχομαι από τα μέλη ενάντια στην σεξουαλική μου αξιοπρέπεια...... :hehe:

Aπαιτώ από τον ADMINISTRATOR να προασπήσει τα δικαιώματά μου.... :D

Οσο για τα υπόλοιπα περί AMD για να έρθουμε στο θέμα μας..... πιστεύω στο τέλος να αντιστραφούν τα πράγματα και να γίνει η έκπληξη... :D

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Θα καταγγείλω το FORUM στον οργανισμό ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ για τις απειλές που δέχομαι από τα μέλη ενάντια στην σεξουαλική μου αξιοπρέπεια...... :hehe:

Aπαιτώ από τον ADMINISTRATOR να προασπήσει τα δικαιώματά μου.... :D

Οσο για τα υπόλοιπα περί AMD για να έρθουμε στο θέμα μας..... πιστεύω στο τέλος να αντιστραφούν τα πράγματα και να γίνει η έκπληξη... :D

AMHN

Αρχική απάντηση από darkCount [Χθες, στις 21:43]

:D :D :D :D :D :D πολυ γελιο

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Η πλάκα είναι οτι είναι "ΘΑ" ....... ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ από ΤΩΡΑ......... :D:p

......ΟΧΙ σαν και μερικούς "άλλους" που "ΘΑ" υπάρξουν και "ΘΑ" ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ..... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.