Jump to content

Ομαδική Αγορά Monitor Calibration Tool

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Αστα και εγώ έκανα φορματ και το έχασα γιατί είχα ξεχάσει καν ότι είχα κανει τις ρυθμίσεις:D Πάντος δεν είχα δει τρελή διαφορά. Αν περάσει πάλι θα το θέλα για μια μέρα..

εγώ τόσο στην TN (LG 1915) όσο και στην Philips 200wp7es (δεν θυμάμαι τι πάνελ έχει, σίγουρα όχι ΤΝ), είδα διαφορά. Μεγαλύτερη, βέβαια, στην LG

• 2 weeks later...

Υπάρχει κανένα νεότερο από το καλιμπριστίρι; Άντε, γτ υπάρχει μια ακαλιμπράριστη 26άρα (ΤΝ πάνελ) η οποία με τυφλώνει :p

Λοιπόν, μόλις σήμερα το απόγευμα παρέλαβα το εργαλείο.

Μόλις τελειώσω θα ενημερώσω το thread για να μου πείτε που θα το στείλω.

Ευχαριστώ.

:upside:

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά έφυγα εκτάκτος για εξωτερικό.Λοιπόν εγώ έχω τελειώσει.

Όποιος θέλει να το παραλάβει ας μου στείλει πμ με την διεύθυνσή του να το στείλω Δευτέρα.

Έχει ήδη φύγει από εχθές.Οταν το παραλάβει ας ενημερώσει το thread.

Σήμερα ήρθε το μαναστήρι. Θα καλιμπράρω και ο επόμενος να μου στείλει στοιχεία. Δεν ξέρω μοναχά αν το θέλει και ο astrolabos που είναι εν καλάμες να του το δώσω και αυτού να τελειώσει απο καλαμάτα. Είναι κανείς άλλος;

καλα εσυ αμα την ψαχνεις και πολυ...σου χω αλλα πραγματα να καλιμπραρεις..:hehe:

• 4 weeks later...

Εν μέσω πάσχα αποσυντονιστήκαμε λίγο. θα στείλω pm στον Astrolabo για να το πάριε αν είναι.

• 2 weeks later...

Nodsl να μ το φερεις εμενα κυρφα ( π ειμαι εξω απο το χωρό ) στο μεσολογγι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.