greekfragma Ιανουάριος 29, 2009 Author #421 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 αυτή τη στιγμή το χει ο PGM-ης παιδες μιας και είπαμε και παλιότερα οτι ήταν ο μοναδικός ριγμένος που εξαρχής δεν το χε πάρει στα χέρια του. μόλις επιστρέψει Αθήνα θα μιλήσουμε Dinopoulos (κάπου βρήκα οδηγό και για καλιμπράρισμα πιπινιού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 29, 2009 #422 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 ΟΚ. Περιμενουμε να κανει την δουλεια ο πιτζιμιδης. (Εισαι μεγαλη αλητρα εσυ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 19, 2009 #423 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 υπάρχει καμία εξέλιξη με το καλιμπριστήρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 19, 2009 Author #424 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 το χει ο PGM.θεώρησα σωστό να μην τον ενοχλήσω και να μου το γυρίσει όποτε εκείνος νομίσει μιας και τον είχαμε παραμελήσει για πολύ καιρό:meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 20, 2009 #425 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Μες την εβδομαδα θα στο στειλω George ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 20, 2009 Author #426 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Μες την εβδομαδα θα στο στειλω George ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 20, 2009 #427 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Eάν, όταν, κάποτε, το έχουν πάρει όλοι όσοι έχουν προτεραιότητα, παίζει να μπορείτε να το στείλετε προς Άργος μεριά για μερικές μερούλες; Εάν όχι, no hard feelings at all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Μάρτιος 20, 2009 #428 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 άμα τελειώσεται όλοι θέλω και γώ να περάσω ένα χέρι το monitor....(αθήνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 20, 2009 #429 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Σε τι χρωματάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 31, 2009 Author #430 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 άντε ρε πιτζίμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 31, 2009 #431 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2009 Για να ειμαι ειλικρινης λογω δουλειας το ξεχασα τελεως και θενκς για το reminder !! George στειλε μου με πμ την διευθυνση ωστε να το διωξω αυριο...Χιλια συγνωμη απ'ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Απρίλιος 1, 2009 #432 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Όπως είπα και εγώ το θέλω για την νέα μου οθόνη. Είμαι γείτονας με τον YDinopoulos οπότε συνδιάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 1, 2009 #433 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 παιδες τωρα πηρα μια dell και μολις ειδα το σχετικο θεμα.αν ερθει προς γαλατσι και περιξ το καλιμπιστηρι να φτιαξω και γω το monitoraki θα σας ημουν υποχρεος.φυσικα να δωσω και οτι χρηματα μου αναλογουν thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 3, 2009 #434 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Επειδή και εγώ πήρα μια 42lg6100, άμα περάσει απο νικαια και περιξ ας μου ρίξει κανα πμ κανεις. thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 3, 2009 Author #435 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Σήμερα παρέλαβα το calibration tool. Έρχεται και βδομάδα χαλαρότητας λόγω Πάσχα οπότε ας συντονιστούμε..... εννοείται οτι θα παίρνω προμήθεια για κάθε calibration: 1οθόνη=2 πιτόγυρα 2οθόνες=3 πιτόγυρα 3οθόνες=4 πιτόγυρα + 1heineken. (για επίσκεψη στου Ydinopoulos εκτός από τα πιτόγυρα θα παίξει και πιπινοπρομήθεια) @christaras το calibration έχει εξοφληθεί από την ομαδική.Η διανομή του πλέον είναι δωρεάν και ευγενική χορηγία όσων συμμετείχαν στην αγορά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 3, 2009 #436 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Σήμερα παρέλαβα το calibration tool.Έρχεται και βδομάδα χαλαρότητας λόγω Πάσχα οπότε ας συντονιστούμε..... εννοείται οτι θα παίρνω προμήθεια για κάθε calibration: 1οθόνη=2 πιτόγυρα 2οθόνες=3 πιτόγυρα 3οθόνες=4 πιτόγυρα + 1heineken. (για επίσκεψη στου Ydinopoulos εκτός από τα πιτόγυρα θα παίξει και πιπινοπρομήθεια) @christaras το calibration έχει εξοφληθεί από την ομαδική.Η διανομή του πλέον είναι δωρεάν και ευγενική χορηγία όσων συμμετείχαν στην αγορά του Εγώ σε κερνάω 10 πιτόγυρα το ζητήμα είναι αν θα τα φας ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 3, 2009 #437 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 παίδες, παίζει να περάσει και από Μοσχάτο καμιά μερα για να σιάξω λιγάκι την Samsung ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 3, 2009 #438 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Όποιος στείλει σαλονίκη έχει δώρο αυθεντικό τσουρέκι Τερκενλή με σφραγίδα και πιστοποιητικό γνησιότητας απο τον Αστρολάβο. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 3, 2009 Author #439 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 @ apostolis22+YDinopoulos : συντονιστείτε αν είναι αυτό το ΣουΚου να έρθω να ρίξουμε calibration X2 . Στα καπάκια θα ανέβω προς μοσχάτο και hayabusa.Μετά Νίκαια στο Nodsl και μετά deninho/ christaras που μένουν κοντά στα βόρεια. οι εκτός αθήνας λίγο υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 3, 2009 #440 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Οπότε george να σε περιμένω το σουκού απο νικαια; Nα προλάβω να ετοιμάστω κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.