Jump to content

Ομαδική Αγορά Monitor Calibration Tool

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

μελος ομαδικης, αιτουμαι καβαντζωματος του καλιμπραριτηριου περι τις 27-28 δεκεμβριου που θα ανεβω αθηνα.στοπ.περικαλω οπως με εξυπηρετησετε,μιας και ειμαι απο κορινθο κ θα ανεβω αθηνα για 2 μερες μονο,αν βολευει εκεινες τις μερες να το δανειστω εχει καλως,μην μπλεκω με αποστολες,ελτα,ειΣΥεσ κλπ ντραβαλα...στοπ.ευχαριστω εκ των προτερων,στοπ.

Να ρωτήσω κάτι.. Με αυτό το μηχάνημα τι ακριβώς γίνεται? Βλέπει την οθόνη και σου λέει πχ ανέβασε τόσο contrast κατέβασε τόσο brightness κτλ?

Αν δηλαδή το κάνει κάποιος με ίδια οθόνη με την δικιά μου, μπορεί να μου δώσει μετά τις ρυθμίσεις και να είναι σαν να έχω κάνει calibration κι εγώ την δικιά μου?

Δεν έχω ιδέα οπότε δικαιολογήστε με αν είναι χαζή η ερώτηση.. :baby:

εξαρτάται και από την κάρτα γραφικών και από την κάθε οθόνη χωριστά λόγω παραμέτρων χρήσης....(φθορά χρόνου)

χθες τελικά δεν πήγα απο extreme για να παραλάβω το calibration.Αύριο λογικά:nothing:

• 2 weeks later...

λοιπόν.....σήμερα το παρέλαβα από την ανήλιαγη υπόγα....πήγα με ασπίδα και κράνος των ΜΑΤ:hehe:

Reaper sofix προηγούνται. στείλτε μου πμ παιδιά.:baby:

Υ.Γ.

είδα στην αγγελία του Reaper οτι θα είναι Αθήνα από τις 5 και μετά.....οπότε sofix προηγείσαι εάν σε προλαβαίνουμε που το θέλες 27-28.......αφού ξεκαθαρίσω με σας τους 2 σειρά οι υπόλοιποι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.