sofix Φεβρουάριος 5, 2008 #321 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 εχω τελειωσει με το tool απο τα μεσα της προηγουμενης εβδομαδας και περιμενω τον bleo8onhs να ερθει να το παραλαβει...μου ειχε πει θα ερχοταν παρασκευη,δεν μπορεσε ομως..δεν με ξανακαλεσε απο τοτε..θα επικοινωνησω εγω μαζι του και τα ξαναλεμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2008 Author #322 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 αν και :OT: χρονια πολλα στον jros3e:D μην αργειτε εσεις οι πατρινοι να του το στειλουμε σαν δωρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jros3e Φεβρουάριος 5, 2008 #323 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Ευχαριστώ για τις ευχές σου. :flower: ’ντε παίδες περιμένω να μου στείλετε πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Φεβρουάριος 6, 2008 #324 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Σήμερα το πήρα από τον sofix και σε δύο μέρες θα το στείλω στον επόμενο. jros3e στείλε μου pm με τα στοιχεία αποστολής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 5, 2008 #325 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Βρισκεται στας Αθηνας το εργαλειο ? μπα και ριξουμε κανενα καλιμπραρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jros3e Μάρτιος 5, 2008 #326 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Ενημερωτικά θέλω να πω ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα τίποτα. bleo8onhs αν το έστειλες όντως ενόχλησε την κούριερ γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 11, 2008 Author #327 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 υπαρχει κανενα νεωτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jros3e Μάρτιος 12, 2008 #328 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Από μένα τίποτα.Περιμένω πάραααα πολύυυυυ καιρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 12, 2008 #329 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Παιδάκια καλαμάτα υπάρχει περίπτωση να το δούμε κάποτες ή να σταματήσω να ποστάρω; Είμαι λίγο γκρινιαράκος ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 12, 2008 Author #330 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 μην εισαι γκρινιαρακος ατιμουτσικο μιλησα με bleo8onh σημερα το απογευματακι θα ξερουμε τι εχει γινει.το εχει στειλει με γενικη ταχυδρομικη. αρχικα θα παει στον jros3e και μετα Καλαματα μερια παραπονο κανεις αλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jros3e Μάρτιος 12, 2008 #331 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Μόλις με πήρανε τηλ. από την μεταφορική!Θα μου το φέρουνε αύριο το απόγευμα.Επιτέλους!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jros3e Μάρτιος 13, 2008 #332 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2008 Λοιπόν, μόλις σήμερα το απόγευμα παρέλαβα το εργαλείο.Μόλις τελειώσω θα ενημερώσω το thread για να μου πείτε που θα το στείλω.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 13, 2008 Author #333 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2008 Λοιπόν, μόλις σήμερα το απόγευμα παρέλαβα το εργαλείο.Μόλις τελειώσω θα ενημερώσω το thread για να μου πείτε που θα το στείλω.Ευχαριστώ.:happy2:περιμενουμε και εντυπωσεις:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάρτιος 17, 2008 #334 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 θα μπορουσα να το εχω pls? :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 17, 2008 #335 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 μιας και αρκετοι εχουμε calibrarει,θα ειχε νοημα να ανεβασουμε στην 1η σελιδα τα profiles ανα οθονη,ωστε να εχουν προσβαση ολοι και να δοκιμασουν οσοι εχουν ιδιες οθονες..(?)εκτος αν τιθεται θεμα "ηθικο" και δεν γουσταρει καποιος που συμμετειχε στην ομαδικη, να δωσει το προφιλ του ή το tool σε καποιον "εκτος" παραγγελιας,οποτε πασο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alambi Μάρτιος 19, 2008 #336 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 μιας και αρκετοι εχουμε calibrarει,θα ειχε νοημα να ανεβασουμε στην 1η σελιδα τα profiles ανα οθονη,ωστε να εχουν προσβαση ολοι και να δοκιμασουν οσοι εχουν ιδιες οθονες..(?)εκτος αν τιθεται θεμα "ηθικο" και δεν γουσταρει καποιος που συμμετειχε στην ομαδικη, να δωσει το προφιλ του ή το tool σε καποιον "εκτος" παραγγελιας,οποτε πασο..Πολύ καλή ιδέα. και ας αφήσουμε πίσω μας ιδέες για να μην μοιραζόμαστε πράγματα και γνώσεις, εμένα προσωπικά (που πλήρωσα και συμμετείχα στην αγορά) δεν με ενδιαφέρει καθόλου (και μάλλον θα χαρώ) κάποιοι άλλοι ασχετα με το εάν συμμετείχαν στην αγορά, θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα προφίλ που εμείς οι "συμμετέχοντες" φτιάξαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 19, 2008 #337 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Κι εγώ θα χαιρόμουν να το ανεβάσω, αλλά λόγω φορμάτ, το έχασα Οπότε, όταν ξανανέβει στην Αθήνα, θα το ήθελα για ένα πέρασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 19, 2008 #338 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Και εγω θα το ήθελα ειναι αλήθεια, λόγω αλλαγής οθόνης... Συνιστώ υπομονή & ψυχραιμία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2008 #339 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 μιας και αρκετοι εχουμε calibrarει,θα ειχε νοημα να ανεβασουμε στην 1η σελιδα τα profiles ανα οθονη,ωστε να εχουν προσβαση ολοι και να δοκιμασουν οσοι εχουν ιδιες οθονες..(?)εκτος αν τιθεται θεμα "ηθικο" και δεν γουσταρει καποιος που συμμετειχε στην ομαδικη, να δωσει το προφιλ του ή το tool σε καποιον "εκτος" παραγγελιας,οποτε πασο..do that ,please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 19, 2008 #340 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Πάντως εγώ δεν είδα τρελή διαφορά. Και το easy από το advanced mode δεν είχαν καμία διαφορά. Α και στο vaio δεν δούλευε με τίποτα. Δεν ξεκίναγε καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.