Jump to content

Ομαδική Αγορά Monitor Calibration Tool

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Παιδες σε ποιανου τα χέρια βρισκεται? Εχει τελειώσει η γυρα ή ακομη? Οταν τελειώσετε θέλω να ριξω ενα καλιμπράρισμα στην δικια μου, γιατι σε αυτην που εκανα ήταν η RMA και την εστειλα πίσω....

το calibration το χω στα χερια μου εδω και μερικες μερες που μου το παρεδωσε ο hurin.

προσπαθω να βρω τον PGM που ειναι γειτονακι αλλα δεν σηκωνει τηλεφωνα.

εκτος απο το εκτακτο του perp οι αθηναιοι εχουμε τελειωσει.

σειρα νομιζω εχει η πατρα με sofix και bleo8onhs και μετα καλαματα και κρητη για nodsl και jrose

αντε σχεδον τελειωσαμε:D

o sofix αναχωρει για διακοπες παραυτα και επιστρεφει 5/1 @ Πατρα.νομιζω δεν θα εχει αντιρρηση ο bleo8ons να το παραλαβουμε εμεις ,μετα τις γιορτες. οπότε αν μπορει να βολευτει καποιος αλλος αυτες τις μερες,ας του αποσταλλει, αλλιως κανονιζουμε με fragma απο νεο ετος αποστολη για Πατρα.

καλες γιορτες παιδες και με υγεια το νεο ετος !

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

ορε μιναρες,τι γινετε με το μαραφετι?

εφτασε στη μιναροχωρα ή ακομα ψαχνουμε αποστολεα/τροπο αποστολης?

για να μην με εχει ενημερωσει ακομα ο μπλεοθονας(με το οποιο ειχα συνομιλια προ ημερων),μαλλον το μαραφετιον βολοδερνει εν Αθηναις ακομα...

που κολλαει το θεμα?να βοηθησουμε αμα ειναι,να το σμπρωξουμε λιγο..περιμενουν και οι κρητικοι και οι καλαματιανοι..

εγω το διαβασα το pm,απλα ειπα να περιμενω 2 μερες μηπως ο μπλεοθονης δωσει σημεια ζωης..μου ειχε αποστειλει pm στις 12/1 οπου ελεγε οτι κανονισε με τον φραγμα για να παραλαβει το "εργαλειο" και οτι θα με ειδοποιησει οταν το λαβει..

anyway επειδη δεν βλεπω φως, θα σε παρω τηλ να κανονισουμε εμεις αποστολή,το κραταω 2-3 μερες και αν δεν απαντησει στα πμ ( δεν εχω τηλ του) ,θα το στειλω στον επομενο που περιμενει.

EDIT

το "μαραφετι" ξεκινα το ταξιδι του στην επαρχια..The road trip to minarocity has began!

για λιγες μερες τωρα και στην πολη σας! απαντηστε στα πμ σας και κλειστε μια θεση στο μαγευτικο κοσμο των true colors ! (λεμε τωρα..)

thx perp

Μίλησα με τον perp, που βγήκαμε και σχεδόν συγγενείς (μικρός που είναι ο κόσμος...), και το καλιμπρατίρι θα παραλάβει ο sofix απο βδομάδα. Θα συνεννοηθούμε για τη συνέχεια.

over and out

@sofix

Λοιπον η κοπελια στην ACS μου ειπε οτι θα παραλάβεις απο Δευτέρα... Δυστυχως χτες την ωρα που πηγα δεν δεχόντουσαν δέματα (κάτι issue ειχαν) οπότε αναγκάστικά εφυγε σημερα απο εδω....

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 15:45]

Μίλησα με τον perp, που βγήκαμε και σχεδόν συγγενείς (μικρός που είναι ο κόσμος...),

Είδες ρε συ? Μικρός δεν λές τιποτα :D

@any who might be interested in

παρελαβα σημερις και ωρα 10η πρωινη το μαραφετιον

αυριο βραδυ εχουμε calibration party @ my place ,ειστε ολοι καλεσμενοι και φυσικα μην τολμησετε να ερθετε χωρις να συνοδευεστε απο LCD προιοντα,θα φατε πορτα !

περα απο την πλακα,αν οχι σημερα το βραδυ, αυριο θα εχω τελειωσει, οπότε καλώ τον χρηστη bleo8onhs οπως επικοινωνησει μαζι μου,να κανονισουμε πιθανη μερα και ωρα παραδοσης του LaCie απο τεταρτη-πεμπτη.

θενκ γιου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.