greekfragma Δεκέμβριος 17, 2007 Author #301 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 ωρε PGM....ανοιξε το κινητο σου να κανονισουμε παραδοση 694****323 δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 20, 2007 #302 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Παιδες σε ποιανου τα χέρια βρισκεται? Εχει τελειώσει η γυρα ή ακομη? Οταν τελειώσετε θέλω να ριξω ενα καλιμπράρισμα στην δικια μου, γιατι σε αυτην που εκανα ήταν η RMA και την εστειλα πίσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 20, 2007 Author #303 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 το calibration το χω στα χερια μου εδω και μερικες μερες που μου το παρεδωσε ο hurin. προσπαθω να βρω τον PGM που ειναι γειτονακι αλλα δεν σηκωνει τηλεφωνα. εκτος απο το εκτακτο του perp οι αθηναιοι εχουμε τελειωσει. σειρα νομιζω εχει η πατρα με sofix και bleo8onhs και μετα καλαματα και κρητη για nodsl και jrose αντε σχεδον τελειωσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Δεκέμβριος 20, 2007 #304 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 o sofix αναχωρει για διακοπες παραυτα και επιστρεφει 5/1 @ Πατρα.νομιζω δεν θα εχει αντιρρηση ο bleo8ons να το παραλαβουμε εμεις ,μετα τις γιορτες. οπότε αν μπορει να βολευτει καποιος αλλος αυτες τις μερες,ας του αποσταλλει, αλλιως κανονιζουμε με fragma απο νεο ετος αποστολη για Πατρα.καλες γιορτες παιδες και με υγεια το νεο ετος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 20, 2007 #305 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Μαλλον θα σας το φερω Πατρα εγω :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 6, 2008 #306 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 παιδες εγω επεστρεψα Πατρα..αν και ο bleo8onhs επεστρεψε,μπορουμε να κανονισουμε πως θα γινει. PGM αναμενετε να ερθεις προς τα εδω τις επομενες μερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 6, 2008 Author #307 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 εντος 2 ημερων αναμενω πμ για αποστολη πατρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2008 Author #308 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 παρακαλειται ο χρηστης perp οπως κανονισει την αποστολη εν Πατραις και πιο συγκεκριμενα στο χρηστη bleo8onhs.thnx:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 22, 2008 #309 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 ορε μιναρες,τι γινετε με το μαραφετι? εφτασε στη μιναροχωρα ή ακομα ψαχνουμε αποστολεα/τροπο αποστολης?για να μην με εχει ενημερωσει ακομα ο μπλεοθονας(με το οποιο ειχα συνομιλια προ ημερων),μαλλον το μαραφετιον βολοδερνει εν Αθηναις ακομα...που κολλαει το θεμα?να βοηθησουμε αμα ειναι,να το σμπρωξουμε λιγο..περιμενουν και οι κρητικοι και οι καλαματιανοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 24, 2008 #310 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 @ sofix + bleo8onhsΜήπως υπάρχει περίπτωση κάποιος απο τους δυο σας να διαβάσει τα PM του? :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 24, 2008 #311 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 εγω το διαβασα το pm,απλα ειπα να περιμενω 2 μερες μηπως ο μπλεοθονης δωσει σημεια ζωης..μου ειχε αποστειλει pm στις 12/1 οπου ελεγε οτι κανονισε με τον φραγμα για να παραλαβει το "εργαλειο" και οτι θα με ειδοποιησει οταν το λαβει..anyway επειδη δεν βλεπω φως, θα σε παρω τηλ να κανονισουμε εμεις αποστολή,το κραταω 2-3 μερες και αν δεν απαντησει στα πμ ( δεν εχω τηλ του) ,θα το στειλω στον επομενο που περιμενει.EDITτο "μαραφετι" ξεκινα το ταξιδι του στην επαρχια..The road trip to minarocity has began!για λιγες μερες τωρα και στην πολη σας! απαντηστε στα πμ σας και κλειστε μια θεση στο μαγευτικο κοσμο των true colors ! (λεμε τωρα..)thx perp Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 24, 2008 Author #312 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 ετσι ετσι......αντε να μεταφερουμε το ουρανιο τοξο σε ολη την ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιανουάριος 25, 2008 #313 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Δεν είχα δει το pm. Έστειλα σήμερα πμ σε perp ΣΤΟΠ Αναμένω απάντηση ΣΤΟΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 25, 2008 #314 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Ελα και περιμένει και η καλαμάτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιανουάριος 25, 2008 #315 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Μίλησα με τον perp, που βγήκαμε και σχεδόν συγγενείς (μικρός που είναι ο κόσμος...), και το καλιμπρατίρι θα παραλάβει ο sofix απο βδομάδα. Θα συνεννοηθούμε για τη συνέχεια.over and out Link to comment Share on other sites More sharing options...
jros3e Ιανουάριος 25, 2008 #316 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Μάλλον θα μείνω τελευταίος.Δεν πειράζει όμως.θα το κρατήσω καμία εβδομάδα να το ευχαριστιθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 25, 2008 #317 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 @sofix Λοιπον η κοπελια στην ACS μου ειπε οτι θα παραλάβεις απο Δευτέρα... Δυστυχως χτες την ωρα που πηγα δεν δεχόντουσαν δέματα (κάτι issue ειχαν) οπότε αναγκάστικά εφυγε σημερα απο εδω.... Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 15:45] Μίλησα με τον perp, που βγήκαμε και σχεδόν συγγενείς (μικρός που είναι ο κόσμος...), Είδες ρε συ? Μικρός δεν λές τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 28, 2008 #318 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 @any who might be interested inπαρελαβα σημερις και ωρα 10η πρωινη το μαραφετιοναυριο βραδυ εχουμε calibration party @ my place ,ειστε ολοι καλεσμενοι και φυσικα μην τολμησετε να ερθετε χωρις να συνοδευεστε απο LCD προιοντα,θα φατε πορτα !περα απο την πλακα,αν οχι σημερα το βραδυ, αυριο θα εχω τελειωσει, οπότε καλώ τον χρηστη bleo8onhs οπως επικοινωνησει μαζι μου,να κανονισουμε πιθανη μερα και ωρα παραδοσης του LaCie απο τεταρτη-πεμπτη.θενκ γιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιανουάριος 28, 2008 #319 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Ελήφθη!Σας αποστέλλω pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Φεβρουάριος 5, 2008 #320 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Παίδες calibraρετε ακόμα και τις οθόνες απο τα κινητά σας; Κάντε λίγη υπομονή και στο 2ο γύρο ρυθμίστε και τις lcd των ρολογιών σας :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.