sofix Δεκέμβριος 3, 2007 #281 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 ομορφα,οι εκτος αθηνων δηλαδη ειμαστε 2 Πατρα,ενας Καλαματα κ ενας Ηρακλειο.. εγω με τον BSOD το παραλαμβανουμε Πατρα,οταν τελειωσετε.. ερχονται και γιορτες,θα λειπω διακοπες,αποτοξινωση απο pc,οπότε και μετα τις γιορτες,μας το στελνετε.. θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το πιω και το ποτηριο τουτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Δεκέμβριος 3, 2007 #282 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Η αλήθεια είναι ότι είναι χρήσιμο κυρίως σε οθόνες που δεν έχουν πολλές επιλογές ρύθμισης.Εγώ ίδια κάποια διαφορά, αλλά μόνο συγκρίνοντας το πριν και το μετά.Δηλαδή αν δεν ήξερα οτί το ρυθμισα, δεν θα το καταλάβαινα καν (Είμαι γενικά παρατηρητικο άτομο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 3, 2007 #283 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Αρα λοιπόν..... 12.PGM = Αθήνα (ισχύει τελικα ?????) 13.hurin = Αθήνα 14.sofix = Κορινθος/Πάτρα 15.bleo8onhs = Πατρα (τυπικά εστω) 16.NoDSL = Καλαμάτα 17.jros3e = Ηράκλειο Κρήτης greekfragma>levelOne>perp>gbak>YDinopoulos>alambi>apostolis22>n1ck0s>Reaper>naz>deninho> PGM>hurin>sofix>bleo8onhs> και μέτα πάει ή πρωτα Καλαμάτα ή στο Ηράκλειο Κρήτης... Αντε βρε σατανάδες βγαλαμε και μία άκρη Αν πιστευετε οτι καπως αλλιως βολευει καλυτερα τώρα ξερετε ποιον/ποιους να κάνετε και contact.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 4, 2007 #284 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 reekfragma>levelOne>perp>gbak>YDinopoulos>alambi>apostolis22>n1ck0s>Reaper>naz>deninho...Την πεμπτη το δινω στον επομενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 5, 2007 #285 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Αθηνα ειμαι , Κατω Πατησια πιο συγκεκριμενα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 5, 2007 #286 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Μέχρι τις 13 θα είμαι καλαμάτα. Αν έχετε τελειώσει οι αθηναίοι μέχρι τότε στείλτε καλαμάτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Δεκέμβριος 6, 2007 #287 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 το πρωί παρέλαβα το ρημάδι από τον κύριο reaper.να ναι καλά το παλικάρι άψογος.αύριο πάει στον deninho . Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2007 Author #288 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 ποσταρετε και καμια γνωμη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Δεκέμβριος 6, 2007 #289 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 λοιπόν καλιμπράρησα 7 οθόνες σήμερα :hehe: το μαραφέτι δέιχνει τα δόντια του σε "φτηνά " μονιτορ.τι εννοώ? καλιμπράρισα 2 eizo και μια samsung 19αρια σχετικα ακριβά μοντέλα σε σχέση με την μπλέμπα.σε αυτά τα μόνιτορ δεν έιδα καμία διαφορά.ελάχιστες μικροδιαφορές μη αντιληπτές στο αετίσιο μάτι μου. εκεί που μέτρησε ηταν στα 4 φτηνότερα μοντελάκια,2philps viesonic lg ,όπου και πραγματικά μόλις τελέιωνα κάθε μικρορύθμιση ένιωθα ότι κοίταζα άλλη οθόνη... επομένως όσοι μπηκατε στην ομαδική και έχετε τούμπανες οθόνες ο θεός να σας έχει καλά ρε παλικάρια... κάνει δουλέια το μαραφέτι δεν το περίμενα.μπράβο στην οξυδέρκεια και την υπομονή όλων μας και κυρίως του fragma (την οξυδέρκεια ) για αυτή την αγορά. όσοι περιμένατε αρκετό καιρό νομίζω θα αποζημιωθέιτε. κάτι που παρατήρησα γενικά με τα μόνιτορ είναι οτι δεν έχουν σταθερή φωτεινότητα σε όλα τα σημέια του πανελ,άλλη στο κέντρο άλλη στα άκρα ...με ενόχλησε αυτό ομολογώ αν και είχα υποψίες από πριν ότι δεν έιναι σταθερη. εκέι "μίλησε η ειζο με την πραγματική ομοιομορφία λευκου.... θα μπορούσα να κάνω ένα review με τόσα μονιτορακια και το ρημάδι αλλά λόγο περιερισμένου χρόνου το παραδίδω αύριο στον επόμενο . προτέινω αφόυ κλέισει ο κύκλος των χαμένων καλιμπρατζήδων να παραχωρείτε σε μέλη τα οπόια θα αναλαμβάνουν να κάνουν και μία πλήρη παρουσίαση της οθόνης τους σε κάποιο sticky θέμα έτσι ώστε να έχουμε μία βάση οθονών οι οπόιες μετρήθικαν και ζυγίστικαν όλες από λαμπίτες με το ίδιο καλημπρίκι χωρίς δόλο και πάθος. αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 7, 2007 #290 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Καλό θα ήταν ο επόμενος (PGM or hurin?) να με ειδοποιήσει για το που κατοικοεδρεύει, ώστε να κανονίσουμε από τώρα για την παράδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Δεκέμβριος 7, 2007 #291 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 16:47] Καλό θα ήταν ο επόμενος (PGM or hurin?) να με ειδοποιήσει για το που κατοικοεδρεύει, ώστε να κανονίσουμε από τώρα για την παράδοση Μένω κηφισιά, μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε σε στάση του ηλεκτρικού αν σε βολεύει. Εκτός και αν κάποιο άλλο παιδί μένει πιο κοντά σε σένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 7, 2007 #292 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Το ματζαφλάρι έφτασε στα χέρια μου την 6η απογευματινή από τον naz, αφού ο ένας περίμενε τον άλλον στην πλατεία Δημοκρατίας Στην Philips 200WP έδωσε καλύτερη εικόνα (με το ανακάτεμα στις ρυθμίσεις που είχα κάνει δεν μπορούσε να δώσει χειρότερη πάντως ), αν και με το πολύ υψηλό κοντράστ με κουράζει λίγο (για σίγουρα αποτελέσματα θα σας πω αύριο, γτ τώρα μπορεί να φταίει και η κούραση) Θα ακολουθήσει μια LG 1915s, και η οθόνη ενός laptp. Αύριο το απόγευμα θα ανεβάσω μια μίνι παρουσίαση του μηχανήματος @hurin: έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 11, 2007 #293 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Αρχικά με συγχωρείτε για την καθυστέρηση εκ μέρους μου, αλλά το Σ/Κ ήμουν συνέχεια στο τρέξιμο Σήμερα το βράδυ θα παραδώσω το calibration-στήρι, στον hurin... Κοινώς: greekfragma>levelOne>perp>gbak>YDinopoulos>alambi>apostolis22>n1ck0s>Reaper>naz>deninho>hurin>PGM Και το review που είχα υποσχεθεί είναι έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Δεκέμβριος 11, 2007 #294 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Το έχω πάρει στα χέρια μου και θα ξεκινήσω το καλιμπράρισμα αύριο. Να δούμε ποιός είναι ο επόμενος από Αθήνα (ο PGM???) και να πάρει σειρά η επαρχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Δεκέμβριος 12, 2007 #295 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Ξεκίνησα να ρυθμίζω την οθόνη με το i1 Match Pro. Με την αυτόματη επιλογή έφτιαξα ένα profile και μετά ξαναρύθμισα με την manual. Αυτά τα 2 profile πως τα χρησιμοποιώ?Πως ρυθμίσατε τηλεοράσεις? Τις συνδέσατε στο pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 12, 2007 #296 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Τηλεορασεις που εχουν dsub/dvi/hdmi/rca εννοειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 12, 2007 #297 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 rca? το απλό composite? ή component? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 12, 2007 #298 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Με αυτα (απο την δικια μου εμπειρια) η απεικονιση ειναι τραγικη εως αθλια οποτε ποσο να φτιαξει το αθλιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Δεκέμβριος 13, 2007 #299 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 O.K. με το καλιμπράρισμα, η lg ζωντάνεψε Ποιός είναι ο επόμενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 13, 2007 Author #300 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 ο επομενος ειναι ο PGM που ειμαστε και γειτονακια. επειδη ομως κατεβαινει προς νοτια μπορω να το παραλαβω για τον PGM και να του το παω ο ιδιος @Hurin ενα ΠΜ με μερα ωρα μερος που σε βολευει εαν θες να βρεθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.