PGM Οκτώβριος 17, 2007 #121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 17:58] βαλτε ρε ρεμαλια κανα smiley και νομιζουν οτι με κυνηγαει το ΣΔΟΕ τελευταια ενημερωση ειναι οτι Τριτη παραλαμβανουμε.για οτιδηποτε νεωτερο θα ποσταρω Να τσακιστεις να ερθεις και απο σπιτι μου να ρυθμισεις τις οθονες ...... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
mag Οκτώβριος 17, 2007 #122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΙΚΑΙΑ . ΓΙΑ GAMES, VIDEO ,MONTAZ MY HOBBIES. ΚΑΝΕΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 17, 2007 Author #123 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 λυπαμαι φιλε αλλα δεν προλαβες.οι συμμετοχες εχουν κλεισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 17, 2007 #124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 [skroutz mode on] μπορει να συμμετασχει αν στειλει απο 1 ευρω σε 14 ατομα... [skroutz mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2007 #125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Ποτε θα ερθεις απο το σπιτι μου? Φυσικα και οποιαδηποτε παρεα φερεις ειναι οκ. (Αρκει να ειναι γυναικεια, μεταξυ 17-24 χρονων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 23, 2007 #126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 Εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχει παραγγειλει καν ......για ρωτηστε τον SPC για τυχον αγορες του προκομενου μεσα στο μηνα !! ( just joking Georgi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 23, 2007 Author #127 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 τελευταια ενημερωση ειναι οτι Παρασκευη το εχουμε στα χερια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jros3e Οκτώβριος 23, 2007 #128 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2007 ’ντε να δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 28, 2007 Author #129 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Αυριο παω να παραλαβω το βραδακυ φωτογραφικο υλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 30, 2007 Author #130 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 φωτογραφικο υλικο αυριο........ξεχασα οτι εχω ξεμεινει απο μπαταρια στην ψηφιακη. ενα πραμα θα σας πω...... εχω την NEC 20WGX2 οθονη που θεωρειται τα τελευταια 2 χρονια το καλυτερο μονιτορ λογω AS-IPS πανελ....εχει και την γυαλιστερη επιστρωση που βοηθαει για ακομα καλυτερη εικονα.... την ειχα ρυθμισει και με διαφορα τεστακια που κυκλοφορουν ωστε να δωσω καλυτερη τονικοτητα/sharpness....βοηθησαν λιγακι αλλα οχι τραγικα......ουτως η αλλως πιστευα οτι ειχα μια φανταστικη εικονα σε συγκριση με οτι εβλεπα καθε μερα στη στουρναρη απο LG Philips Viewsonic κλπ...... παιδια δεν θελω να λεω υπερβολες.....αλλα η οθονη ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ........η διαφορα ηταν εμφανης.οχι τραγικη....αλλα εμφανης. στην οθονη μου η διαφορα ηταν κυριως στο μαυρο και στην καθαροτητα (ισοσταθμισε τελεια τα red green blue με το contrast και το sharpness) πιστευω οτι καναμε μια πολυ καλη αγορα.....και οσοι εχετε μια τελειως ακαλιμπραριστη οθονη θα με θυμηθειτε μολις το δοκιμασετε. απο αυριο ξεκιναμε το καλιμπραρισμα στους Αθηναιους και ελπιζω σε 1 εβδομαδα μαξ να εχουμε τελειωσει ωστε να παρουν σειρα και οι υπολοιποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
alambi Οκτώβριος 30, 2007 #131 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Καλορίζικο σε όλους μας, και ευχαριστώ (νομίζω εκ μέρους όλων μας) τον greekfragma για την οργάνωση του όλου, όχι και πολύ εύκολου, εργου .....Ακούμε για πολύ ενθαρυντικά πρώτα μηνύματα για την "καλή αγορά" που κάναμε.Προτείνο, εάν είναι εύκολο, ο greekfragma μιά και έκανε την πρώτη ρύθμιση, να μας γράψει έναν όδηγό για αρχάριους για το πως θα κάνουμε σωστά την ρύθμιση, έτσι δεν θα παιδευτούμε άδικα και θα έχουμε γρηγορότερα + σωστα αποτελέσματα, και το πιό σπουδαίο το μηχάνημα θα μπορέσει να κυκλοφορήσει γρηγορότερα σε όλους τους συναδέλφους μιά και όλοι θα ακολουθούμε την ίδια σωστή διαδικασία. Εάν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να μας πει ..... μπορούμε να ρυθμίσουμε μόνο TFT οθόνες η και κάτι άλλο (Scanner, LCD οθόνη σπιτιού, printer .......).Ευχαριστούμε και πάλι, και καλορίζικο σε όλους μας.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 30, 2007 #132 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma φωτογραφικο υλικο αυριο........ξεχασα οτι εχω ξεμεινει απο μπαταρια στην ψηφιακη. Δικαιολογίες Χορτάσαμε από "θα" κύριε. Φτάνει πια!! Καλορίζικο ΠιΕς Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω με τα Win, γτ με τα 64bit μάλλον δε θα κάνουμε δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 30, 2007 #133 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:50] απο αυριο ξεκιναμε το καλιμπραρισμα στους Αθηναιους και ελπιζω σε 1 εβδομαδα μαξ να εχουμε τελειωσει ωστε να παρουν σειρα και οι υπολοιποι Be gendle and fast. Στις 12 μας καλεί η πατρίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 30, 2007 #134 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Aντε να παιρνουμε σειρα προτεραιοτητας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 2, 2007 Author #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 λοιπον το calibration tool σημερα θα περασει απο Ταυρο μερια και μεσα στο ΣουΚου θα προσπαθησω να κανονιστει συναντηση με οσο το δυνατον περισσοτερους στην Αθηνα. περιμενω τα ΠΜ σας ποτε σας βολευει Σαββατο απογευμα ή Κυριακη ολη μερα και σε ποια περιοχη ειστε.........και ελπιζω να μπορεσουμε να συνδυαστουμε οσο το δυνατον πιο ευκολα και γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 2, 2007 #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Aντε να παιρνουμε σειρα προτεραιοτητας.... μολις φτασει ανω γλυφαδα...σφυρα ε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 2, 2007 #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 ok boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 2, 2007 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Ταυρο ρε ποιος μένει? 1 τσιγάρο δρόμος ειμαι εγώ... Μοσχάτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 2, 2007 Author #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 εαν ψηνεσαι σε καμια ωριτσα θα ειμαι μαζι με τον spresv στου LevelOne για βραδυνη μασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 2, 2007 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Προς πέυκη μαρούσι κηφισιά, κανείς; Στα 2 πρώτα προτίθεμαι να πάω εγώ να παραλάβω.. στο τρίτο υποχρεωτικά έρχεστε στα μέρη μου.. Εγώ δεν πατάω εκεί πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.