ea6gka Σεπτέμβριος 24, 2007 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 το λεει ξεκαθαρα στη σελιδα της οτι ειναι για 32βιτ το λογισμικο. USB ειναι, θελει οδηγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Σεπτέμβριος 24, 2007 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Καταλαβαίνω ότι σπάστηκες, αλλά δεν είναι τίποτα στην τελική να κάνεις ένα install μια 32, να φτιάξεις το profile και να την σβήσεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 25, 2007 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 για να γλυτωνετε τα πολλα περα-δωθε, δεν κοιτατε μηπως καποιοι εχετε τις ιδιες οθονες;κι αφου κανετε που κανετε την κινηση, δωστε τα profile ελευθερα να τα εχει ο λαος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 03:44] για να γλυτωνετε τα πολλα περα-δωθε, δεν κοιτατε μηπως καποιοι εχετε τις ιδιες οθονες; κι αφου κανετε που κανετε την κινηση, δωστε τα profile ελευθερα να τα εχει ο λαος. πολυ σωστος NEC 20WGX2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 25, 2007 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 μέσα και εγώ..fragma έχεις pm.LG 226 WTQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 25, 2007 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Καλο ειναι να γινει η λιστα στην αρχη και να γινεται ενα edit ωστε να ειναι μαζεμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 greekfragma perp jros3e LevelOne deninho nodsl n1ck0s gbak sofix σε μια μερα επιβεβαιωσαν ηδη οι μισοι.......ελα σημερα να μαζευτουν και τα υπολοιπα παιδακια Τσεκαρετε το πρωτο ποστ παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Σεπτέμβριος 25, 2007 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 για να γλυτωνετε τα πολλα περα-δωθε, δεν κοιτατε μηπως καποιοι εχετε τις ιδιες οθονες; κι αφου κανετε που κανετε την κινηση, δωστε τα profile ελευθερα να τα εχει ο λαος. Λάθος. Η συσκευή καλιμπράρει οθόνη σε κάρτα γραφικών. Γι αυτό υπάρχει το καλιμπράρισμα. Επισής παίζουν ρόλο και τα settings όπως gamma, χρώματα και θερμοκρασία στις crt που γίνεται σωστά η δουλειά. Και επειδή αλλάζουν λέει και οι επιδόσεις, θέλει και μια φορά το χρόνο να το ξανακάνεις. Θα το διαπιστώσουμε. Αλλιώς το profile που είχαν οι drivers θα ήταν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 25, 2007 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 μαζι σου, αλλα πόσοι εχουν σκαλισει gamma κλπ κλπ; θελω να πιστευω, πως αν ερθουν η καρτα και η οθονη σε default (ή ιδιες) ρυθμισεις, το profile θα μπορει να δουλεψει σε διαφορετικα συστηματα. δε νομιζω πως τα αναλογικα ιδιων καρτων ειναι τοσο διαφορετικα μεταξυ τους. anyway, βλεπετε και δοκιμαζεται. κι εγω οταν πηρα το huey, ολο το απογευμα calibration εκανα. εχετε μονο υποψη, οτι και τα tft αλλαζουν αποδοση με τον καιρο, και οχι μονο τα crt. υγ: αυτο το "το profile που είχαν οι drivers θα ήταν μια χαρά" ελα να το πεις στο μηχανημα του διαβολου που ονομαζεται Philips 200w6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 25, 2007 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Παιδιά, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ σαν γραφίστας,ξέρει κανείς αν μπορεί το spyder να δημιουργήσει και icn profiles μαζί με τα icc? ή μάλλον τι παράμετρο έχει? με ποια προγράμματα είναι συμβατά τα profile του?μπορώ να τα εισάγω πχ photoshop illustrator κτλ?Thanks προκαταβολικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 25, 2007 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 και κάτι ακόμη..θα έχω την δυνατότητα να επεξεργαστώ τα profile χειροκίνητα? ή είναι fixed?Σε κάποιο reveiw βρήκα χρήσιμες πληροφορίες ανάλογα με την οθόνη..http://www.drycreekphoto.com/Learn/monitor_calibration_tools.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 25, 2007 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από zyx Παιδιά, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ σαν γραφίστας,ξέρει κανείς αν μπορεί το spyder να δημιουργήσει και icn profiles μαζί με τα icc? ή μάλλον τι παράμετρο έχει? με ποια προγράμματα είναι συμβατά τα profile του?μπορώ να τα εισάγω πχ photoshop illustrator κτλ?Thanks προκαταβολικά.. http://www.lacie.com/download/more/Blue_Eye_Tutorial.swfεχει αρκετες πληροφοριες για αυτα που ρωτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 bump......που πηγαν οι υπολοιποι οεο?hurin?????raziel?????alambi?????apostolis22?????reaper?????naz?????παρακαλω παιδια λιγακι συντομα.αυριο θελω να το παραγγειλουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Σεπτέμβριος 25, 2007 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Μέσα και εγώ, θα στείλω μεθαύριο πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alambi Σεπτέμβριος 26, 2007 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Επιβεβαιωση και από μένα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 26, 2007 Author #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 παιδια επαναφερω το θεμα ωστε να απαντησουν οσοι δεν εχουν επιβεβαιωσει τη συμμετοχη τους στελνοντας μου ΠΜ με τα στοιχεια τους.razielnazreaperapostolis22θα περιμενω μεχρι ΚΑΙ αυριο βραδυ για τις απαντησεις σας.....πρεπει να τελειωνουμε με τον ακριβη αριθμο συμμετοχων για να καθοριστει και το τελικο ποσο που αντιστοιχει στον καθενα.................στα 19 ατομα ειναι 13.15ευρωενω π.χ. στα 15 ατομα το ποσο ειναι 16.7ευρωγια να μην υπαρξουν λοιπον προβληματα μεχρι αυριο βραδυ καθοριζεται ο ακριβης αριθμος συμμετεχοντων.την αμεσως επομενη μερα θα σας στειλω ενα ΠΜ με τα στοιχεια του λογαριασμου μου για να κανετε την καταθεση ωστε να εχω ολο το ποσον στα χερια μου τη μερα που θα παω να παραλαβω το Calibration kit.οποιος δεν συμφωνει με κατι απο τα παραπανω μπορει ελευθερα να πει τη γνωμη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2007 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Ο πι-τζι-εμ γιατι εχει γλωσιτσα? Κατι υποπτο συμβαινει εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2007 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 27, 2007 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 για να μαζευομαστε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 27, 2007 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 18:53] Ο πι-τζι-εμ γιατι εχει γλωσιτσα? Κατι υποπτο συμβαινει εδω Πάνε τα λεφτά. Ρωσιδούλες θα τα κάνει ο γνωστός άγνωστος εραστής...Να τρώγαμε και εμείς κανα "κοκκαλάκι" δεν θα μας πείραζε αλλά δε νομίζω καν να το μυρίσουμε. :P :upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.