alambi Φεβρουάριος 17, 2011 #501 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 να πω ότι το μηχάνημα ΘΑ ερχόταν την Πέμπτη από την Κεφαλονιά, και θα το έδινα στον alambi, αλλά για κάποιον λόγο ξεχάστηκε εκτός αυτοκινήτου, οπότε θα σταλεί από την Κεφαλονιά στον alambi... Συγνώμη για την καθυστέρηση και την αναστάτωσηΘα περιμένω ενημέρωση μόλις το παραλάβεις.Σκεπτομαι οτι και μιά καλύτερη λύση θα ήταν να πάω στην Κεφαλονιά ... να το παρω (απλα ειναι μια αιτία για βολτα) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 6, 2012 #502 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 [MENTION=6071]alambi[/MENTION] το μηχάνημα το έχεις ακόμη εσύ; Είναι κάποιος άλλος που το έχει; I need it Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 6, 2012 Author #503 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 το μηχάνημα το έχει ο alambi από τότε που του το παρέδωσες από Κεφαλλονιά. Έκτοτε δεν είχα καμία ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 7, 2012 #504 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Γυρνοβολάει ακόμα αυτό το μαραφέτι? Για φέρτε το από δω να σετάρουμε κάνα μονιτορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 12, 2012 #505 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 [MENTION=6071]alambi[/MENTION] το μηχάνημα το έχεις ακόμη εσύ; Είναι κάποιος άλλος που το έχει; I need itbump Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 12, 2012 #506 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 bumprebump Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 14, 2012 #507 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Που πήγε ο πάλαι ποτέ λαλήστατος alambi? Ποιος έχει το καλιμπρίκι? Πρέπει να σετάρω 2 μονιτορ άμεσα ,περιμένω νέα :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 14, 2012 #508 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Έχει κρατήσει κανείς το τηλέφωνό του ή του το δώσατε έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 14, 2012 #509 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Δεν έχω ιδέα.Είχα πάρει το μαραφέτι για δυο μέρες το 07 αν θυμάμαι καλά,μετά το έδωσα στον deninho και έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα μέχρι πρόσφατα που χρειάστηκε να ρυθμίσω 2 μόνιτορ.Ο φράγμας νομίζω έκανε τον καλιμπρο-νόμο για καιρό μέχρι που το θέμα κάπως ξεχάστηκε...Ας μας διαφωτήσουν οι εμπλεκόμενοι :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 14, 2012 Author #510 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 έχω τα στοιχεία του και μόλις του στειλα μήνυμα. λίγο υπομονή και νομίζω θα βγει άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 14, 2012 #511 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Γιωργη μπας και εχεις βρει κανα αππ που να καλιμπραρει τις πλασμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 14, 2012 Author #512 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 όχι Τζόνι μπόη...το χω αφήσει το θέμα λόγω στρατού. Δε ξέρω τι γίνεται με το δικό μας μοντέλο. Πιθανότατα άμα ρωτήσουμε στα άλλα thread ομαδικών να μας πούνε τα παιδιά μιας και το χουν πιο φρέσκο το πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alambi Ιανουάριος 15, 2012 #513 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ...... εγώ το έχω ..... μίλησα με τον greekfragma και του ειπα ότι το εχω εγώ, εστειλα και ΠΜ στον deninho με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μου.- Ποιός ειναι στη σειρά για να το πάρει ;;;;;;;- Που μένει (μπας και βρεθούμε γιατί εγώ μένω Αθήνα - Γλυφάδα) ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alambi Ιανουάριος 18, 2012 #514 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Που πήγε ο πάλαι ποτέ λαλήστατος alambi? - Ο "λαλήστατος" alambi ενημέρωσε το φόρουμ + greekfragma + deninho στις 15/1/2012 ότι αυτός έχει το καλιμπρατήρι.- Ο "λαλήστατος" alambi μέχρι σήμερα 18/1/2012 δεν έλαβε καμία επικοινωνία από κάποιον που ήθελε το το καλιμπρατήρι.- Ο "λαλήστατος" alambi έστειλε σήμερα 18/1/2012 πμ στον naz με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας για να κανονίσουμε την μεταφορά του καλιμπρατήρι στον naz Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 18, 2012 #515 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 By the way, θα μπορουσα να το παρω εγω μιας και ειμαι γειτονας ? (Γλυφαδα γαρ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 18, 2012 #516 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 alambi πάλι παραμιλάς? εγώ θα είμαι σήμερα κέντρο ,πες μου που σε βολευει κέντρο να περάσω να το πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 18, 2012 Author #517 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Για να ξεδιαλύνω την κατάσταση....έλαβα ΠΜ από alambi που προφανώς προοριζόταν για τον naz ας κανονιστεί όποιος θέλει με τον alambi. ο καλιμπρο-νόμος προς το παρόν τρέχει με άλλες δουλειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 18, 2012 #518 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 [MENTION=1026]naz[/MENTION], μιας και ειμαι γειτονοπουλο με τον [MENTION=6071]alambi[/MENTION] να το παρω εγω για 1-2 μερες ?Μετα θα μπορω να στο δωσω Πειραια που εχω τα γραφεια μου, ή καπου στην Παραλιακη...Τι λες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 18, 2012 #519 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Αν και νομίζω οτι προηγείται ο deniho σε σχέση με εμάς δεν έχω πρόβλημα.Πειραιά φυσικά δεν μπορώ να κατέβω όπως και παραλιακή ,αθήνα κέντρο δεν έχω όμως πρόβλημα όπως και μαρούσι στο γραφείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alambi Ιανουάριος 19, 2012 #520 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 By the way, θα μπορουσα να το παρω εγω μιας και ειμαι γειτονας ? (Γλυφαδα γαρ...)Καμία αντίρρηση από μένα σου στέλνω ΠΜ με το τηλεφωνό μου + διεύθυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.