KiAnOkRaNoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Καλησπέρα σε ολο το forum....μπαινω κατευθειαν στο ψητό... Exω την mb Gigiabyte GA-8N-SLI Pro της σειρας iDNA... Με Nvidia nFORCE 4 sli intel edition...και ψαχνω απεγνωσμενα στο bios της το μενου Advanced Chipset Features το οποιο σε ολες της GB ειναι κρυμμενο και εμφανιζεται πατωντας Ctrl+F1...Παρολαυτα εγω πατωντας αυτο δεν συμβαινει τπτ.... Αν εχετε καποια ιδεα πως θα βρω αυτο το μενου στο BIOS Plz Help! Αν χρειαζεστε παιρετερω πληροφοριες Msg me! Ευχαριστω προκαταβολικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 το χω συναντησει παλιοτερα αυτο το μπερδεμα με τη συγκεκριμενα μητρικη.ισως ειναι η μοναδικη gigabyte που για να σου βγαλει τα εξτρα δεν θελει Control + F1 αλλα SHIFT + F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiAnOkRaNoS Σεπτέμβριος 19, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Φιλτατε greekfragma σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα ουτε το shift+F1 δουλεψε..Πιστευω πως αξιζει να αναφερω οτι πατωντας Ctrl+f1 ι το μενου εξαφανιζεται κ ξαναεμφανιζεται πολυ γρηγορα(σαν μικρο αναβοσβημα) χωρις ομως να περιεχει τα εξτρα στοιχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 πολυ περιεργο......για δοκιμασε ενα bios update..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiAnOkRaNoS Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Φιλε μου επειδη σε αυτα τα θεματα ειμαι ψηλοnoobas θα μ πεις τι κ πως για το update?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiAnOkRaNoS Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Ενταξει το προβλημα λυθηκε...ολες οι ρυθμισεις που εψαχνα τελικα συμπεριλαμβανονται στην επιλογη Μ.Ι.Τ! Greekfragma ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.